iService.rs

5.0 | 9 ocena
Ulica: Djordja Stanojevića 9g, lok.2
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
iService.rs
Mobilni: 069/
www.iservice.rs

O nama

ISERVICE.RS

Servis mobilnih telefona iService.rs je specijalizovani servis za sve iPhone/iPad/iPod uređaje koji Vam nudi brzo, efikasno i pouzdano otklanjanje svih vrsta kvarova, po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na području podrške i servisiranja smartphone i tablet uređaja, možete se osloniti na naše znanje kada su u pitanju manji softverski kvarovi, veći i teži hardverski kvarovi, kao i svakodnevno održavanje uređaja.

Ukoliko postoji problem u radu Vašeg smarthphone ili tablet uređaja, naš stručni i iskusni tim servisera izvršiće besplatnu dijagnostiku kvara, kao i odrediti cenu popravke istog. Za manje kvarove dijagnostika se na vrši na licu mesta, dok neki veći kvarovi zahtevaju dijagnostiku unutar jednog radnog dana. Tek po Vašem odobrenju, naš tim servisera pristupa realizaciji popravke Vašeg uređaja.

Glavna karakteristika našeg servisa je brzina pružanja usluge, jer se većina naših popravki vrši u roku od sat vremena od prijema uređaja. Pored hardverskih (zamena delova na uređaju) i softverskih (ažuriranje softvera i sl.) popravki, nudimo i uslugu fabričkog otključavanja uređaja za sve mobilne mreže. Takođe, na sve naše odrađene servise dajemo garanciju.

IMEI unlock je trajno i garantovano otključavanje iPhone, Samsung, kao i svih ostalih smartphone uređaja. IMEI otključavanje pruža Vam normalan rad i update uređaja, a važi za sve verzije softvera i sve svetske mobilne mreže. Takođe, dajemo i garanciju na sva otključavanja.

Ponuda našeg servisa obogaćena je i velikim izborom dodatne opreme za Vaš smartphone i tablet uređaj. Kod nas možete naći najkvalitetniju prateću opremu za Vaš iPhone/iPad/iPod, kao i za ostale uređaje: maske, zaštitne futrole, punjači, kablovi, slušalice i druga dodatna oprema.

Bilo da je problem sa Vašim telefonom hardverske ili softverske prirode, iService.rs je prava adresa za Vas. Pored brzog i efikasnog servisa Vašeg uređaja, iService.rs pruža podršku, kao i kratku edukaciju za sve smartphone i tablet uređaje.

Na više servisa odjednom možete ostvariti popust od 20% do 50%!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-16h

iService.rs, Đorđa Stanojevića 9g, lokal 2, Belville (iza Delta City-a), Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Elektra LVM oprema i servis mobilnih telefona, Palmira Toljatija 5/1, Stari Merkator, Novi Beograd, Beograd
  Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix, Stevana Brakusa 6, Beograd, Čukarica, Beograd
  Gold Mobil +, Bulevar Zorana Đinđića 12/28d, Novi Beograd, Beograd
  Servis mobilnih telefona Vukovic, Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Servis mobilnih telefona Play Plus, Sarajevska 25, Savski venac, Beograd
  Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona, Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak), Novi Beograd, Beograd
  Alex Mobil - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona, Kamenička 7, Savski venac, Beograd
  Rabbit servis mobilnih telefona, Zemunska 35, Novi Beograd, Beograd
  Nane mobil, Kneza Viseslava 63, lokal 011, Rakovica, Beograd
  Moj Servis 011 servis mobilnih telefona, Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC, Novi Beograd, Beograd