Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Oprema za kozmetičke salone je danas zaista raznovrsna. Verovatno ne postoji nijedna dama na svetu koja radosno ne iščekuje zakazan termin u kozmetičkom salonu. To su postali pravi mali rituali, gde se svaka žena opusti, ispriča uz kaficu ili sok, a da ne spominjemo koliko ulepšavanje i rad na sebi u estetskom smislu znači svakoj pripadnici lepšeg pola.

Ako ste upravo u fazi otvaranja novog kozmetičkog salona, ili možda samo renovirate prostor i želite novu opremu, dobro je znati da je danas sve dostupno bukvalno u par klikova, i to na jednom mestu. Web sajtovi firmi čija je specijalnost opremanje kozmetičkih salona imaju veoma lepo osmišljene ponude gde su uredno prikazani proizvodi, njihove slike i opisi, tj. karakteristike.

Oprema za kozmetičke salone – iskustva

Ako ste početnik, nije loše nabrojati šta će vam sve biti potrebno.

Da krenemo: pribor, alat, oprema i nameštaj, biće vam potrebni za različite tretmane lica i tela. Pored toga, neophodni su određeni kozmetički preparati. Vi ćete pružati usluge manikira, pedikira, medicinskog pedikira, masaže, parafina, permanetnog make-up-a, depilacije...

Kada spominjemo airbrush, biće vam potrebni kompresori, pištolji, šabloni i boje. 

Depilacija je zaista veoma širok pojam, iz razloga što postoji više načina na koje se mogu ukloniti neželjene dlačice sa lica i tela. Izvodićete brazilsku depilaciju, depilaciju šećernom trskom; depilaciju toplim i hladnim voskom; biće vam potrebne trake, vosak, sredstva za čišćenje voska; aparati za depilaciju, pribor i kozmetika.

Manikir, slobodno se može reći, danas popularniji nego ikada. Ranije su to dame izvodile u svojoj režiji, a danas su mogući izuzetni efekti i načini rada sa noktima, da je mnogo jednostavnije i jeftinije otići u svoj omiljeni salon lepote. 

Biće vam potreban pribor kao i materijal za nadogradnju i ukrašavanje noktiju, tu se misli na turpije, lakove, UV gelove, kalupe, cirkone... Neophodna je i kozmetika za negu ruku i prirodnih noktiju.

Pedikir i manikir nekako uvek idu zajedno, pa će vam za negu stopala i peta, biti potreban pribor, instrumenti i kozmetički preparati.

Nega lica, svakome je važna, jer svi volimo da izgledamo bar deset godina mlađe. U tom smislu, moraćete da priuštite vašim klijentima razne kozmetičke linije, za negu različitih tipova i stanja kože: kreme za lice, maske za lice, hidratacija kože, antiaging, pilinzi, nega masne i mlade kože, nega usana, briga o osetljivoj i suvoj koži, regeneracija kože i još mnogo toga sa čime ćete se susretati svakoga dana u svom salonu.

Gde je nega lica, tu je i nega tela, pa se pripremite opremom i preparatima za osnovnu negu tela, negu grudi, zatezanje kože, piling, borbu protiv strija, anticelulit tretmane, mršavljenje i detoksikaciju.

Možda je najvažnije naglasiti šta vam je sve potrebno od nameštaja za vaš salon lepote. Pobrinite se da nabavite: masažne fotelje, stolice, stolove za manikir, kozmetičke krevete, kozmetičke kofere, kozmetičke police i kolica, aparate za tretmane lica i tela, kozmetičke lupe, te opremu i sredstva za dezinfekciju.

Kada ste sve nabavili, i pošto je vaš salon spreman za prve klijente, ostaje samo da se prepustite svetu lepote i da svakoj dami poklonite osmeh, jer osmeh je uvek besplatan!

Oprema za kozmetičke salone – cena:

Stolovi za manikir, cene u rasponu od 11390 din. za sto/stolicu za manikir, sve do 34500 dinara za pokretan sto sa staklenom radnom površinom; 

Kozmetički kreveti, cene od 19900 din. sve do 372 720 dinara, za kozmetički krevet sa motornim sistemom;

Kozmetički koferi, potrebno je izdvojiti od 3200 din. preko 8890 din. za srebrni kofer sa dezenom velikih dijamanata, sve do 18570 dinara za kozmetički kofer velikih dimenzija, do 73 cm u visinu;

Kadice za pedikir, u proseku oko 9000 dinara;

Lampa za nokte, od 1000 do 3000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane