Dodaj firmu

Lepi nokti su oličenje ženstvenosti, a Dip powder je tehnika koja se koristi za tu namenu. Danas gotovo da ne možete da primetite devojku ili ženu koja nema uredno i prelepo sređene nokte, a estetski zahtevi su toliko porasli da je postalo praktično nemoguće da sami vodite brigu o svojim noktima, već se to mora prepustiti profesionalcima. Na kraju, i žene to vole, jer su saloni lepote mesta gde se pripadnice lepšeg pola opuste nakon napornog radnog dana, tako da su redovni odlaski postali svojevrsni rituali.

Dip powder – da li ste čuli za to? Ako niste, onda ste na pravom mestu da prikupite sve korisne informacije i da do kraja čitanja teksta već zakažete tretman!

Da krenemo!

Šta je dipping powder?

Reč je o najnovijoj tehnici nadogradnje ili učvršćivanja noktiju. Ipak, ono što mnoge dame sada zanima jeste u čemu je razlika kada je reč o klasičnom  načinu?

  • Ne postoji UV zračenje niti UV lampa
  • Aplikacija (nanošenje) jednostavna je i brza
  • Nema turpijanja noktiju koje bi bilo nepotrebno
  • Materijal koji se koristi je topiv u acetonu
  • Nokti su obogaćeni kalcijumom i vitaminima
  • Na kraju, kao rezultat, dobijaju se lepi i pre svega – zdravi nokti.

Dip powder tehnika

Deep Powder System dolazi nam iz Amerike, i smatra se novom generacijom izrade noktiju. Bezbolna je, brza i jednostavna, i skida se acetonom. Pri radu, koriste se tečnosti koje ishranjuju nokte potrebnim sastojcima, a kada je reč o turpijanju, to je samo površinski, pa se i zahvaljujući tome čuvaju hranljivi sastojci nokta i kao i sloja iz kojeg nokti nastaju.

Dipping powder tehnika nadogradnje noktiju

Ova tehnika je zbog svojih prednosti sve popularnija na našem tržištu, jer se pre svega smatra zdravijom zato što nema upotrebe UV lampe. Kod svoje manikir dame ćete provesti manje vremena, u proseku tretman traje 30% kraće, dakle oko 45 minuta. Osim toga, ne koristi se prajmer, i priprema nokta je kao za manikir. Kada se suši, ne oseća se peckanje, i nokti će vam biti savršeni oko tri do četiri nedelje, nakon čega se skidaju otapanjem, pošto je sve rastvorljivo u acetonu, pa se na taj način opet zaobilazi turpijanje.

Dip powder – iskustva

Dipping powder je tehnika koja je pogodna za žene koje reaguju alergijom na materijale koji se koriste kod drugih tehnika izrade noktiju. Razlog je u tome što materijali koji se upotrebljavaju prilikom dipping powder-a u sebi nemaju sastojke koji bi alergiju mogli izazvati.

Dakle, u sastavu su samo organski praškovi, da bi se nakon apliciranja na nokte, postigao njihov sasvim prirodan izgled, što je i glavni cilj.

Dip powder – cena:

Cena je u proseku oko 2000 dinara, ali ipak predlažemo da se dodatno raspitate kod odabranog salona lepote.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.  

Idi na vrh strane