Dodaj firmu

Studio 4 kozmetički salon oblikovanje i korekcija obrva

Resavska 4
Vračar, Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Oblikovanje i korekcija obrva Kozmetički studio Jasna

Kozmetički salon Jasna pomaže u lečenju problematične kože uz pomoć kraljevskog tretmana, biofixin tretmana i kavijar tretmana lica
Pročitaj više

Strahinjića Bana 38
Stari grad, Beograd

Oblikovanje i korekcija obrva Kozmetika Harmonija salon lepote

Kozmetika Harmonija salon lepote je mesto gde na bezbedan i prijatan način možete dovesti Vaš izgled do savršenstva. Kod nas možete srediti lice, rešiti se celulita, relaksirati se masažom, istetovirati obrve, uraditi nokte na rukama i nogam...
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Oblikovanje i korekcija obrva Salon lepote Your Majesty Salon & Day Spa

Salon lepote Your Majesty & Day Spa: Salon lepote Your Majesty & Day Spa, potpuno novi brend u svetu lepote u Beogradu, nudi Vam jedinstvene i luksuzne tretmane koji su u potpunosti podređeni Vašim potrebama. U našem radu koristimo najkvali...
Pročitaj više

Paštrovićeva 61
Čukarica, Beograd

Oblikovanje i korekcija obrva su neophodne tehnike ukoliko želite da izgledate negovano, uredno i lepo. Naime, obrve predstavljaju okvir našim očima, tako da je od izuzetne važnosti kakvog su oblika. Pogrešno formirane obrve mogu da vas naruže, a isto tako, vešto sređene, mogu da vas učine privlačnijim.

Oblikovanje obrva

Kada pogledamo u nečije lice, istraživanja rađena na tu temu nam kažu, da prvo primetimo oči. Sa očima zajedno, vidimo i obrve određene osobe. Nekada osoba ima previše guste i duge obrve, pa ćemo steći utisak da se radi o nekome ko ne vodi previše računa o svog izgledu i uopšte o sebi. Takođe, osoba može da deluje tužno, ako su krajevi obrva greškom povijen na dole.

Obrve mogu da nam daju i ljutit izgled, ako su podignute na gore, i tako dalje. Sve su to greške koje pravimo kada sami sebi sređujemo obrve.

Korekcija obrva

Korekciju i sređivanje obrva, ipak bi trebalo da prepustimo profesionalcima. U salonima lepote rade dame koje će vam pomoći u tome, tako da ćete uvek biti lepe i negovane. Oči će vam doći do izražaja, pošto postoje pravila kako se obrve oblikuju.

Naime, svaki oblik lica prati određen način sređivanja obrva, i ne postoji jedno pravilo za sve žene.

Sređivanje obrva

Kada sami sebi oblikujete obrve, velike su šanse da ćete to uraditi samo jednom i nikada više, a u međuvremenu, dok ne poraste ono što ste greškom počupali, moraćete da docrtavate olovkom, tj. krejonom, i slično.

Zbog toga je najbolja varijanta odmah otići u salon lepote, a ne da se kasnije kajete i da čekate oko tri nedelje da vam obrve ponovo izrastu, koliko je obično potrebno. Tri nedelje znaju biti jako duge, ako svakoga dana odlazite na posao, izlazite sa prijateljicama na kafu, želite da budete lepe za svoju jaču polovinu...

Korekcija obrva za muškarce

Kada smo kod jačih naših polovina, reći ćemo da i muškarci i te kako shvataju značaj lepo oblikovanih obrva. Jedna od najpoznatijih ličnosti koja je davno počela da oblikuje obrve, a muškog je pola i sa naših prostora, jeste dobro svima poznat, Zdravko Čolić. Obrve ističu lepotu njegovog lica, a tako će i vama pomoći da izgledate najbolje što možete.

Korekcija obrva koncem

Konac je tehnika kojom se može izvesti oblikovanje, tj. korekcija obrva. Jednostavno i lako, bez bola, prepustite se veštim rukama dama iz salona lepote i uživajte u svom novom izgledu lica. Bićete prijatno iznenađeni promenom koju ni sami niste očekivali.

Oblikovanje obrva prema obliku lica

Već smo naveli da svaki oblik lica prati drugačiji oblik obrva. Ne postoje jedne obrve koje bi se mogle staviti na svako lice i da to bude lep. Neko ima sastavljene oči više, a neko sasvim razdvojene. I to je samo jedan primer. Obrve moraju da prate i oblik nosa, konture jagodica, usana... – sve mora biti u skladu i harmoniji. Ovakav efekat se teško postiže samostalno i zato je najbolje obratiti se profesionalcima.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate salone lepote koji su oglašeni na istoj stranici na kojoj čitate tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane