O nama - FLUTTO – TELEFONI I CENTRALE


Kompanija Flutto od 2002. godine uspešno se bavi veleprodajom žičnih i bežičnih telefona, telefonskih centrala, telefaks aparata, televizora, audio opreme, aparata za negu tela i prateće opreme jedne od vodećih svetskih kompanija Panasonic. Pored oblasti telekomunikacija, naša delatnost obuhvata i prodaju audio opreme i zvučnika za sve vrste vozila.

Kao uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. U okviru veleprodajnog objekta Flutto, klijenti imaju mogućnost nabavke željenih proizvoda i na malo, po pristupačnim cenama.

Asortiman proizvoda iz oblasti telekomunikacija čine:

Bilo da želite žični ili bežični telefon za Vaš dom, Panasonic telefoni su pravi izbor za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor različitih modela i boja telefona marke Panasonic koji će da zadovolje i najzahtevnije korisnike. Takođe, nudimo mobilne telefone vodećih svetskih proizvođača: Alcatel, Nokia, Panasonic, Samsung...

Svim poslovnim korisnicima predlažemo Panasonic telefonske centrale među kojima se posebno izdvajaju: TES PBX, TDA PBX, TDE PBX, NCP PBX, NS PBX, HTS PBX, NSX PBX kao i prateću opremu visokog kvaliteta. U saradnji sa našim partnerima, nudimo i mogućnost ugradnje opreme koju nabavite preko nas.

Flutto telekomunikacije – Vaša veza sa svetom!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 10-15h
Nedelja ne radimo

Flutto – telefoni i centrale, Bregalnička 18, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Telekomunikacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Flutto - telefoni i centrale
  • Flutto,
  • Flutto telekomunikacije,
  • Panasonic telefoni Zvezdara,
  • telefonske centrale Zvezdara,
  • Flutto Beograd,
  • Flutto telefoni i centrale radno vreme