Dodaj firmu

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Jasno nam je cemu sluze stolovi za manikir. Nekada, svaka dama je sama sebi sređivala nokte i to najčešće u jarko crvenoj boji. Uz takav isti karmin, osamdesetih godina prošlog veka, žene su izgledale atraktivno i moderno. Danas su ta vremena prošla, naravno i sada možete sami da uredite svoje nokte, ali to ni približno neće biti lepo kao kada vam tu uslugu pruži vaša manikir dama.

Postoje raznorazne tehnike pri manikiru, kao i materijal koji se koristi, da kada sve saberete i podvučete crtu, mnogo je lakše a čak i jeftinije da sebi priuštite to zadovoljstvo i prepustite se profesionalnom sređivanju noktiju.

Sto za manikir

Zvanje manikir dame, nikada nije bilo popularnije nego danas. Jer, vešte manikirke će od vaših noktiju načiniti mala remek dela, pa će svi na vaše ruke obratiti pažnju kada se potpisujete, nešto plaćate ili jednostavno radite posao gde su vaše ruke u prvom planu.

Stolova za manikir ima više vrsta, a sve zavisi šta je vama potrebno i koliki budžet ste planirali za ovu kupovinu.

Najčešća boja u kojoj se pojavljuju stolovi za manikir je bela, ponekad crna, a obično su tu dodatne boje koje stvaraju utisak atraktivnosti i elegantnosti.

Na primer, u ponudi možemo pronaći sto za manikir dužine 1100 mm, širine 430 mm i visine 760 mm. Sto je pokretan, jer poseduje točkiće, na sebi ima staklenu ploču i dve fioke, ormarić i ugradni aspirator. 

U nekoj drugoj varijanti, možete pronaći sto za manikir koji poseduje dva odvojena elementa, tri fioke, dva ormarića, takođe je mobilan zahvaljujući točkićima.

Ako preferirate crno-belu varijantu, kao oličenje ukusa i stila, za vas može biti sto koji je u tim tonovima i poseduje tri fioke, takođe pokretan. 

Stolovi za kozmetičke salone

Ukoliko volite veselije nijanse, birajte crveni sto za manikir, koji u kombinaciji sa belom, takođe deluje moderno, poseduje ugrađeni element sa vratima, kao i fioku, a može se pojaviti u dimenzijama 1020 x 500 x 770 mm.

Interesantni su sklopivi manikir stolovi. Takođe sa fiokom, i pokretni. Kao što im i ime kaže, vrlo su praktični zbog svoje osobine sklapanja. 

Kada sto poseduje staklenu radnu površinu, staklo je obično debljine od jednog centimetra, a može biti i deblje.

Zanimljivo je spomenuti da postoje manikir sto-stolica. U ovoj varijanti imate “2 u 1”, jer je stolica namenjena i za manikir i pedikir tretmane. Postoje dodaci za stolicu kao što su sto za manikir, držač za nogu, kao i dve fioke za odlaganje pribora. 

Takođe, postoje manikir sto/stolice, gde je stolica zapravo hidraulična, sa dodatnim sklopivim stolom za manikir.

Kao što vidite, izbor stolova za manikir je ogroman, izbor zavisi od vaših želja, kao i od celokupnog ambijenta i enterijera salona, pa birajte stolove koji će činiti savršenu harmoniju ukusa i stila.

Stolovi za manikir – cena:

Cene su u rasponu od 11390 din. za sto/stolicu za manikir, sve do 34500 dinara za pokretan sto sa staklenom radnom površinom. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane