Dodaj firmu

Bella concept body FX

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab body FX

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Body FX Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Kako funckione i cemu sluzi Body FX? O svom telu najčešće počinjemo intenzivno da razmišljamo kada se približi leto i kada planiramo putovanje u neke egzotične krajeve gde ćemo se razgolititi u kupaćem kostimu. Tada svakako ne želimo na sebi ružne naslage celulita, strija i svega ostalog što kvari lepotu naše figure.

Na sreću, postoje razne metode da se telo preoblikuje, a jedna od veoma uspešnih o kojoj ćemo govoriti u našem tekstu je Body FX.

Šta je Body FX?

Niko baš ne želi da ode pod hirurški nož, osim ako to ne mora. Međutim, u tome i jeste glavna prednost metode Body FX jer je to zapravo nehirurška liposukcija.

Ono što svi želimo da čujemo jeste da su rezultati koji se postižu na ovaj način veoma dugotrajni. Na primer, možda na vašem stomaku postoje masne naslage ili opuštena koža, ili imate gojazne bokove kao i druge delove tela. Body FX je sjajan tretman koji omogućava da se neinvazivnim putem oslobodite ovih ružnih viškova, i da dobijete toliko željenu vitku figuru tela.

Glavni cilj nije samo uklanjanje masnih naslaga već i zatezanje kože.

Kako se radi Body FX?

Radio-frekventna energija dubinski zagreva tkiva i sukciju, i to na principu negativnog pritiska. Ovi talasi deluju tako što bukvalno tope masne ćelije i skupljaju kožu. Energetski impulsi i vakuum zajednički deluju kako bi vaše telo izgledalo savršeno.

Da li se oseća bol pri tretmanu Body FX?

Iako svi želimo dobar izgled, bol niko ne bi hteo da trpi, čak ni zarad lepote. Ako upitate dame koje su već koristile metodu Body FX kakva su njihova iskustva, saznaćete da je to bezbolan tretman, pri kome se oseća nežno pulsiranje kože i njeno zagrevanje.

Da li je tretman Body FX bezbedan?

Možemo slobodno reći da je ovo neinvazivna metoda, međutim, preventivno se tokom tretmana prati temperatura kože. Na taj način se izbegavaju svi mogući neželjeni i štetni efekti.

Koliko tretmana Body FX je potrebno do savršeno oblikovanog tela?

Najčešće je to jedan tretman nedeljno i tako u trajanju od dva meseca, što bi značilo ukupno osam tretmana. Verovatno ćete biti nestrpljivi da vidite prve rezultate, i to možete da očekujete već posle par poseta dermatološkoj ordinaciji.

Tada ćete primetiti nežnu površinu svoje kože.

Body FX - iskustva

Pošto smo se potrudili da izgledamo mladalački, zategnuto i bez masnih naslaga, sada nikako ne želimo da se sve to vrati i da idemo ispočetka. Već smo naglasili da su efekti metode Body FX dugotrajni, i da je to glavna prednost.

To bi značilo da dobijate telo koje je oslobođeno masnih naslaga, koža je zategnutija i stvara se novi kolagen. Dobijate nov kvalitet kože, drugačiji oblik i stanje tela.

Ako na koži imate određena ispupčenja i nabore, celulit, ukoliko je koža na vašem stomaku previše opuštena, ako imate „šlauf“ oko struka, na butinama, na bokovima, i na drugim delovima tela – tada je metoda Body FX ona prava za vas.

Nema hiruruške intervencije, a dobijate telo o kome ste oduvek maštali!

Body FX – cena:

Prosečna cena po jednom tretmanu je oko 150 evra.

Cena pregleda je oko 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dermatološke ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane