Derma dermatološka ordinacija

 • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - DERMA DERMATOLOŠKA ORDINACIJA


Derma dermatološka ordinacija poseduje više od dve decenije dugu tradiciju lečenja kožno-veneričnih bolesti, problema kose i noktiju. Postoje i uspešno posluju dve Derma ordinacije, jedna u centru Beograda i druga u Kruševcu.

Osnivač ordinacije Derma je spec. dr. med Snežana Simić koja poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta. O kvalitetu rada naše ordinacije govore priznanja i sertifikati, kao i mnogobrojni zadovoljni pacijenti iz zemlje i inostranstva.

Dermatološka ordinacija Derma nudi usluge iz sledećih oblasti:

 • - Dijagnostika i lečenje: bolesti kože, bolesti kose, bolesti noktiju, polne bolesti
 • - Dermatohirurgija: kriohirurgija i radiotalasno uklanjanje mladeža, uklanjanje fibroma, uklanjanje keratoza, uklanjanje virusnih bradavica
 • - Estetska i korektivna dermatologija: radiotalasni lifting, dijamantska mikrodermoabrazija, lipoliza, trajna laserska epilacija, dermaroleri, hijaluronski fileri, botoks
 • - Kozmetska dermatologija: klasični tretmani lica, pilinzi, biostimulacija, miolift tretmani, mezoterapija bez igle, ultrazvučna hidratacija
 • - Dermoskopski pregled mladeža i svih promena na koži
 • - Kriohirurgija (terapija tečnim azotom)

Ordinacija Derma nudi specijalističke preglede i lečenje različitih kožnih bolesti, među kojima su najraspostranjeniji ekcemi, neurodermatitis, psorijaza, alergijske kožne bolesti. Pored toga, uspešno lečimo bolesti kose i noktiju, kao i venerične bolesti.

Estetska dermatologija nudi veliki broj procedura kojima se može poboljšati izgled kože. Ordinacija Derma pruža najnovije neinvazivne i invazivne metode estetske i korektivne dermatologije među kojima se posebno izdvajaju različiti antiage tretmani: botoks, hijaluronski fileri, dermaroleri.

U ordinaciji Derma radi se trajno uklanjanje dlaka elektroepilacijom.

Ukoliko ste umorni od bolnog čupanja dlačica voskom ili odstranjivanja žiletima, vreme je da razmislite o trajnom ukljanjanju neželjenih dlačica. U ordinaciji Derma dostupan je tretman epilacije uz primenu radio talasa i elektroepilaciju, koji su pogodni za muškarce i žene nezavisno od tipa kože. U pitanju je potpuno bezbolan postupak, a za postizanje maksimalnih rezultata preporučuje se od 3-6 tretmana, u zavisnosti od kvaliteta dlake i prebojenosti kože.

Virusne bradavice su virusna infekcija koja ima tendenciju širenja, a može se javiti na šakama, podlakticama, kolenima ili tabanima. Ukoliko imate problem sa ovom vrstom promena na koži, dermatološka ordinacija Derma nudi uklanjanje virusnih bradavica uz pomoć radio-talasa. To je najefikasnija metoda u lečenju virusnih bradavica, kako zbog svoje efikasnosti, tako i zbog svog kozmetskog učinka, odnosno činjenice da ostavlja minimalni ili gotovo nikakav ožiljak na koži.

Za savršeno lep i negovan izgled kože lica, ordinacija Derma nudi brojne tretmane iz oblasti kozmetske dermatologije: klasični tretmani lica, pilinzi, biostimulacija, miolift tretmani, mezoterapija bez igle, ultrazvučna hidratacija.

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 12-20h
Nedelja od 12-18h

Derma dermatološka ordinacija očekuje Vas na dve lokacije:

 • - Ordinacija Derma Beograd, Vlajkovićeva 11
 • - Ordinacija Derma Kruševac, Kolubarske bitke 8

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 05:11
Pavle Dundjerovic
Derma dermatološka ordinacija je bila adresa na koju sam se obratio pošto sam imao problem sa visećim bradavicama... Delovale su jako ružno i nalazile su mi se na donjoj strani brade. To je bilo jako uočljivo. Oni su to uspeli da skinu i više mi se nikada nisu vratile. Zbog toga sve pohvale za Derma dermatološku ordinaciju i njihov stručni tim lekara!
23.12.2016 07:53
Borislav Milic
Dermatoloska ordinacija Derma bavi se dijagnostikom i lecenjem bolesti koze,kose i noktiju,kao i lecenjem polnih bolesti.U prijatnom ambijentu ove ordinacije nude vam sledece usluge dijagnostika i lecenje i dermatohirurgija.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Dermatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Derma dermatološka ordinacija
 • Derma dermatološka ordinacija,
 • Dermatološka ordinacija Derma,
 • Derma dermatološka ordinacija Stari grad,
 • dermatološka ordinacija Beograd,
 • Derma dermatološka ordinacija radno vreme