Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetički salon Seper Cozmetics

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Kozmetički salon Seper Cozmetics poseduje dugogodišnje iskustvo u izvođenju toplih depilacija, tretmana lica i masaža. Ono po čemu se izdvajamo jeste stručno osoblje sa završenom Višom Medicinskom školom, provereni preparati i odgvarajuća ...
Pročitaj više
Bukovačka 12
Beograd

Salon lepote Seper Cozmetics

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
U skladu sa svojom misijom, a to je lep i zadovoljan klijent, salon lepote Seper Cozmetics nudi pažljivo odabrane tretmane za lice i telo. Kombinacijom visokokvalitetne kozmetike i odgovarajuće aparature, naše stručno osoblje postiže maksi...
Pročitaj više
Bukovačka 12
Beograd

Studio lepote Seper Cozmetics

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Budite uvek lepi i negovani posetite studio lepote Seper Cozmetics u Surčinu. Primenom znanja stečenog na studijama Više Medicinske škole u Zemunu, proverenim preparatima i odgovarajućom aparaturom, trudimo se da svaki klijent izađe nasmej...
Pročitaj više
Bukovačka 12
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Radila sam depilaciju lica i nausnica u studiu lepote VS na Vozdovcu. Cena je bila oko 800 dinara. Posle su mi drugarice rekleda je to nesto jaca cena ali ja zaista ne kajem posto sam veoma zadovoljna.
Stojance Ristovski
Kada vec radite depilaciju lica i nausnica treba vec da vodite racuna o tome da vam to uradi zaista jedan strucan i kvalitetan studio lepote koji pri tome zaista ume kvalitetno da radi svoj posao. Sa cenama je ipak nesto drugacije koliko samo mogu da vidim.
Ivana Petrovic
Ukoliko pricamo o ovoj depilaciji, samo treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da nista vise ne treba da brinete po tom pitanju. Sa druge strane, cene su ono na sta se sigurno necete precise zaliti.
Todor Markovic
Koliko samo mogu da vidim, sto se mene licno tice, nije ona ni malo jeftina.
Stojance Ristovski
kaze mi zena da ona nije i priblizno toliko skupa kao sto je nekada bila.
Marina Zivkovic
Po pravilu, koliko mi se samo cini, ona treba i mora da se debelo plati.
Milen Jovanovic
Po pravilu ona treba da se dosta plati kako god da okrenete.
Jovana Milinkovic
Ovo je nesto sto stalno radim a nije ni preterano skupo kao sto to mnogi ljudi kazu.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je ovo depilacija koja puno kosta. Sve drugo je gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove depilacije tice, ako se ovo pozitivno odrazava na zena, onda u svakom slucaju ne treba da zalite novac.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove depilacije tice, ako se ovo pozitivno odrazava na zena, onda u svakom slucaju ne treba da zalite novac.
Lea Stankovic
Koliko se samo meni cini, svaka depilacija lica i nausnica je nesto sto mora posebno da se plati. Mada, u ovom trenutku se zaista cene kozmetickih tretmana u Beogradu i vise nego povoljne.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, zene dzabe bacaju pare bas na ovakve kozmeticke tretmane.
Simona Vucinic
Ovo je tretman koji uvek mora posebno da se plati. Tako da na tome zaista ne mozete da ustedite nesto puno novca.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i uz to nista vise dalje po tom pitanju ne biste trebali da brinete.
Marta Dencevic
Po pitanju delilacije lica i nausnica, ubedljivo je najbolje resenje da se posavetujete sa nekim proverenim strucnim mestom u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Po pitanju depilacije lica, samo treba da posetite neko strucno mesto u koje mozete da imate puno poverenje kako se na kraju ne biste razocarali. Zapravo, gledam po svojoj zeni, veoma je vazno da unapred znate sta tacno zelite.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetna depilacija lica i nausnica, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka in.
Nikolina Pantelic
Depilacija lica I nausnica je zaisat svaku devojku I vise nego osetljivo pitanje. Zbog toga svaka zena o tome bas onako treba da void racuna I da zna sta radi.
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato kozmeticki salon Mystic II je mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se odlucite da tokom radnog vremena posetite ovo mesto sigurno se ncete pokajati.
Marko Petrovic
Svaka zena na prvom mestu sama treba da vodi racuna o svojoj higijeni, zbog toga po meni treba redovno da rade i depilaciju lica i nausnica i u to mozete da imate potpuno poverenje.
Jana Stankovic
naravo da niko zapravo ne voli da mu zena bude brkata. Medjutim, vi muskarci ste poprilicno kontradiktorni po tom pitanju. Sa jedne stra, zelite da vam zena bude lepa i negovana a sa druge strane da nekako uvek gundjate kada vam se trazi novac za neki od kozmetickih tretmana.
Dusan Markovic
Mislim, ne zanm samo ko jos voli da vidi brkatu zenu. zbog toga mislim da svaka zena koja ima problem sa brkovima treba redovno da radi taj tretman za depilaciju lica i nausnica.
Biljana Brankovic
Mislim da su te Marina ipak osurili za novac. Ta cena od 800 dinara je po meni poprilicno velika, mada ne znam kako ta kozmeticka stvarno radi. Evo jedna devojka u mom kraju radi depilaciju lica i nausnica po 300 dinara i ja sam bas zadovoljna po tom pitanju.
Marina Zivkovic
Radila sam depilaciju lica i nausnica u studiu lepote VS na Vozdovcu. Cena je bila oko 800 dinara. Posle su mi drugarice rekleda je to nesto jaca cena ali ja zaista ne kajem posto sam veoma zadovoljna.
Goran Andonov
Jel se moze raditi depilacija lica ako je lice upaljeno od bubuljica ?