Salon lepote Magnolia

  • 1
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Španskih boraca 12, Beograd
  • Opština: Novi Beograd
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 061/Prikaži broj

O nama - SALON LEPOTE MAGNOLIA


Salon lepote Magnolia nalazi se u ulici Španskih Boraca, broj 12, u bloku 30, na teritoriji opštine Novi Beograd. U prijatnom ambijentu našeg salona pružamo Vam vrhunske usluge u oblasti kozmetike i nege kože, za sve one koji zahtevaju kvalitetnu uslugu, profesionalni pristup i vrhunsku brigu o svojoj koži, kako za vreme tretmana, tako i kod produžene, kućne nege.

Salon Magnolia je ovlašćeni salon vrhunske profesionalne, francuske kozmetike Mary Cohr, kozmetičke kuće koja iza sebe ima 35 godina iskustva na polju kozmetike i inovacija u ovoj oblasti, i koja broji preko 10 hiljada ovlašćenih Mary Cohr salona širom sveta. Mary Cohr kozmetika bazirana je na čistim i isključivio prirodnim sastojcima, u skladu sa poslednjim naučnim dostignućima i istraživanjima. Popularna francuska kozmetika je razvijena tako da bude što je moguće bliža prirodi, bez GMO i parabena, čime je koži omogućeno da se hrani iz najboljih, najaktivnijih i najvažnijih biljnih materija.

Svi tretmani u našem salonu rade se isključivo po protokolu koji je propisan od strane Mary Cohr-a, a mogu da ih rade jedino terapeuti koji imaju završenu stručnu obuku i njihov sertifikat. Na taj način je obezbeđena stručna nega kože i garancija kvaliteta bilo da posećujete Mary Cohr salone u Njujorku, Parizu, Moskvi, Londonu, Hongkongu, Madridu ili pak, dođete u Magnolia salon na Novom Beogradu.

Salon Magnolia nudi Vam sledeće tretmane lica i tela:


Za tretmane lica koristimo aparat CatioVitalLift koji je patentiran i dizajniran od strane kozmetičke kuće Mary Cohr, a njime mogu da rukuju isključivo obučeni terapeuti. Naše stručno i profesionalno osoblje koristi ovaj aparat za dubinsko čišćenje kože, hidrataciju i lifting, a njegovu funkciju prilagođavamo Vašem tipu i potrebama kože, kao i tretmanima koje izvodimo.

Pored nege kože lica i tela, salon Magnolia pruža i druge kozmetičke usluge, kao što su:

  • -Depilacija
  • -Manikir
  • -Pedikir


U prijatnom ambijentu našeg salona, možete očekivati kompletnu negu lica i tela, uz upotrebu vrhunske francuske kozmetike Mary Cohr. Uz naše stručne terapute koji brinu o Vama i Vašoj lepoti, boravak u salonu Magnolia predstavlja ugodno provedeno vreme, nakon koga ćete naš salon napustiti sa osmehom na licu, zadovoljni Vaš novim izgledom.

Za sve dodatne informacije o našim tretmanima, možete nas kontakirati na telefon:
Mob: 061/ 66 58 034

Salon lepote Magnolia, Španskih boraca 12, blok 30, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

10.08.2018 03:10
Ana Jakovljevic
Kakve rezultate daje ovaj ultrazvucni piling lica. Zanima me i cena takodje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon lepote Magnolia
  • Salon lepote Magnolia,
  • Collagen tretman