Dodaj firmu

Kozmetički kreveti MasterPRO

Stolovi za masažu vrhunskog kvaliteta za različite namene. MasterPRO stolovi pogodni su za fizioterapeute, kiropraktičare, wellness i spa centre, masere, kozmetičare…
Pročitaj više

Tošin bunar 181 lok.br. L1-31
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

U svakom kozmetičkom salonu nalaze se kozmetički kreveti. U tom smislu, možemo razlikovati nekoliko vrsta u zavisnosti kakvi tretmani se izvode: kreveti za tretmane lica, kreveti za masažu i depilaciju, elektropodesivi kreveti, sklopivi kreveti, a za sve njih biće vam potrebna i dodatna oprema.

Kozmetički kreveti za tretmane lica

Najčešće ih možemo pronaći u beloj boji, mada su dostupne i druge. Dužina opružene stolice može iznositi u proseku 1830 mm, širina sa naslonima za ruke 830 mm, težina ovakvog kreveta je u proseku oko 30 kg.

Poseduje podesive naslone za leđa, kao i za noge. Nasloni za ruke su fleksibilni, a boju tapacirunga birate po svojoj želji, a on je izrađen od eko skaja. Boja postolja je obično hrom. Tu je i otvor za lice sa dodatnim jastukom, jer kao što smo naveli, ovakav krevet je namenjen pre svega za tretmane lica. Veoma je stabilan i jednostavno se skida naslon za ruke, iz tog razloga može biti zgodan i za depilaciju, razne tretmane tela, kao i za masažu.

Kreveti za masažu i depilaciju

Njih ćete najčešće pronaći u bež i beloj boji, ali i druge boje su moguće. Nosivost ovakvog kozmetičkog kreveta je do 250 kg, dok mu je sama težina 50 kg. Minimalna visina je 60 cm, a maksimalna 80 cm. Dužina ležećeg dela u proseku može biti oko 184 cm, a širina 74 cm.

Ispuna je od meke pene, a tapacirung je poliureten. Uz ovakav kozmetički krevet, sleduju i jastučići za lice, naslon i jastučić za glavu, kao i nasloni za ruke sa strane.

U izradi se često kombinuje bukovina visokog kvaliteta, kao i sve što je potrebno da kozmetički krevet bude izuzetno izdržljiv, pouzdan i jak; moguće je ručno podešavanje naslona za leđa i kolena, što sve znači lako pozicioniranje, te prijatnu udobnost.  Podešavane naslona za ruke je automatsko, pa će se vaše mušerije osećati veoma fino, a vama će rad biti jednostavan i lak.

Elektropodesivi kreveti

Kao što im i samo ime kaže, ovakvi kozmetički kreveti poseduju motorni sistem sa duplim stobovima, kao i gornjim delom koga je moguće ručno podesiti. Nagib je od 150 stepeni u obe strane. Naslon za kolena, i naslon za leđa, koji se takođe ručno podešavaju, omogućavaju preciznost, dok vi na ovakvom krevetu možete svojim klijentima ponuditi najrazličitije kozmetičke usluge.

Sklopivi kreveti

Ovde govorimo o kozmetičkim krevetima koji su namenjeni za depilaciju i masažu. Ovo su lagani kreveti, težine u proseku oko svega 10 kg, ali im je zbog toga nosivost oko 200 kg. Ispuna je od meke pene, tapacirung je od poliuretana, uglovi su zaobljeni, poseduju naslon za glavu i naslon za ruke. Sama konstrukcija je od lagane legure aluminijuma. Podešavanje visine možete vršiti nebrojeno puta, blagim pritiskom na graničnik. 

Dodatna oprema za kozmetičke krevete

Ono što će vam biti potrebno jesu paravani, prekrivači za krevet koji mogu biti vodootporni, podmetači za glavu, podmetači otvora za lice, termo prekrivač za krevet, flanelske presvlake, jastuci za masažu, jednokratna navlaka naslona...

Ponuda je veoma bogata, a vi učinite sve što je u vašoj moći da se vaši klijenti osećaju udobno i relaksirano, kako bi sa nestrpljenjem čekali ponovni dolazak u vaš kozmetički salon.

Kozmetički kreveti – cena:

Cene se kreću od 19900 din. sve do 372 720 dinara, za kozmetički krevet sa motornim sistemom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane