Dodaj firmu

HOB House of Beauty

House Of Beauty HOB nalazi se u Beogradu. Savremen i moderan kozmetički salon, koji nusi sve kozmetčke usluge, kao i posebne edukacije, KIDS SPA i HOB SPA PARTY.
Pročitaj više

Zahumska 45
Zvezdara, Beograd

Nataša frizersko kozmeticki salon

Frizersko kozmetički salon Nataša je pravo mesto za sve članove porodice koji žele vrhunski tretman za kosu i telo. Pored dugogodišnjeg iskustva, ono po čemu se izdvajamo su stručnost našeg osoblja, vrhunski kvalitet usluge, kao i popularne ...
Pročitaj više

Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Savski venac, Beograd

Nadogradnja obrva Lucia kozmetički salon

Lucia kozmetički salon nalazi se na Zvezdari. U ponudi su tretmani lica kao što su hemijski piling, higijenski tretman lica, biloški tretman, kao i drugi kozmetički tretmani lash lift, gel lak i drugi.
Pročitaj više

Vojvode Brane 43
Zvezdara, Beograd

New hair center - transplatacija kose

New Hair Center nalazi se u centru Beograda. New Hair Center je klinika za uspešnu transplataciju kose kod muškaraca i žena, kod urođene elopecije odnosno nasledne ćelavosti.
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16
Stari grad, Beograd

Nadogradnja obrva je jako popularan zahvat. Lepe obrve su okvir naših očiju. Na pravilan način oblikovane, daju nežan, strastven ili zagonetan pogled... Vi najbolje znate kako želite da se osećate, a saloni lepote vam stoje na usluzi da do takvih obrva i dođete.

Nadogradnja obrva je relativno nova metoda, za sve dame koje ne žele japansko iscrtavanje obrva ili trajnu šminku. Ovo je idealno rešenje za privremeni prirodni izgled. Drugi naziv je i ekstenzija obrva sintentičkom dlakom.

Kako se radi ekstenzija obrva?

Mnoge naše čitateljke nikada nisu uradile ovaj tretman, a želele bi, odnosno, za početak da saznaju šta ih očekuje kada dođu u salon. 

Nadogradnja obrva se izvodi tako što se sintetičke dlake lepe za postojeće obrve, a drugi način je lepljenje medicinskim lepkom direktno na kožu. 

Ukoliko vaše obrve imaju neke nedostatke, uz pomoć nadogradnje se oni mogu korigovati, ali i kompletno promeniti njihov oblik. Možda je kod vas takva situacija da imate tanke i slabe obrve, pa iz tog razloga želite nadogradnju. U tom slučaju na tretmanu ćete se zadržati do dva sata. 

Produžeci odnosno ekstenzije za obrve se mogu naći u više od šest boja, pa ćete jednu od nijansi lako prilagoditi sebi. 

Nadogradnja obrva – dlaka po dlaka 

Mnoge dame dugo vremena čupaju svoje obrve do tanke linije, čime umanjuju kvalitet dlake, a pri tome im oblik obrva uopšte ne pristaje. 

Mnoge poznate ličnosti, poput Selme Hajek ili Kim Kardašijan, imaju prirodne i guste obrve, pa su takav izgled poželele i mnoge druge dame. Zbog toga se nadogradnja obrva, pored nadogradnje kose i trepavica, smatra revolucionarnom tehnikom. 

Neke dame jednostavno shvate da je prirodno „in“, pa pribegavaju ovoj korekciji, uz nadogradnju trepavica. To znači i dodatnu uštedu vremena, jer uz malo korektora i ruža, dame mogu biti spremne za odlazak na posao, ili za izlazak.

Ekstenzije obrva u proseku traju od dve do četiri nedelje. Ovakve obrve su vodootporne i normalno se možete umivati i kupati, ali ih ne biste smeli trljati. Takođe, kada skidate šminku, morali biste zaobići obrve. 

Nadogradnja obrva ili japanska metoda tetoviranja obrva?

Ovo je pitanje koje zanima mnoge dame i pokušaćemo da damo zadovoljavajući odgovor. Na primer, dosta žena se boji da tetovira bilo koji deo tela, a kamoli lice. Sa druge strane, japanska metoda se ne preporučuje leti na suncu, niti se sme jedan period na javna kupališta. 

Na kraju, istaći ćemo da nema veze da li ste crnka, crvenokosa, smeđokosa... Za svaku boju kose postoji boja ekstenzija. U takvoj harmoniji oblika i nijansi, ostaje samo da tom posebnom muškarcu uputite sexy pogled i – vaš je!

Nadogradnja obrva – cena:

Za uslugu je potrebno izdvojiti u proseku oko 4000 dinara, za metodu dlaka po dlaka.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane