Laser i tattoo studio Bilionera

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - BILIONERA TATTOO STUDIO I TRAJNA I PROFESIONALNA ŠMINKA, TRAJNA ŠMINKA BY VESNA, VESNA TATTOOS


Ukoliko imate ideju šta biste tetovirali, a ne znate kako će to i konačno izgledati, dođite u Bilionera tattoo & cosmetic studio i gledajte kako iz vaše priče nastaje unikatna tetovaža.

U našem studiju rade školovani umetnici i profesionalci koji se stalno usavršavaju primenjujući nove tehnike i rešenja na polju ukrašavanja i nege kože.

U studiju Bilionera možete dobiti usluge:

 • - tetoviranje
 • - trajna šminka
 • - laser tretmani
 • - kozmetički tretmani

Tetoviranje u Bilionera tattoo & cosmetic studiju obavlja se u uslovima najviših higijenskih standarda. Sva oprema za tetoviranje koja dolazi u dodir sa kožom je jednokratna ili sterilizovana i trenutno je najkvalitetnija i najpouzdanija na svetskom tržištu.

Naši tattoo majstori sa formalnim umetničkim obrazovanjem (slikar, grafičar) u stanju su da urade autorske crteže koje nećete moći da pronađete na internetu jer su rađeni specijalno za vas.

Ako više niste zadovoljni starom tetovažom ili se kajete što ste je posvetili nekom ko više nije u vašem životu, prekrićemo je novom, manju sliku većom, a jačim konturama i senčenjem prekriti one slabije.

Tetovaže nekada ne ispadnu kako smo zamislili, a ako je to vaš slučaj ne budite razočarani. U studiju Bilionera uradićemo doradu i prepravku kako biste bili zadovoljni sa svojom novom ili osveženom tetovažom.

Radimo i korektivno tetoviranje, odnosno sakrivanja svih vrsta oštećenja kože nastalih usled operativnih zahvata ili bolesti, kao i osvežavanje boja na onim mestima gde je tetovaža izbledela.

Ukoliko imate neupadljive crte lica ili ste nezadovoljni oblikom usana, obrva ili konturama oka, onda je trajna šminka pravo rešenje za Vas.

U Bilionera tattoo & cosmetic studiju trajnu šminku primenjujemo na usnama, kapcima i obrvama.

Iscrtavanje obrva ili hairstoke je metoda koja liči na japansku ali se ne radi sa nožićima, postojanija je i znatno manje boli. Crtaju se linije koje simuliraju dlačice i time zapravo doprinose prirodnom izgledu kompletnih obrva. U salonu se radi i tzv. puder obrva odnosno senčenje ili ombre obrve.

Pored trajne šminke usana kojom se prikrivaju nedostaci, ali i postiže efekat toliko popularnih punijih usana, radimo i trajnu šminku kapaka (ajlajner), kozmetičku tetovažu bradavica i korekciju posledica vitiliga.

Posebno smo ponosni na sve popularniju uslugu laserskog uklanjanja tetovaža i sunčanih pega.

Ukoliko želite da se zauvek oslobodite neželjene tetovaže lasersko skidanje je potpuno uspešan metod bez ostavljanja ožiljaka na koži. Bezbedno je za sve tipove kože i delotvorno uklanja sve vrste mastila. Kod najvećeg broja pacijenata, tetovaža će biti potpuno uklonjena za 5 do 8 tretmana.

U studiju Bilionera radimo i kozmetičke tretmane hijaluronskim filerima i botoksom, mezoterapiju lica, kao i anti-aging tretmane koje rade iskusni lekari.

Ukoliko se tretmani rade kod nas konsultacije su besplatne.

Radno vreme:
utorak-subota: od 12 do 18 h
(Moguća zakazivanja van radnog vremena)

Bilionera tattoo studio i trajna i profesionalna šminka, Trajna šminka by Vesna, Vesna Tattoos
Adresa: Đorđa Kratovca 27, Beograd
E-mail: info@bilionera.rs

Iskustva i komentari posetilaca

23.06.2019 04:49
Sve pohvala za Vesnu i njen tim! Vesna je izmedju ostalog velika umernica koja svakom klijentu pristupa sa kreativnoscu i visokim profesionalizmom. Za svaku preporuku.
20.06.2019 02:15
Jovana Đurić Jovana Đurić
Fenomenalna usluga! Osoblje prijatno i profesionalno. Vec nekoliko godina sam klijent, uvek sam primljena u zakazano vreme. Salon je cist, oprema je garantovano sterilisana. Zaista Bilionera studio zasluzuje najbolju ocenu.
20.06.2019 02:06
Dragana Rakasevic
Usluga, ljubaznost, kvalitet, sve po najvišim standardima! Sve pohvale za Vesnu i njen tim!
20.06.2019 01:31
Odlicna atmosfera i jos bolja usluga! Hvala!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Tetoviranje i pirsing
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Laser i tattoo studio Bilionera
 • Bilionera tattoo and cosmetic studio,
 • Bilionera tattoo & cosmetic studio Beograd,
 • Bilionera tattoo studio Voždovac,
 • tattoo studio na Voždovcu,
 • Vesna Tattoos,
 • Laser i tattoo studio Bilionera,
 • Bilionera tattoo studio radno vreme