Dodaj firmu

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Kozmetički koferi se koriste za šminku i kozmetički pribor, odnosno pribor za manikir i pedikir. Mogu se pronaći u najrazličitijim bojama, ali se dame koje se bave ovom vrstom posla, najčešće odlučuju za pink varijante, jer su atraktivne i moderne, kao i za srebrne ili crne, a popularne su i roze varijante... 

Koferi za kozmetičare

Postoje različiti modeli kofera za kozmetičare koji su namenjeni za odlaganje kozmetičkog pribora. Pod tim mislimo na pribor za kozmetičke tretmane lica, pedikir pribor, zatim sve što je potrebno za manikir, kao i pribor za šminkanje – četkice, aplikatori, ogledala...

Lepo je kada se sve što nam je potrebno, nalazi na jednom mestu. U tom smislu, kozmetički koferi su nezamenljivi. Omogućavaju uredno odlaganje svega što koristite, dostupnost i preglednost pribora. 

Da bi sve delovalo luksuznije i lepše, a pri tome i praktičnije, možete birati set od tri kozmetička kofera, koji su različitih veličina. Dimenzije, na primer, mogu biti: 16 x 22 x 17 cm, zatim, drugi kofer – 13 x 19 x 14 cm, i treći kozmetički kofer od 10 x 16 x 11 cm.

Takođe, u ponudi je i specijalizovani kozmetički kofer za manikir i pedikir. Ovo je veoma funkcionalan kofer, kome je dobra osobina što je rasklopiv. Možete ga pronaći u različitim bojama, a dimenzije obično mogu biti od 70 x 37 x 24 cm. 

Kozmetički koferi mogu imati i točkiće, što će vam biti veoma praktično ukoliko nosite dosta pribora. Ovo su profesionalni koferi, takođe rasklopivi, sa ravnim, odnosno, glatkim dezenom.

Vrlo su zanimljivi koferi koji imaju pink boju, a pri tome “krokodil“, mali ili veliki dijamanti ili mirage dezen. 

Sa druge strane, možda će vam pažnju privući providni kozmetički kofer za pribor. Ovakva transparentna boja, privlačiće poglede, na uredno složen i moderan pribor za ulepšavanje. Dimenzije mogu biti 24 x 17 x 18 cm.

Srebrna ili bela boja su uvek atraktivne, i često ih kozmetičarke biraju, dok dimenzije kofera mogu biti i veće i kretati se do 73 centimetara u visinu.

Kozmetički koferi – iskustva

Bitno je istaći da koferi u kojima se nosi pribor za pedikir i manikir u svojoj unutrašnjosti poseduju pregrade, a mogućnost rasklapanja i to što imaju više nivoa, čini ih izuzetno praktičnim za rad i upotrebu. 

Lakše ćete se organizovati, jer su vrlo kompaktni i sa dovoljno prostora za čuvanje svih neophodnih make up i drugih proizvoda. 

Sve na jednom mestu i uvek tu kada vam je potrebno, to je idealan kozmetički kofer!

Kozmetički koferi – cena:

Cene se kreću od 3200 din. preko 8890 din. za srebrni kofer sa dezenom velikih dijamanata, sve do 18570 dinara za kozmetički kofer velikih dimenzija, do 73 cm u visinu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane