Dodaj firmu

Ceragem Pro Beauty Team

Aparaturni tretmani lica i tela u modernom kozmetičkom salonu u Borči.
Pročitaj više

Zrenjaninski put 45
Borča, Beograd

Ceragem masaža termomasažni krevet V3

Oslobodite se bola u leđima i poboljšajte stanje čitavog organizma, uz Ceragem masažu koja primenom 5 prirodnih metoda garantuje maksimalnu relaksaciju. Naš studio u Zemunu opremljen je savremenim V3 auto masažnim krevetima na kojima masaža postaje pravo uživanje.
Pročitaj više

Ugrinovačka 223a
Zemun, Beograd

Sta je i kada se koristi ceragem? U savremenom svetu, verovatno je veoma malo ljudi koji su potpuno zdravi, i većina se žali na određene zdravstvene probleme. Dobro je znati da tradicija udružena sa medicinom može da pruži odlične rezultate kod raznih stanja kao što su bolovi, šećerna bolest (dijabetes), srčani problemi, povišen krvni pritisak, problemi sa sinusima...

U našem tekstu možete da saznate više o tome šta je to ceragem, i kako vam može pomoći kod pomenutih stanja.

Šta je ceragem?

Krenimo redom, od same definicije ceragema. Radi se o terapiji bola, i to je u stvari kombinacija istočnjačke zdravstvene tehnike sa naučnim tehnikama današnjice. Istočnjačka tehnika lečenja bola je tradicija koja se prenosi sa kolena na koleno.

Ovaj tretman ne zahteva od vas neku posebnu pripremu, i možete ga obaviti i u pauzi za ručak, na primer, jer traje svega pola sata. Ceragem se radi preko kičme i to uz pomoć termoakupresurnog masažera.

Masažer ima anatomski oblik i pravljen je prema zdravoj kičmi. Ono što je zanimljivo jeste da on u sebi sadrži devet kuglica koje su od kamena žada, prirodnog poludragog kamena zelene boje.

Tretman kičme termomasažerom

Ako vas je naš tekst zainteresovao, a već trpite neki bol, onda je svakako dobro da se informišete kako izgleda tretman termomasažerom.

Opšti tretman se izvodi u ležećem položaju, i na svakih dva do tri minuta se pomera projektor duž kičmenog stuba. Korisno je znati da se na leđima tretira ukupno dvanaest tačaka, dok se tri tačke nalaze na stomaku.

Upravo spomenuti kamen žad daje najveći uspeh ovom tretmanu i on je zapravo simbol kineske kulture. U Kini je žad skupoceni i omiljeni kamen, i od drevnih vremena se koristio u medicinske svrhe, i smatralo se da je simbol sreće.

Ceragem aparat

Uz pomoć ceragem aparata mogu se postići mnogi brojni efekti kao što su oslobađanje bola koji osećate u mišićima, opuštanje od stresa, oslobađanje od ukočenosti mišića, poboljšavanje cirkulacije, a za ljude obolele od artritisa, ceragem znači ublažvanje bole i tegoba.

Ceragem masaža

Ceragem se smatra prirodnom terapijom, tokom koje se tretiraju određene tačke na telu (stomak) i duž kičmenog stuba. Kamenje koje se koristi se zagreva, i tada šalje ultracrvene zrake u organizam čoveka, što za krajnji cilj ima lečenje određenog oboljenja.

Ovo kamenje se postavlja duž cele kičmene kolone, a svaka posebna tačka leči određenu bolest.

Dakle, kandidati za ceragem masažu ste ako imate razne bolove, bolujete od šećerne bolesti, imate probleme sa srcem ili bolna leđa...

Zbog čega biste trpeli bol, kada tradicija i savremena medicina nude brojna rešenja? Nakon samo jednog tretmana ceragem aparatom, osetićete određenu dozu opuštanja tela, usled čega će vam se popraviti raspoloženje i ophođenje sa ljudima iz vaše okoline, iz jednostavnog razloga jer više ne trpite nešto negativno.

Pored toga, metabolizam se ubrzava, nagomilani toksini iz organizma se izbacuju, poboljšava se i rad unutrašnjih organa, što je pored svega napred navedenog, više nego dovoljan razlog da ceragem tretman postane vaša nova dobra navika.

Cena tretmana ceragem masaže:

Cena paketa od 15 tretmana ceragem masaže se kreće u proseku oko 12000 dinara, gde je trajanje jednog tretmana oko 30 minuta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane