Dodaj firmu

Revolucija u mršavljenju LIS AH kavitacija

Revolucija u mršavljenju i poboljšanju zdravlja tela kroz revolucionalni tretman koji istovremeno oblikuje telo, ubrzava metabolizam, smanjuje obim tela i čini telo zdravijim.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 19a
Novi Beograd, Beograd

Beauty Standard Lab kavitacija

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Kozmetički salon - GM beauty studio

Kozmetički salon - GM Beauty Studio nudi sve usluge koje su jednoj dami potrebne na jednom mestu. Pružamo usluge relax masaže, maderoterapije, kavitacije, tretmana body Vacuum 65, RF lica i tela, manikira i pedikira, kao i profesionalnog šmi...
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 12
Čukarica, Beograd

Fizikalna Tajna MM

Fizikalna Tajna MM se nalazi na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10b N. P 4 i 5
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10b N.P 4 i 5
Novi Beograd, Beograd

Kavitacija CA.EXTREME BEAUTY

Salon CA. EXTREME BEAUTY nudi usluge mezoterapije i kavitacije na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Goce Delčeva 34
Novi Beograd, Beograd

U ovom tekstu saznajte više o tretmanu pod nazivom kavitacija, kao i zbog čega je sve više osoba koristi u borbi protiv celulita.

Kavitacija iskustva

Čak i najlepšu kožu, celulit može veoma da naruži, i zbog toga se protiv njega borimo na razne načine. Ono što zanima mnoge ljude, jeste da li je učinak kavitacije dugotrajan? Odgovor je da je taj rezultat trajan, međutim, ipak bi trebalo da imate u vidu da dužina trajanja oblikovanog tela je u rukama svakog čoveka ponaosob, a to praktično znači – važno je koliko i šta jedete, da li vežbate i sl.

Takođe, svako želi brze rezultate. Kavitacija će pokazati svoju efikasnost već u prvoj nedelji, tako da je idealna za osobe koje su nestrpljive i kojima samo rezultati daju motiv da nastave dalje u borbi za lepšim telom.

Šta je kavitacija?

Dakle, kavitacija je jedan veoma efikasan tretman u borbi protiv celulita, koji se skuplja najčešće na nogama, ali takođe i na stomaku i na gluteusu. Korisno je znati, da gde god da je celulit lociran, kavitacija može da ga uspešno eliminiše, a ako je u pitanju baš težak slučaj, tada će ovaj tretman uticati da se naslage celulita smanje.

Da li je kavitacija štetna?

Korisno je naglasiti da se protiv celulita možemo boriti spolja i iznutra. Iznutra – hranom koju jedemo, a spolja – metodom kavitacije. Ljudi često pitaju da li kavitacija ima nekih štetnih dejstava ili nus pojava? Odgovor je da je ovo veoma siguran tretman, neinvazivan i nehirurški.

Koliko puta se može raditi tretman kavitacije?

Tretman traje oko četrdeset pet minuta, a pri tome se dobija i odgovarajući plan ishrane, što sve zajedno dovodi do odličnih rezultata, za relativno kratko vreme, a sve u zavisnosti od toga koliko naslaga celulita imate.

U toku jednog tretmana, mogu da se tretiraju i dve regije, pri čemu je vremenski razmak između dva tretmana 48 sati, dok istu regiju ne bi trebalo tretirati češće nego jednom u sedam dana.

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija se radi na određenoj frekvenciji, i to tako da se uništavaju masne ćelije ili lipociti. Dakle, ove ćelije se razaraju, i ta masnoća u obliku triglicerida odlazi u međućelijsku tečnost. Eliminiše se uz pomoć fizičke aktivnosti, odnosno, laganih vežbi, koje uzrokuju povećanu potrošnju energije.

U procesu borbe protiv celulita veoma je važno da klijenti sarađuju, jer se samo tako može stići do očekivanih i željenih rezultata.

Kavitacija cena

Cena za kavitacju i prateće drenažne tretmane je u proseku oko 3000 - 4000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane