Uklanjanje fleka Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Uklanjanje fleka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling)

Akcija -51% 2950 Din.
Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling) - 2.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Akcija -67% 1000 Din.
Mezoterapija bez igle - 1.000 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen lica

Akcija -50% 2490 Din.
Dermapen lica - 2.490 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Uklanjanje fleka

Pojava tamnih fleka - hiperpigmentacija na licu najčešće je posledica tzv. melazme, koja se uglavnom javlja na čelu, obrazima, bradi i gornjoj usni. Pored toga, na licu i drugim delovima tela, mogu se javiti i tzv. postinflamatorne hiperpigmentacije, gde je nakupljanje pigmenta posledica ranijeg kožnog oboljenja (npr. akne, ekcemi, lichen planus, itd.), a često je udruženo s kasnijim izlaganjem suncu. Takođe, neke supstancije, npr. parfemi i neke vrste voća i povrća, mogu u kombinaciji s izlaganjem suncu da dovedu do pojave fototoksične reakcije koja može da se manifestuje pojavom tamnih fleka na koži.

Uklanjanje fleka sa lica

Uklanjanje fleka sa kože često podrazumeva više tretmana, kao i kombinaciju različitih tretmana da bi se dobili dobri rezultati. Neće svaki tip kože reagovati podjednako na tretmane za uklanjanje fleka, tako da oni moraju biti individualno prilagodjeni svakoj osobi.

Na svu sreću danas postoje i metode kojima se može ukloniti  fleke, a ovo su neki od najzastupljenijih načina koji se koriste kod nas i u svetu:

Uklanjanje fleka laserom

Prilikom starenja kože neminovno dolazi do brojnih fizioloških promena u celom organizmu. Ipak, pod dejstvom raznih štetnih faktora spoljašnje sredine, ovaj proces je u velikoj meri ubrzan.

Odrađene vrste lasera mogu da smanje i uklone potpuno različite oblike pega i fleka. Trajanje  efekta tretmana zavisi prvenstveno od vrste lasera kao i vrste pigmentacije koja se uklanja.

Najsavremenijim aparatima moguće je bez oštećenja površine kože u potpunosti otkloni pigmentacija iz dubine kože. Ova vrsta tretmana naročito je pogodna za uklanjanje staračkih pega sa kože. Laseri su tako konstruisani da uklanjanju pigmenta koji se nalazi u trećem sloju kože. Laser uklanja pigment  bez ikakvog oštećenja kože i oni su terapija izbora za staračke pege, pege od Sunca i sve lokalizovane duboke pigmentacije.

Laserski snop je skoncentrisani zrak svetlosti u jednoj tački, te deluje tako da ne postoji nikakvo zračenje na okolno tkivo, a takođe zahvaljujući najsavremenijim ultrapulsnim laserima, zrak je velike snage i za veoma kratko vreme deluje na problem, tako da ne oštećuje okolna tkiva tj. dublje strukture, kao što su krvni sudovi, nervi, limfne žlezde itd.Blago termosenzitivno dejstvo razbija veze između sraslih elastičnih vlakana i stimuliše stvaranje novih ćelija kolagena, što dovodi čak i do zatezanja i podmlađivanja kože, a usput otklanja i eventualne ožiljke, pigmentne promene nastale od Sunca ili usled starenja kože crvene mrlje od malih kapilara ili rozacee i gruba tekstura kože se popravlja posle nekoliko sesija tretmana.

Ovaj tretman je bezbolan u velikom broju slučajeva, dok mali broj osoba ovaj tretman doživljavaju kao blago peckanje. Privremeno se javlja blago crvenilo kože, koje prolazi brzo. Nema posledica i možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Svako ko želi da poboljša teksturu kože oštećenu od Sunca ili da umanji znake starenja kože kao i pigmentne i vaskularne promene, može da radi ovakvu vrstu tretmana. Uklanjanje fleka i podmlađivanje kože može da se radi na licu, vratu, dekolteu, rukama i šakama. 

Tretmani se ponavljaju na svake 2-3 nedelje i pun se postiže nakon pet urađenih tretmana. Bitno je naglasiti da tretmane ne treba raditi u letnjim mesecima, kao i da je obavezna zaštita od Sunca i do četiri nedelje nakon tretmana.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi su veoma efikasan metod kada je u pitanju uklanjanje pega i fleka na koži. Najefikasniji su tretmani sa TCA - trihlorsirćetnom kiselinom. Tretman se intenzivno primenjuje na područja zahvaćena pegama, a zatim se ujednačeno predje cela površina kože i tako se postigne efekat i u poboljšanju teksture kože i u ublažavanju ili potpunom uklanjanju pega i fleka. 

Obzirom da kiselina utiče na same melanocite (ćelije koje stvaraju pigment) efekat je dugotrajan a nakon prvog sunčanja nije primetno vraćanje pigmenta.

Abrazija radiotalasima

Abrazija radiotalasima je vrlo efikasna metoda uklanjanja kao i abrazivni CO2 laser. Medjutim, velika mana ovih procedura je trajno oštećenje pigmenta tako da na mestu tamnog polja koje bilo tretirano može ostati polje sa manje pigmenta.

Svaka od navedenih metoda podrazumeva period oporavka nakon procedure. Fleke i pege na koži potamne sa izlaganjem laserskom zraku, pilingu ili radiotalasima. Nakon 24h od intervencije formira se tanka pokorica i narednih 4 dana se flekica ljuspa. Oporavak je obično do 7 dana. Nakon tretmana radiotalasima ili CO2 laserom crvenilo moze trajati i do 3 meseca.

Uklanjanje fleka cena

Za jedan tretman uklanjanja fleka potrebno je izdvojiti  od 4 000 pa do 12 000 dinara u zavisnosti od zone na telu sa koje se uklanjaju promene. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate salone i ordinacije ispod teksta.

Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling)

Akcija -51% 2950 Din.
Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling) - 2.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Akcija -67% 1000 Din.
Mezoterapija bez igle - 1.000 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

Akcija -59% 3500 Din.
MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30 min po ceni od 3.500 din samo u Endermološkom centru LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

OXY GLOW tretman lica za sve tipove kože! HIT!

Akcija -48% 3400 Din.
OXY GLOW tretman lica za sve tipove kože! HIT! - 3.400 din! Endermološki Centar LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Voćne kiseline PAKET 6 tretmana

Akcija -50% 5990 Din.
Voćne kiseline PAKET 6 tretmana po ceni od 5.990 din samo u Salonu lepote Gospođica! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Akcija -36% 4500 Din.
Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica dermapenom

Akcija -25% 2990 Din.
Tretman lica dermapenom - 2.990 din! Kozmetički salon Plava Princeza!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Nikola Majstorovic

Ukoliko trazite msto na kojem biste mogli da kvalitetno uklonite fleke, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Primia Harmonija salon lepote. Uklanjanje fleka je poprilicno zahtevan proces i zbog toga je potrebno da mu pridjete sa puno ozbiljnoscu.

29.08.2017
Ivana Petrovic

Meni licno uklanjanje fleka ne zvuci ni malo zanimljivo. Pre svega, zvuci mi nekako uzasno stresno i naporno. Zbog toga je, posebno u Beogradu, veoma vazna izbor pravog kozmetickog salon ili salona lepote u koji zaista mozete da imate puno poverenje da ce sve uraditi kako treba.

24.02.2017
Marina Zivkovic

Sto se mene licno tice, smatram da je uklanjanje fleka ipak nesto sto treba posebno da se plati i u sta nikako ne treba da sumnjate.

08.02.2017
Jovana Milinkovic

Sto se mene licno tice, fleke treba da uklanjate iskljucivo hirurskim putem. Ako se bas za to odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati

07.02.2017
Petar Jankulovski

jednostavno je kod ove vrste uklanjanja veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

27.01.2017
Lea Stankovic

osnovni jke problem u tome sto je vecini ljuid uklanjanje fleka potrebno ali je na kraju problem u tome sto ono i nije bas toliko jeftino.

11.01.2017
Stojance Ristovski

Ukoliko mislite da uklanjanje fleka bude bas onako uspesno, onda u svakom slucaju treba da potrazite neko bsa dobro i strucno mesto.

10.01.2017
Simona Vucinic

Ovo je ipak nesto posebno. Ukoliko se odlucite da uklonite fleke, to je sigurno nesto sto vam moze poci za rukom ali samo ako pronadjete neko provereno mesto.

21.12.2016
Milen Jovanovic

Fleke nisu bas nesto narocito lepe, kada govorimo u estetskom smislu, ali u svakom slucaju jesu nesto sto moze uspesno da se ukloni, ako prethodno pronadjete neko provereno mesto.

05.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju uklajanja fleka, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite i da vise nista po tom pitanju ne brinete.

05.12.2016
Filip Milutinovic

Licno mislim da zene u danasnje vreme zaista nisu u nekom velikom problemu po pitanju uklanjanja fleka, posto koliko mozemo da vidimo iz prethodnih komentara, zaisat to i nije vise neki veliki problem.

02.12.2016
Mihajlo Nastasovic

Sigurno da postoje tretmani koji bi po ovom pitanju bas onako mogli da vam pomognu.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Zaista jedno od najboljih mesta u Beogradu po pitanju uklanjanja fleka je Stietto 5001 i to je u svakom slucaju nesto potpuno povereno.

28.10.2016
Todor Markovic

Uklanjanje fleka je ipak nesto sto treba da prepustite nekom profesionalonm centru kao sto je primera radi DreamSkin.

28.10.2016
Janko Zivanovic

Fleke su cesto nesto za sta same zene nisu nesto previse odgovorne. Ono sto moze da bude problem je da se mogu desiti i odredjene nesto vece zdravstvene komplikacije.

27.10.2016
Nikolina Pantelic

Mislim da je u Beograud neka prosecna cena za uklanjanje fleka oko 200 eura. Neka me neko ispravi ako ipak gresim po tom pitanju.

06.09.2016
Petar Jankovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno uklanjanje fleka onda zaista nemate ni jedan moguci razlog da sumnjate u kvalitet salona lepote Mystic II. To je salon lepote u koji jednostavno mozete da imate puno poverenje.

02.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin uradite uklanjanje fleka, onda je us vakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Pri tome, ukoliko to uradite sigurno se necete pokajati.

01.09.2016
Marko Petrovic

Moj azena iako iam godina skoro koliko i ja i dalje veruje da joj mnogi tretpani, poput uklanjanj fleka zaista i pomazu. pri tome, to su sigurno preparati u koje mozete da imate puno povernje, narocito ukoliko je zena sposobna da se bori za sebe.

01.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko te fleke predstavljaju neki ozbiljan zdravstveni problem, onda je u svakom slucaju preporucljivo da da ipak uradite taj tremana uklanjanja fleka. Nije vazno ukoliko je cena 100 eura i vise, vazno je da se uradi iskljucio na kvalitetan nacin.

28.07.2016
Jana Stankovic

I ja sam cula za taj salon Primia Harmonija. Mada, istovremeno sam i cula da je to kozmeticiki salon koji ima nesto skuplje cene tako da ipak nije za svaciji dzep. Mislim da se u tom salonu moze cak i odrediti neka cena od 100 eura za nekoliko tretmana uklanjanja fleka.

27.07.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite msto na kojem biste mogli da kvalitetno uklonite fleke, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Primia Harmonija salon lepote. Uklanjanje fleka je poprilicno zahtevan proces i zbog toga je potrebno da mu pridjete sa puno ozbiljnoscu.

28.06.2016
Ivana Petrovic

Svi se mozemo sloziti da fleke na zeninom licu ove vrste, nisu nesto narocito lepo. koliko vec odlucite da uklonite fleke onda svakako jedno od resenja je i uklanjanje laserskim putem.