Dodaj firmu

Legacy Hazit piling lica

Legacy Hazit tradicionalno znanje spojeno sa individualnim pristupom uvek daje izvanredne rezultate. Naši tim specijalizovan posebno za terapeutske masaže, ali i druge vrste tretmana, uspešno pronalazi rešenje za svakoga ko nam se obrati za pomoć i što je još važnije smanjuje proces oporavka na minimum.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1
Novi Beograd, Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Piling lica Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Šade salon lepote

Studio lepote „Šade“ nalazi se na opštini Stari Grad. U ovom salonu možete zakazati tretmane lečenja lica, kao i tretmane protiv bora, mezoterapiju, miolift i druge kao i hladnu i toplu depilaciju.
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 9
Stari grad, Beograd

Beauty Ambassade pling lica

Kozmetički salon u Beogradu na vodi nudi sve najvažnije kozmetičke usluge, od tretmana lica, do depilacije, make-up-a, nege za mušku i žensku kožu
Pročitaj više

Bulevar Vudroa Vilsona 10, sprat II, stan 209, zgrada Verde
Savski venac, Beograd

Sana beauty & nutrition

Sana Beauty nutrition kozmetički salon nalazi se na Savskom vencu. Tretmani lica, masaže i tretmani tela, usluge nutricionista dovešće vaše telo i lice do savršenstva.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Savski venac, Beograd

Beauty Fit

Budite uvek savršeno lepe i fit uz visokoprofesionalne tretmane lica i tela koji Vas očekuju u salonu Beauty Fit. Dugogodišnje iskustvo i stručnost, maksimalna posvećenost svakom klijentu i kvalitetni preparati, garant su da ćemo uspešno rešiti svaki Vaš problem sa kožom.
Pročitaj više

Resavska 35/7
Vračar, Beograd

LIX Kozmetičko Masažni Centar

LIX Kozmetičko Masažni Centar nudi Vam visokoprofesionalne tretmane lica i tela koji će učiniti da zablistate posebnim sjajem. Sa ciljem da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo alge i potpuno prirodnu kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 278
Voždovac, Beograd

Sta je to Piling lica? Lepo lice i negovan ten je nešto što bi svako poželeo. Ipak, koža na licu, kao i na drugim delovima tela ima osobinu da skuplja mrtve ćelije, zbog čega ne izgledamo onako kako bismo hteli.

Na sreću, rešenje postoji i ne morate očajavati – u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama pruža se usluga pilinga lica, koji upravo ima za cilj da osveži ten i da mu vrati sjaj.

Piling lica hemijski

Usluga pilinga lica se može odraditi na razne načine, a u ovom delu teksta govorimo o hemijskom pilingu. Ukoliko se podvrgnete ovom tretmanu, doći će do poboljšanja strukture i kvaliteta kože a rezultati će ostati vidljivi u toku dugog vremenskog perioda, što je veoma važno znati.

Kada je reč o podmlađivanju kože lica, možemo slobodno reći da je hemijski piling i dalje zlatni standard i metoda koja se u tu svrhu najčešće koristi.

Verovatno vas zanima kako se izvodi tretman? Stručno lice naneće na kožu rastvore posebnih kiselina. One imaju zadatak da sa povšine kože uklone sve mrtve ćelije, odnosno njen oštećeni sloj. Zahvaljujući tome, moguće je da se koža regeneriše, tako da se dobija zdraviji i novi sloj.

Piling lica laserski

Ne postoji savršena žena, već postoje samo pripadnice lepšeg pola koja na pravi način brinu o svom izgledu i zbog toga deluju sveže i podmlađeno. Način našeg života – užurbanost, stres, brige... – ostavljaju svoje tragove na našem licu i to u vidu ružnih fleka, bora, tankih linijica... To svakoj ženi smeta i želela bi da ukloni te znake starenja, pa je u tom smislu dobro uraditi metodu laserskog pilinga lica, vrata i dekoltea.

Postoje razni načini kako deluje laser i to može biti termalno dejstvo, ili ablativno dejstvo koje se upotrebljava kod pilinga.

Laser tako deluje što njegov svetlosni snop stimuliše stvaranje novog kolagena, koji je najviše odgovoran za to koliko će naša koža izgledati mladoliko. Ukoliko je vaša koža ostarila, usled godina, laser će pomoći tako što joj daje ujednačen ten, bez fleka, zatežući je i osvežavajući.

Ultrazvučni piling lica

Ukoliko imate osetljivu kožu, tada je ultrazvučni piling prava odluka za vas. Na ovaj način se postiže i dubinsko čišćenje epidermisa, a pored toga pozitivni su i efekti vlaženja kože – hidratacija, postizanje tonusa, diskolorizacija kože i poboljšavanje cirkulacije.

Ultrazvučni piling lica se preporučuje kao redovni tretman da bi vaš ten bio svež i očišćen, a pored toga, koristi se kao uvodni tretman za anti-age procedure.

Bitno je naglasiti da se radi o potpuno bezbolnom procesu, na kraju koga ćete se osloboditi svih površinskih i dubinskih nečistoća sa lica, mrtvih ćelija sa površine kože, a vaš ten će delovati osveženo, mlađe i lepše.

Piling lica iskustva

Kada govorimo o iskustvima žena koje redovno koriste tretmane pilinga lica, možemo kazati samo da je to tretman koji je svakome neophodan, i da ne postoji nijedan razlog da ne posetite svoj omiljeni salon lepote ili dermatološku ordinaciju.

Konkretno, može se dogoditi da budete zadovoljni izgledom svog lica nakon samo jednog tretmana, mada se u praksi najčešće događa da je potrebno uraditi od tri do šest pilinga, da bi se dobio maksimalni učinak.

Imaćete odmah jasno vidljivu čistiju kožu, raširene pore će se skupiti, tako da ćete izgledati mlađe i lepše, a to je upravo ono što želite, zar ne?

Piling lica – cena:

Za ultrazvučni piling lica potrebno je platiti u proseku oko 1000 din, dok za hemijski piling treba izdvojiti od 1500 din. do 3500 dinara, što zavisi da li se radi površinski ili dubinski piling lica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i dermatološke ordinacije oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane