Dodaj firmu

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Miss Princess

Kozmetički salon Miss Princess nalazi se na Zvezdari. Pruža usluge profesionalnog manikira i pedikira kao i samopotamnjivanja airbrush tehnikom.
Pročitaj više

Vojvode Savatija 27
Zvezdara, Beograd

Beauty of Quince studio lepote

Učinite Vašu lepotu neprolaznom, posetite studio lepote Beauty of Quince na Zvezdari. U prijatnom ambijentu salona dočekaće Vas profesionalno, ljubazno i edukovano osoblje koje se školovalo u inostranstvu i poseduje sve neophodne licence.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Zvezdara, Beograd

Eurostyle kozmetički salon

Kozmetički salon Eurostyle nalazi se na Bežanijskoj kosi. U ponudi je veliki broj tretmana lica, manikir, pedikir, opuštajuće masaže kao i tretmani za stilizaciju i negu kose.
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 25/1
Novi Beograd, Beograd

Salon S Stefan

Bilo da želite novu frizuru, pedikir i manikir tretman, depilaciju ili opuštajuću masažu, salon “S Stefan” je prava adresa za Vas. U prijatnom ambijentu možete uživati u raznovrsnim frizerskim i kozmetičkim tretmanima prilagođenim potrebama ...
Pročitaj više

Đakovačka 6
Zvezdara, Beograd

Cosmetics center PERFECTA

Kozmetički salon Perfecta nalazi se u ulici Kralja Milana u Beogradu, i ima stručno osoblje koje je profesionalno u obalsti visoko-kvalitetne kozmetike. Rezultati su vidljivi nakon nekoliko tretmana
Pročitaj više

Jelene Ćetković 12
Stari grad, Beograd

Sta je to i kako funckionise AirBrush? Mnogo pripadnica lepšeg pola, ali i dosta muškaraca, želi preplanuli ten, kao da su se upravo vratili sa nekog tropskog ostrva na kome su proveli nezaboravan odmor. Pri tome, hteli bi da izbegnu izlaganje veštačkim UV izvorima ili direktnom suncu. Tada je vaša najbolja odluka AirBrush, jer je to najkraći put do bronzanog izgleda, pri kome nema nikakvog rizika za zdravlje vaše kože.

Iz svih tih razloga, AirBrush metoda postaje sve popularnija, i praktikuje je veliki broj ljudi, unazad već desetak godina.

Air Brush

Airbrush metoda bi značila potamnjivanje kože prskanjem, odnosno postupak nanošenja boje na telo. Na ovaj način se postiže izgled pravilno osunčanog tela. Korisno je znati da je metoda prirodna, i ne zasniva se na hemikalijama. Koriste se preparati koji su dobijeni iz organskih materija.

Samo nanošenje boje i njeno sušenje traje svega oko desetak minuta. Boju ćete videti odmah, ali je potrebno da znate da postoji jedan sloj koji će se skinuti nakon prvog tuširanja. Pigment se razvija, i tako se stvara taman ten, što je zapravo jedan proces koji traje od tri do pet sati.

U toku tri do četiri dana od izvođenja tretmana, vi ćete imati pun efekat, a nakon toga koža će postepeno početi da bledi, ali boja i dalje postoji u narednih nedelju dana.

Svakako je logično da će prvo početi da blede ruke i lice, pošto su to mesta našeg tela koja najčešće dolaze u kontakt sa vodom.

Možemo sa sigurnošću reći da je Airbrush tehnika koja je savršena za ljude koji žele bronzani ten za neki poseban događaj ili svečanu priliku, a ne bi hteli da se izlažu dejstvu sunca ili dobijanju boje u solarijumu.

Samopotamnjivanje

Ako ste se odlučili za ovaj tretman, tada vas svakako zanima da li je potrebna neka posebna priprema. Dva dana pre zakanog termina, trebalo bi uraditi piling celog tela. Zahvaljujući tome se odstranjuje mrtvi sloj kože, a to se posebno odnosi na laktove, kolena, deo iznad šaka i oko vrata.

Jednostavno rečeno, dobro hidrirana i lepo negovana koža je najidelnija priprema. Pre samog tretmana, vaša koža mora biti čista i suva. Tokom tretmana možete biti bez odeće, ili možete obući taman donji veš ili kupaći kostim.

Koristan savet jeste da nakon završene procedure nosite tamnu i komotnu odeću, kako bi boja ostala postojana. Da bi boja uspešno prekrila celo telo, biće potrebno da skinete nakit i podignete kosu.

AirBrush iskustva

Kao što smo već naveli, ovo je postupak koji nema nikakvog štetnog delovanja na vašu kožu, a preparati koji se koriste su bez alergena, bez parabena, bez ulja, bez alkohola, i testirani su dermatološki.

Za kraj, objasnićemo i to kako zapravo nastaje taman ten koji toliko želite. Stvara se reakcija DHA i aminokiselina iz kože. DHA se vezuje za površinski deo kože, pa boja traje oko sedam dana.

Postoji nekoliko varijatni airbrush, i to su light, medium i dark.

AirBrush – cena:

Za potamnjivanje celog tela trebalo bi izdvojiti u proseku 2600 dinara, dok za dobijanje bronzanog tena na jednoj polovini tela, cena je 1300 dinara u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane