Izaberite neku od škola gde možete naći ponudu za KURS MASAŽE

Maderoterapija Centar i kurs masaže

Osiječka 7

Maderoterapija Centar nastao je iz Beauty centra Lotos, kao specijalistički centar koji se bavi edukacijama i tretmanima Maderoterapije.
Pročitaj više

Upisati kurs masaže može da bude vaša najbolja odluka u životu, a razlozi su sledeći: naučićete da radite nešto što ćete voleti, postaćete profesionalac u tome, a pored toga, otvaraju vam se mogućnosti da posao obavljate samostalno, da registrujete svoj salon ili da se zaposlite u nekom kozmetičkom ili salonu lepote.

Kurs za masera

Naravno, postoji mnogo tipova masaže i to su, pre svega, osnovna ili relax masaža, anticelulit, terapeutska, sportska masaža, itd. Na početnom kursu se obično uče relax masiranje. Tehnika masiranja je jedna vrsta manuelnog rada, i ona zahteva znanje, tj. rad po tačno utvrđenim pravilima.

Kursevi masaže

Kurs masaže obično traje oko tri meseca ili 76 školskih časova. To je dovoljno vreme da uđete u sve tajne ovog posla, da isti zavolite i da na kraju, budete osposobljeni da isti samostalno obavljate. Pri učenju masaže, postoji nekoliko delova nastave.

Prvi deo je teorijski, dok je drugi deo bitniji, i to je praktičan rad, gde vi stičete veštine masera. Korisno je da imate informaciju da sam materijal koji će biti potreban tokom učenja i rada, obezbeđuje škola u kojoj ste upisali kurs.

Jasno je da se akcenat uvek stavlja na praktičan rad, a posebno će vam biti zanimljivo da čujete da se praksa obavlja u salonima u gradu, jer sa njima škola masaže ima unapred dogovorenu saradnju.

Kurs masaže iskustva

Ako vas zanima dinamika kojom se održavaju časovi, onda treba da znate da je to obično po tri puta nedeljno, a trajanje je tri je po tri školska časa. Vrlo je bitno da se pruža mogućnost polaznicima da nastavu mogu da prilagode i svojim obavezama, a to se postiže razgovorom sa mentorom.

Škola masaže

Dakle, pored klasične, osnovne, relaks masaže, na raspolaganju vam stoje i druge tehnike, a to su: kraljevska masaža, limfna drenaža, parcijalna masaža, anticelulit, refleksomasaža, shiatsu masaža, masaža uz pomoć vulkanskog kamenja, sportska masaža...

Ono što svakako možete da očekujete kada upišete kurs za masera, to je da će vam mentori biti u potpunosti posvećeni, uvek dostupni i na raspolaganju. Kao što smo naveli, nastava može da bude individualna i da je prilagođena svakom polazniku ponaosob. Želja osoblja je ne samo da prenese znanje, već i da polaznici budu zadovoljni kompletnim timom.

Na časovima ćete naučiti i to kako se postaje profesionalac, te da stalno morate raditi na sebi, odnosno na veštinama u okviru profesije koju ste odabrali. Važno je da se u startu posvetite s ljubavlju poslu masera, jer ćete na taj način najbrže napredovati, a sutradan biti vrlo uspešni i cenjeni.

Kurs masaže cena

Cene su različite u odnosu na to šta kurs tačno obuhvata, koliko traje, koliko časova ima, itd. Primera radi, kada su objedinjeni osnovni i viši kurs masaže, tada je cena oko 37000 dinara. Posebno se plaća ispit, a o svim detaljima, najbolje je da se raspitate u školi masaže koju ste odabrali.

*Cene su prikazane samo orijentacioino, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane