Depilacija lica i nausnica Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Depilacija lica i nausnica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Depilacija - cele noge + prepone

Akcija -61% 490 Din.
Depilacija celih nogu + prepona po ceni od 490 din samo u Frizersko kozmetičkom salonu Tina S 021!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica

Akcija -35% 1300 Din.
Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica po ceni od 1.300 din samo u Kozmetičkom salonu Plava Princ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija lica i nausnica

Uklanjanje dlačica sa lica je nekim ženama jednostavno neophodno. Ova pojava na ženskom licu najčešće je posledica lošeg rada hormona. Obzirom da dlake na ženskom licu nisu baš najbolja podloga za šminku, često ih je potrebno ukloniti kako bi šminka došla do izražaja.

 

                                                     

 

Depilacija lica i nausnica iskustva

Lice i nausnice predstavljaju izuzetno osetljivu regiju kada je reč o depilaciji. Depilacija lica i nausnica u kozmetičkim salonima se radi uz pomoć više različitih tehnika. Na vama je da izaberete da li ćete dlačice ukloniti toplim ili hladnim voskom ili ćete depilaciju raditi šećernom pastom koja je posebno pogodna za ultra osetljivu kožu lica.

 

Depilacija lica i nausnica toplim voskom  je veoma brza i efikasna metoda uklanjanja neželjenih malja. Tretman mora da izvodi stručno lice u kontrolisanim uslovima kako ne bi došlo do neželjenih posledica u vidu opekotina ili podliva. Depilacija toplim voskom se radi tako što se vosak zagreje na temperaturu od 60 do 70 stepeni, a zatim se veoma pažljivo nanosi na kožu u smeru rasta dlake. Prohlađeni vosak se trza brzim i stručnim pokretima u suprotnom smeru rasta dlake. Nakon ovog tretnana na kožu se nanosi losion na bazi aloje ili kamilice kako bi se crvenilo povuklo, a koža postala lepa i glatka.

Sunčanje, šminkanje i nanošenje parfemisanih kozmetičkih proizvoda se ne preporučuje u narednih 12 sati. 

 

Depilacija lica i nausnica hladnim voskom  prestavlja najrasprostranjeniju metodu koja se koristi za uklanjanje neželjenih dlačica.Tretman se radi tako što se na čistu i suvu kožu nanosi vosak na regiju koja se tretira u veoma tankom sloju. Tračice za depilaciju se lepe na sloj voska i zatim se brzim pokretima u suprotnom smeru od rasta dlake uklanjaju malje sa željene regije. Nakon ove depilacije dobijaju se sjajni rezultati koji traju oko 3 nedelje. Koža lica je potpuno glatka i sjajna. 

Nakon depilacije hladnim voskom kozmetičar nanosi umirujući losion. Izlaganje sunčevim zracima i šminkanje se ne preporučuje barem 12 sati.

 

Depilacija lica i nausnica šećernom pastom je mnogo manje bolna i sigurnija za upotrebu ukoliko imate osetljivu kožu lica.  Takođe, ima veoma povoljan efekat kada je reč o problemu urastanja dlačica. Šećernom pastom se mogu depilirati svi delovi lica (nausnice, brada, obrazi) žena i muškaraca. Ovakvom vrstom depilacije skida se i mrtvi sloj ćelija sa kože, te nosi sa sobom i benefit odličnog pilinga.

Ostaci nakon depilacije se uklanjaju vrlo lako. Nakon tretmana se ne preporučuje sunčanje kože barem 12 sati, niti nanošenje šminke ilil nekih drugih iritanata, takođe u periodu od 12 sati. 

U početku se posete kozmetičaru ponavljaju na svake 4 do 6 nedelja, a kasnije se vremenski interval između dolazaka znatno produžava.

 

Trajna epilacija predstavlja ujedno i najbolji i najskuplji metod za uklanjanje neželjenih malja. U pitanju je potpuno neinvazivna metoda uz pomoć koje se trajno rešavate neželjenih dlačica.  Laserski snop se usmerava u kožu gde se aprsorbuje u pigmentu folikula dlake. Svetlosni zrak se u koži prevara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake. U početnoj fazi se nalai od 70 do 90 odto dlaka koje su istovremeno u fazi rasta, te je tretman potrebno obavljati u više navrata jer se one mogu uništiti samo u aktivnoj fazi rasta. Postupak se ponavlja u periodu od 6 do 12 nedelja. Najčešće je potrebno od 4 do 5 tretmana.

Proces traje ok 10 minuta. Pre tretmana uklanjanja dlačica laserom ne smete se depilirati najmanje 4 nedelje.  U međuvremenu je dozvoljeno samo brijanje. Ovom metodom mogu se ukloniti dlačice sa bilo kog dela lica (obrazi, nausnice, brada), s tim što se ne radi predeo oko očiju.

Depilacija lica i nausnica cena

Za depilaviju nausnica najčešće je potrebno da izdvojite oko 300 dinara za depilaciju hladnim voskom pa do 600 dinara koliko košta depilacija šećernom pastom. Cena depilacije lica najčešće se kreće od 800 do 1 000 dinara.

Za epilaciju nausnica potrebno je izdvojiti u proseku oko 950 dinara po tretmanu, dok je za istu metodu kojom se tretiraju obrazi potrebno izdvojiti oko 1 800 dinara po tretmanu.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za depilaciju lica i nausnica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Marina Dakic
Radila sam depilaciju lica i nausnica u studiu lepote VS na Vozdovcu. Cena je bila oko 800 dinara. Posle su mi drugarice rekleda je to nesto jaca cena ali ja zaista ne kajem posto sam veoma zadovoljna.
29.08.2017
Stojance Ristovski
Kada vec radite depilaciju lica i nausnica treba vec da vodite racuna o tome da vam to uradi zaista jedan strucan i kvalitetan studio lepote koji pri tome zaista ume kvalitetno da radi svoj posao. Sa cenama je ipak nesto drugacije koliko samo mogu da vidim.
14.08.2017
Ivana Petrovic
Ukoliko pricamo o ovoj depilaciji, samo treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da nista vise ne treba da brinete po tom pitanju. Sa druge strane, cene su ono na sta se sigurno necete precise zaliti.
28.04.2017
Todor Markovic
Koliko samo mogu da vidim, sto se mene licno tice, nije ona ni malo jeftina.
26.04.2017
Stojance Ristovski
kaze mi zena da ona nije i priblizno toliko skupa kao sto je nekada bila.
31.03.2017
Marina Zivkovic
Po pravilu, koliko mi se samo cini, ona treba i mora da se debelo plati.
30.03.2017
Milen Jovanovic
Po pravilu ona treba da se dosta plati kako god da okrenete.
16.03.2017
Jovana Milinkovic
Ovo je nesto sto stalno radim a nije ni preterano skupo kao sto to mnogi ljudi kazu.
15.03.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je ovo depilacija koja puno kosta. Sve drugo je gubljenje vremena.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove depilacije tice, ako se ovo pozitivno odrazava na zena, onda u svakom slucaju ne treba da zalite novac.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove depilacije tice, ako se ovo pozitivno odrazava na zena, onda u svakom slucaju ne treba da zalite novac.
08.02.2017
Lea Stankovic
Koliko se samo meni cini, svaka depilacija lica i nausnica je nesto sto mora posebno da se plati. Mada, u ovom trenutku se zaista cene kozmetickih tretmana u Beogradu i vise nego povoljne.
27.01.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, zene dzabe bacaju pare bas na ovakve kozmeticke tretmane.
11.01.2017
Simona Vucinic
Ovo je tretman koji uvek mora posebno da se plati. Tako da na tome zaista ne mozete da ustedite nesto puno novca.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i uz to nista vise dalje po tom pitanju ne biste trebali da brinete.
05.12.2016
Marta Dencevic
Po pitanju delilacije lica i nausnica, ubedljivo je najbolje resenje da se posavetujete sa nekim proverenim strucnim mestom u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
02.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju depilacije lica, samo treba da posetite neko strucno mesto u koje mozete da imate puno poverenje kako se na kraju ne biste razocarali. Zapravo, gledam po svojoj zeni, veoma je vazno da unapred znate sta tacno zelite.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetna depilacija lica i nausnica, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka in.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Depilacija lica I nausnica je zaisat svaku devojku I vise nego osetljivo pitanje. Zbog toga svaka zena o tome bas onako treba da void racuna I da zna sta radi.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato kozmeticki salon Mystic II je mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se odlucite da tokom radnog vremena posetite ovo mesto sigurno se ncete pokajati.
02.09.2016
Marko Petrovic
Svaka zena na prvom mestu sama treba da vodi racuna o svojoj higijeni, zbog toga po meni treba redovno da rade i depilaciju lica i nausnica i u to mozete da imate potpuno poverenje.
01.08.2016
Jana Stankovic
naravo da niko zapravo ne voli da mu zena bude brkata. Medjutim, vi muskarci ste poprilicno kontradiktorni po tom pitanju. Sa jedne stra, zelite da vam zena bude lepa i negovana a sa druge strane da nekako uvek gundjate kada vam se trazi novac za neki od kozmetickih tretmana.
29.07.2016
Dusan Markovic
Mislim, ne zanm samo ko jos voli da vidi brkatu zenu. zbog toga mislim da svaka zena koja ima problem sa brkovima treba redovno da radi taj tretman za depilaciju lica i nausnica.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da su te Marina ipak osurili za novac. Ta cena od 800 dinara je po meni poprilicno velika, mada ne znam kako ta kozmeticka stvarno radi. Evo jedna devojka u mom kraju radi depilaciju lica i nausnica po 300 dinara i ja sam bas zadovoljna po tom pitanju.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Radila sam depilaciju lica i nausnica u studiu lepote VS na Vozdovcu. Cena je bila oko 800 dinara. Posle su mi drugarice rekleda je to nesto jaca cena ali ja zaista ne kajem posto sam veoma zadovoljna.
27.10.2015
Goran Andonov
Jel se moze raditi depilacija lica ako je lice upaljeno od bubuljica ?