Depilacija ruku i pazuha Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Depilacija ruku i pazuha
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Depilacija - cele noge + prepone

Akcija -61% 490 Din.
Depilacija celih nogu + prepona po ceni od 490 din samo u Frizersko kozmetičkom salonu Tina S 021!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija ruku

Akcija -43% 400 Din.
Depilacija ruku po ceni od 400 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija ruku

Akcija -43% 400 Din.
Depilacija ruku po ceni od 400 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija ruku i pazuha

Depilacija ruku i pazuha danas predstavlja imperativ kada je reč o osnovnoj higijeni žene. Glatke ruke i pazuh su svakako poželjne tokom cele godine.  Otklanjanje dlaka u kućnim uslovima može biti zamorno, a rezultati najčešće veoma kratko traju.

 

                        

 

U kozmetičkim salonima na raspolaganju vam je profesionalna usluga i nekoliko metoda, a na vama je da se odlučite za onu koja će vam najviše prijati.

Depilacija ruku

 Depilacija ruku predstavlja veoma važan tretman za žene koje vode računa o sebi. Pogled na glatku ruku na kojoj sija lep komad nakita može da izazove više divljenja od bilo koje skupe haljine.

Dlake na rukama kod nekih žena mogu biti veće i tamnije, a obzirom da je ovaj deo tela često izloženiji od nekih drugih delova tela kao što su npr. noge treba i te kako povesti računa o izgledu i higijeni. Kozmetički saloni nude više načina na koji se možete rešiti neželjenih dlačica, a na vama je da odaberete najbolji mogući način koji vam prija. 

Depilacija pazuha

Depilacija pazuha se podrazumeva kod žena koje drže do sebe i vode računa o higijeni i izgledu.

Postoji više vrsta depilacije ali kada je pazuh u pitanju treba naročito obratiti pažnju koja je od njih zdrava i bezbedna. Pazuh je veoma osetljivo područje i uklanjanje neželjenih dlaka se kod većine žena može raditi sasvim bezbedno, dok će kod nekog malog broja slučajeva postojati mogućnost da dođe do uraslih dlačica i određene iritacije.

Uklanjanje dlačica laserom svakako predstavlja najbolju metodu uklanjanja neželjenih dlačica jer ne postoje nikakve komplikacije, a rezultati su trajni.

Depilacija ruku i pazuha hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom predstavlja široko rasprostranjenu metodu kada je reč o uklanjanju neželjenih dlačica. Ovaj metod daje sigurne rezultate koji traju i do 3 – 4 nedelje.

Postupak se radi tako što se vosak nanosi u pravcu rasta dlake, a potom se nanosi taka pmoću koje se skidaju dlake u suprotnom smeru od rasta dlake.

Tretman skidanja dlaka hladnim voskom nije preporučljivo osobama sa veoma osetljivom kožom.

Nakon tretmana nije preporučljivo nanošenje parfema i parfemisanih krema u period od oko 12 sati.

Depilacija ruku i pazuha toplim voskom

Depilacija ruku i pazuha tolim voskom predstavlja vrlo popularnu i delotvornu metodu pomoću koje se uklanjaju neželjene dlačice.  Ovim tretmanom se rast dlačica znatno usporava, tako da se sledeća depilacija radi za oko šest nedelja. 

Tretman se izvodi tako što se na kožu ruke nanosi topli vosak u pravcu rasta dlake, te s zatim dovoljno stegnuti vosak brzim potezima skida u suprotnom pravcu od rasta dlake. Prilikom depilacije toplim voskom važno je da su dlačice dovoljno dugačke kako bi u potpunosti bile pod voskom koji se nanosi na kožu. Ovim tretmanom se ujedno otklanjaju i mrtve ćelije gornjeg sloja kože te ona vremenom postaje lepša i blistavija. 

Nakon ovog tretmana ne preporučuje se izlaganje suncu, kao ni kupanje u rekama, morima, jezerima itd. Korišćenje parfemisanih krema i parfema je takođe nepoželjno. 

Depilacija ruku i pazuha šećernom pastom

Uklanjanje dlačica šećernom pastom predstavlja najstariji metod. Ovo je ujedno i jedna od bezbolnijih metoda, te i omiljena među pripadnicama ženskog pola. 

Tretman se radi tako što se pasta nanosi suprotno od smera rasta dlake, a zatim se brzim potezom uklanja sa kože u pravcu rasta dlake. Na ovaj način zasigurno se smanjuje i sprečava neprijatno urastanje dlaka sa kojim se bori veliki broj žena. 

Ova metoda taje nešto duže u odnosu na klasičnu depilaciju ali se zato i vremenski interval između depilacije znatno smanjuje.

Nakon tretmana koža je lepa, sjajna i nahranjena. Sastojci koji se koriste za pravljenje šećerne paste su u potpunosti prirodni, te se preporučuje i osobama sa veoma osetljivom kožom.

Trajno uklanjanje dlaka epilacijom

Uklanjanje dlačica uz pomoću lasera predstavlja bezbolnu i najdeotvorniju metodu. Na ovj način neželjene dlačice se trajno uklanjaju. Postupak je potrebno ponavljati na sveke dve do tri nedelje, a između tretmana se nikako ne sme raditi depilacija već samo brijati.

Potrebno je uraditi između 5 i 7 tretmana kako bi neželjene dlake u potpunosti nestale.

Depilacija ruku i pazuha cena

Za depilaciju ruku najčešće je potrebno izdvojiti između 300 i 1 000 dinara. U zavisnosti od metode kojom se radi tretman,  depilacija ruku hladnim voskom  u proseku se kreće oko 500 dinara, dok je za depilaciju šećernom pastom potrebno izdvojiti dinara u proseku oko 800. Jedan tretman laserskog uklanjanja dlačica se najčešće kreće oko 4 000 dinara.

Za depilaciju pazuha najčešće je potrebno izdvojiti od 250 do 800 dinara. Cena klasične depilacije se kreće oko 250 dinara, dok je za depilaciju šećernom pastom potrebno izdvojiti oko 600 dinara. Uklanjanje dlačica laserom najčešće košta oko 2 200 dinara po tretmanu.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za depilaciju ruku i pazuha predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Depilacija ruku

Akcija -43% 400 Din.
Depilacija ruku po ceni od 400 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija ruku

Akcija -52% 240 Din.
Depilacija ruku po ceni od 240 din samo u Salonu lepote Helena!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija pazuha

Akcija -43% 40 Eur
Epilacija pazuha - 40 evra! Diva Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija - cele noge + ruke

Akcija -32% 1300 Din.
Depilacija - cele noge + ruke - 1.300 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija - cele noge + ruke

Akcija -32% 1300 Din.
Depilacija - cele noge + ruke - 1.300 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija celog tela - ruke + pazuh + stomak + cele noge + plitke prepone

Akcija -73% 690 Din.
Depilacija celog tela - ruke + pazuh + stomak + cele noge + plitke prepone - 690 din! 6 Beauty salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Snezana Aleksic
Kvalitetna depilacija ruku i pazuha je uslov higijene moderne zene. Svaka zena treba da misli o sebi i svom izgledu. Mada, sve vise muskaraca odlazi na ove tretmane kako bi bili moderni. Danasnji muskarci veoma drze do sebe.
31.03.2017
Petar Jankulovski
Po pravilu je ovo depilacija koja treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
30.03.2017
Stojance Ristovski
Ako se vec opredelite za ovu vrstu depilacije sigurno se pre ili kasnije trebate opreeliti za kvalitet.
16.03.2017
Ivana Petrovic
Pre ili kasnije je depilacija ruku i pazuha nesto sto treba i mora da se debelo plati.
16.03.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, depilacija ruku je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
15.03.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta depilacija koja i nije bas nesto puno jeftina.
24.02.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice ove depilacije, kvalitet je veoma vazan. SVe drugo je manje bitno i vazno.
08.02.2017
Lea Stankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se depilacije ruku i pazuha tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovde je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
11.01.2017
Simona Vucinic
Ukoliko mene pitate, depilacija ruku je uvek nesto sto prvo dodje do izrazaja, tako da tu zaista ne treba nesto puno da stedite novac.
21.12.2016
Todor Markovic
Ovo je nesto sto ukoliko vam je stalo do licni higijene treba redovno da radite i da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
05.12.2016
Marta Dencevic
Po pitanju depilacije ruku i pazuha, samo treba da pronadjete neko kvalitetno mesto i nista vise po tom pitanju nema da brinete.
02.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju ove vrste depilacije, samo treba da se odlucite da posetite neko strucno I provereno mesto u koje zaista nemate razloga da sumnjate.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju depilacije ruku i pazuha, samo treba da posetite kozmeticki salon Miss Magic i vise nemate sta da brinete. Nakon tretmana tamo bas cete biti zanosni.
28.10.2016
Petar Jankovic
Depilacija ruku i pazahu je ipak nesto sto ne treba da rade zene vec i muskarci koju su poprilicno maljavi i da tako kazem imaju sa tim veliki problem.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna depilacija ruku I pazuha mogu samo da dam sve svoj pozitivne komentare za kozmeticki salon Mystic II. Zaista se radi o vise nego profesionalnom salonu.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Mogu cesto da cujem kako zene kod mene na poslu pricaju o salonima lepote, edpilacijama i narocito dpilacijama ruku i pazuha. Mnoge od njih cesto menjaju kozmaticke salone ali mnoge od njih cesto i idu u kozmeticki salon Mystic II.
02.09.2016
Marko Petrovic
Po pitanju kvalitetne depilacije ruku i pazuha, slobodno mozete da posetite kozmeticki salon Bell. To je kozmeticiki salon koji se nalazi u Rakovici i u koji mozete da imate puno poverenje.
01.08.2016
Jana Stankovic
Mislim da svi muskarci, bez obzira da li se bave nekim sportom ili ne, treba da na kvalittean nacin urade depilaciju ruku i pazuha. Mada, ne samo tih delova tela vec i svih ostalih delova tela.
29.07.2016
Dusan Markovic
Mislim da i muskarci koji se redovno bave nekim sportskim aktivostim, bilo da su profesionalni sportisti ili rekreativci, treba da vode racuna o tome da taj posao urade iskljuciv na kvalitetan nacin i da treba da brinu o svom fizickom izgledu.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ja se slazem sa tim da i muskarci treba da vode racuna o svojoj higijeni ali sam u svakom slucaju protiv svakog odlaska i bezanja u krajnost. Mislim da muskarci treba da budu uredno odeveni, cisit ali ne i izdepilirani po svim delovima tela.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Kvalitetna depilacija ruku i pazuha je uslov higijene moderne zene. Svaka zena treba da misli o sebi i svom izgledu. Mada, sve vise muskaraca odlazi na ove tretmane kako bi bili moderni. Danasnji muskarci veoma drze do sebe.