Dodaj firmu

Kursevi i obuke MISTER LASER

Kompanija Mister Laser, jedna od lidera u oblasti laserske epilacije lica i tela, pored kvalitetnih aparata nudi i profesionalnu obuku. Uz kupovinu aparata iz naše ponude, obuka je besplatna, a ukoliko se odlučite za iznajmljivanje aparata - obuka se naplaćuje. Bićemo uvek Vaša podrška - Mister Laser.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Legacy Hazit

Legacy Hazit tradicionalno znanje spojeno sa individualnim pristupom uvek daje izvanredne rezultate. Naši tim specijalizovan posebno za terapeutske masaže, ali i druge vrste tretmana, uspešno pronalazi rešenje za svakoga ko nam se obrati za pomoć i što je još važnije smanjuje proces oporavka na minimum.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1
Novi Beograd, Beograd

Upisati kurs masaže može da bude vaša najbolja odluka u životu, a razlozi su sledeći: naučićete da radite nešto što ćete voleti, postaćete profesionalac u tome, a pored toga, otvaraju vam se mogućnosti da posao obavljate samostalno, da registrujete svoj salon ili da se zaposlite u nekom kozmetičkom ili salonu lepote.

Kurs za masera

Naravno, postoji mnogo tipova masaže i to su, pre svega, osnovna ili relax masaža, anticelulit, terapeutska, sportska masaža, itd. Na početnom kursu se obično uče relax masiranje. Tehnika masiranja je jedna vrsta manuelnog rada, i ona zahteva znanje, tj. rad po tačno utvrđenim pravilima.

Kursevi masaže

Kurs masaže obično traje oko tri meseca ili 76 školskih časova. To je dovoljno vreme da uđete u sve tajne ovog posla, da isti zavolite i da na kraju, budete osposobljeni da isti samostalno obavljate. Pri učenju masaže, postoji nekoliko delova nastave.

Prvi deo je teorijski, dok je drugi deo bitniji, i to je praktičan rad, gde vi stičete veštine masera. Korisno je da imate informaciju da sam materijal koji će biti potreban tokom učenja i rada, obezbeđuje škola u kojoj ste upisali kurs.

Jasno je da se akcenat uvek stavlja na praktičan rad, a posebno će vam biti zanimljivo da čujete da se praksa obavlja u salonima u gradu, jer sa njima škola masaže ima unapred dogovorenu saradnju.

Kurs masaže iskustva

Ako vas zanima dinamika kojom se održavaju časovi, onda treba da znate da je to obično po tri puta nedeljno, a trajanje je tri je po tri školska časa. Vrlo je bitno da se pruža mogućnost polaznicima da nastavu mogu da prilagode i svojim obavezama, a to se postiže razgovorom sa mentorom.

Škola masaže

Dakle, pored klasične, osnovne, relaks masaže, na raspolaganju vam stoje i druge tehnike, a to su: kraljevska masaža, limfna drenaža, parcijalna masaža, anticelulit, refleksomasaža, shiatsu masaža, masaža uz pomoć vulkanskog kamenja, sportska masaža...

Ono što svakako možete da očekujete kada upišete kurs za masera, to je da će vam mentori biti u potpunosti posvećeni, uvek dostupni i na raspolaganju. Kao što smo naveli, nastava može da bude individualna i da je prilagođena svakom polazniku ponaosob. Želja osoblja je ne samo da prenese znanje, već i da polaznici budu zadovoljni kompletnim timom.

Na časovima ćete naučiti i to kako se postaje profesionalac, te da stalno morate raditi na sebi, odnosno na veštinama u okviru profesije koju ste odabrali. Važno je da se u startu posvetite s ljubavlju poslu masera, jer ćete na taj način najbrže napredovati, a sutradan biti vrlo uspešni i cenjeni.

Kurs masaže cena

Cene su različite u odnosu na to šta kurs tačno obuhvata, koliko traje, koliko časova ima, itd. Primera radi, kada su objedinjeni osnovni i viši kurs masaže, tada je cena oko 37000 dinara. Posebno se plaća ispit, a o svim detaljima, najbolje je da se raspitate u školi masaže koju ste odabrali.

*Cene su prikazane samo orijentacioino, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane