Dodaj firmu

Salon lepote Helena

Salon lepote "Helena" smešten je u Ustaničkoj ulici broj 204a, lokal 9, u prizemlju, na Konjarniku. U veoma prijatnom ambijentu našeg salona lepote, probudićemo Vašu lepotu i uspostaviti harmoniju sa Vašim unutrašnjim bićem.
Pročitaj više

Ustanička 204a
Zvezdara, Beograd

Mačkice kod Tačkice gipsane bermude

Profesionalne masaže u našem salonu. Pinda Swede masaža toplim jastučićima, kraljevska masaža i još mnogo toga na Vračaru.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 57
Vračar, Beograd

Nataša frizersko kozmeticki salon

Frizersko kozmetički salon Nataša je pravo mesto za sve članove porodice koji žele vrhunski tretman za kosu i telo. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo su stručnost našeg osoblja, vrhunski kvalitet usluge, kao i popularne cene.
Pročitaj više

Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Savski venac, Beograd

011 Kozmetički Studio MIOLIFT

Budite najlepša verzija sebe, posetite centar za anti-aging, estetsku medicinu i kozmetologiju Studio MIOLIFT. Na novoj lokaciji u srcu Novog Beograda dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji u radu koristi sertifikovane aparate i visokokvalitetnu kozmetiku.
Pročitaj više

Pariske komune 14/9, (Fontana)
Novi Beograd, Beograd

LIX Kozmetičko Masažni Centar

LIX Kozmetičko Masažni Centar nudi Vam visokoprofesionalne tretmane lica i tela koji će učiniti da zablistate posebnim sjajem. Sa ciljem da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo alge i potpuno prirodnu kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 278
Voždovac, Beograd

Kneginja centar za negu lica i tela

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u centru grada, u blizini Slavije i Hrama Svetog Save, čeka Vas oaza mira i lepote.
Pročitaj više

Kneginje Zorke 5
Vračar, Beograd

Gipsane bermude su za veoma kratko vreme privukle pažnju velikog broja žena kako u svetu tako i kod nas. Pomama za ovim hitom leži u brzim i efikasnim rezultatima vidnog smanjenja obima nakon samo jednog tretmana.

          

Gipsane bermude su tretman kojim se otklanja celulit, smanjuje se oticanje nogu i stomaka, u smislu edematoznih stanja celulita. Otklanjaju se lokalizovane masnoće i neelastičnost kože. 

Tretman gipsanim bermudama će Vam pomoći:

  • Da se otarasite lokalizovane masnoće na butinama i zadnjici
  • Da uklonite celulit na nogama
  • Za mršavljenje stomaka
  • Smanjite obim struka do jednog konfekcijskog broja – oko 2cm
  • Dobijete lepu, sjajnu i elastičnu kožu
  • Izgubite nagomilanu tečnost

Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su: silicijum koji ima ulogu u stvaranju kolagena, magnezijum je veoma važna komponenta za učvršćivanje tkiva, bakar ima važnu ulogu u stvaranju elastina, gvožđe za očuvanje mlade kože i tonusa, cink vezuje slobodne radikale, tj. poboljšava eliminaciju štetnih. Aktivne supstance gipsanih bermuda deluju međusobno tako da učvršćuju kožu, podižu tonus, daju elastičnost i što je najbitnije - tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala, koji se izlučuju znojenjem, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana. Takođe, ovim tretmanom se podstiče protok limfe što dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Na ovaj način se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za sva kritična mesta kao što su: bokovi, zadnjica, butine i stomak.  Ukoliko želite da za neku priliku izgubite čak 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas. 

Gipsane bermude

Kako se rade gipsane bermude?

Gipsane bermude se drugačije nazivaju oligoesencija. Tretman se obavlja tako što se radi na više nivoa. Vrši se detoksikacija, tonifikacija kože, eliminacija masnih naslaga, radi se na izvlačenju dubinskog fibroznog celulita, kao i na eliminaciji površinskog celulita.

Postupak izgleda tako što se nanosi šest preparata, od kojih svaki obavlja svoju funkciju u zatvorenom sistemu. Posle preparata nanosi se oligomaska koja stvara zatvoreni sistem. Kalcijum karbonat iz maske ima sposobnost vezivanja, tako da on iz međućelijskog prostora izvlači višak vode, toksina i otrova.

Da li je bolno raditi gipsane bermude?

Gipsane bermude su tretman koji žene prosto obožavaju, pa će to biti odgovor na pitanje iz našeg podnaslova. Rezultati su vidljivi odmah, potpuno ćete preoblikovati svoje telo, pa ćete uskočiti u haljinu koja je manja za čitav konfekcijski broj, još iste večeri!

Šta treba prethodno odraditi?

Kada dođete u salon koji pruža uslugu ovog tretmana, najpre se presvučete u papirnate tange, pa ćete biti krojačkim metrom izmereni ispod grudi, oko stomaka, kukova, butina, iznad kolena, a posle toga možete da se prepustite uživanju. Koža se priprema za tretman tako što se od grudi do kolena očisti posebnom vrstom gline, a potom se nanesu kreme za razbijanje celulita i masnih naslaga. 

Ko ne sme da radi gipsane bermude?

Tretman gipsane bermude ne bi trebalo raditi u trudnoći. Isto tako, ako imate određena oboljenja bubrega ili jetre, niste nažalost, kandidat za ovaj metod. Preporučljivo je da se posavetujete sa lekarom, da li je u odnosu na opšte zdravstveno stanje i vašu bolest, ovaj tretman preporučljiv. 

Da li je bezbedno raditi gipsane bermude?

Ukoliko ne spadate ni u jednu kategoriju koja je navedena u tekstu iznad, za vas je bezbedno raditi ovaj tretman. Gipsane bermude se kasnije mogu kombinovati sa tretmanima algama, podvodnom masažom, kupanjem u bazenima sa lekovitom vodom...

Gipsane bermude iskustva

Gipsane bermude su drenažni tretman koji na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Zahvaljujući oligoelementima koje sadrži, prirodnim putem i bez skalpela telo se oblikuje po želji jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. Rezultati su odmah vidljivi.

Na kritične tačke na telu – butine, bokove i stomak, laganom masažom se prvo nanosi losion, zatim serum, a potom se aktiviraju limfni kanali tako što se utrljava gel koji eliminiše toksine iz organizma. Dalje, blagom masažom se utrljava ulje ukoliko se tretiraju masne naslage i losion za zatezanje ukoliko se tretira opuštena koža. Na kraju se stavlja OLIGOMASK preko pamučnih kompresa i oblikuje se kalup prema telu klijenta. Ova maska stvara pogodnu mikroklimu za delovanje preparata koje je kozmetičar prethono utrljao u kožu. To se sve ostavi da deluje oko  45 min. Nakon tretmana je primetan znatan gubitak tečnosti, sa kojom se ujedno izbacuju štetne materije i toksini iz organizma. Koža je znatno zategnutija i sjajnija.

Gipsane bermude su jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana i odlično rešenje za korekciju obima struka i skidanje celulita. Ovaj tretman je potpuno prirodan, na bazi minerala. Oligoelementi, koji su osnova preparata, jesu aktivatori i pojačivači postojećih aktivnih supstanci.

Gipsane bermude se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.

Preporučuju se tretmani u seriji od 5-6 tretmana na 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3 sata, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate ovu metodu treba kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.

Gipsane bermude cena

Cena gipsanih bermuda se kreće u najvećem broju slučajeva od 3200 do 4000 dinara po tretmanu. 

 *Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za gipsane bermude predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane