O nama - STUDIO LEPOTE STAR BEAUTY STUDIO


Star Beauty Studio je novootvoreni studio lepote u samom srcu Vračara koji na jednom mestu objedinjuje frizerske i kozmetičke usluge, manikir, pedikir, kao i profesionalno šminkanje. U svetlom i prostranom prostoru dočekaće Vas mlad tim profesionalaca sa željom da Vam predstavi moderan koncept lepote koji se zasniva na kreativnosti i umetnosti.

Bilo da su Vam potrebne usluge profesionalnog frizera, šminkera, kozmetičara ili fotografa, studio lepote Star Beauty Studio je prava adresa za Vas. Na originalan i kreativan način, naš stručni tim se trudi da ponudi najkvalitetniju uslugu za sve prilike: dnevne, poslovne ili svečane.

Star Beauty Studio nudi sledeće usluge:

Prijatan ambijent studija lepote Star Beauty Studio predstavlja interesantnu kombinaciju tradicionalnog stila i jednostavnih modernih linija, bele boje i crnih elemenata, mermera i metala. Na dva nivoa originalno dekorisanog prostora raspoređeni su šminkernica, frizerski deo, dva zasebna kabineta za pedikir i depilaciju, kao i posebno izdvojen sto za manikir.

Studio lepote Star Beauty Studio opremljen je i profesionalnom studijskom foto-rasvetom. Zahvaljujući saradnji sa profesionalnim fotografom Miss Stills Photography pružmo usluge profesionalnog fotografisanja ličnih, modnih ili korporativnih portreta.

Izgradite prepoznatljiv lični stil, posetite Star Beauty Studio!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 10-18h

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/pg/beautystudiostar/about/

Studio lepote Star Beauty Studio, Šumatovačka 18, Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Studio lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio lepote Star Beauty Studio
  • Studio lepote Star Beauty Studio,
  • Studio lepote Star Beauty Studio Vračar,
  • Studio lepote na Vračaru,
  • Star Beauty Studio Beograd,
  • Studio lepote Star Beauty Studio radno vreme