Dodaj firmu

Bella concept lipoliza

Estetska medicina, hijaluronski fileri, botox, mezoterapija lica i još mnogo toga u ordinaciji na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Beauty Standard Lab lipoliza

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Lipoliza Eden Spa & Beauty

Budite sigurni da i Vi možete da izgledate sjajno, jer Vam je za to potrebno samo da dođete do nas. Dobro došli!
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji poseduje sertifikate za sve navedene oblasti.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estetskih i dermatoloških problema.
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela

Ušuškan u srcu Vračara, Centar Biointegra nudi usluge u oblasti bioregenerativnog antiaging-a kojim se prevenira bolest i ublažavaju ili odlažu prvi znaci starenja. U naš centar su dobrodošli svi koji imaju svest o tome kakvu ulogu u njihovoj lepoti ima zdravlje.
Pročitaj više

Kumanovska 14
Vračar, Beograd

Lipoliza Beauty Lounge Clinic

Negujte Vašu lepotu na pravi način, posetite ordinaciju Beauty Lounge Clinic. U prijatnom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, dočekaće Vas renomirani stručnjak dr Tamara Vasić-Bundalo koja je specijalizovana za nehirušku estetsku medicinu.
Pročitaj više

Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Zemun, Beograd

Lipoliza Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Lipoliza Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

Kozmetički studio Ivana lipoliza

Kozmetički studio Ivana pruža raznovrsne tretmane za negu lica, tela i noktiju primenom preparata vodećih kozmetičkih kuća. U opuštajućem ambijentu u Zemunu dočekaće Vas stručno osoblje koje će svojom profesionalno uslugom vratiti osmeh na Vaše lice.
Pročitaj više

Prvomajska 2j
Zemun, Beograd

011 Kozmetički Studio MIOLIFT

Budite najlepša verzija sebe, posetite centar za anti-aging, estetsku medicinu i kozmetologiju Studio MIOLIFT. Na novoj lokaciji u srcu Novog Beograda dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji u radu koristi sertifikovane aparate i visokokvalitetnu kozmetiku.
Pročitaj više

Pariske komune 14/9, (Fontana)
Novi Beograd, Beograd

Salon lepote My Little Secret

U harmoničnom okruženju salona My Little Secret očekuje Vas veliki izbor profesionalnih tretmana za nokte, lice i telo. Stručno i edukovano osoblje, savremeni aparati i tehnike, kao i vrhunska kozmetika Primia i Mesmerie, garantuju maksimalno uživanje u svakom tretmanu.
Pročitaj više

17 oktobar 22f
Rakovica, Beograd

Studio FRIZZZ...

Negujte svoju lepotu na jednom mestu, posetite Studio FRIZZZ Pored usluga šišanja i feniranja, u našem salonu dostupne su savremene tehnike koloracije kose, tretmani za oporavak, nadogradnja kose, svečane frizure, kao i brojne kozmetičke usluge.
Pročitaj više

Edvarda Griga 5a (Tržni centar), Resnik
Rakovica, Beograd

Salon lepote Sense Beauty

Zablistajte senzualnom lepotom, posetite salon Sense Beauty na Novom Beogradu. U prijatnom ambijentu nudimo visokokvalitetne estetske tretmane, masaže, trajnu šminku, manikir i pedikir, depilacije, frizerske usluge i druge tretmane koji će istaći Vašu lepotu.
Pročitaj više

Španskih Boraca 40a
Novi Beograd, Beograd

Lipoliza Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Esthetic Style Centar

Ako želite da zablistate, da podmladite lice i telo, posetite naš Esthetic Style Centar gde vas očekuju vrhunski tretmani i visok nivo stručnosti.
Pročitaj više

Đevđelijska 27
Zvezdara, Beograd

Sta je to lipoliza? Savremeni tempo života nameće brojne obaveze, tako da sve manje vremena imamo za zdrave obroke i fizičku aktivnost. Naše telo, nažalost, trpi posledice, tako da dolazi do formiranja masnih naslaga na raznim delovima – butinama, zadnjici, podbratku, stomaku...

Niko od nas ne želi te ružne viškove, i pitamo se na koji način da ih se što pre rešimo, a da to ipak ne podrazumeva odlazak pod hirurški nož. Jedno od odličnih rešenja je metoda lipolize.

Lipoliza stomaka

Stomak je verovatno najosetljivije područje i kod žena i kod muškaraca. Može se reći da suvišne kalorije napadaju baš ovaj deo tela za koji želimo da bude ravan i sa pločicama. Do pločica možemo stići isključivo vežbanjem i zatezanjem tela, ali do odstranjivanja masnih naslaga stižemo i metodom lipolize.

Lipoliza je zapravo, medicinska procedura, koja topi i uklanja neželjene naslage masti na telu. Krajnji efekat je zapravo oblikovanje određenih delova tako da oni deluju estetski veoma privlačno.

Lipoliza podbratka

Kada nabacimo koji kilogram više, on se najpre primećuje ispod naše brade, gde se formira ružan podbradak. Ako isti imate i veoma vam smeta, da vas utešimo – niste jedini, a spas možete potražiti u tretmanu lipolize. Kada se vrši tretman, aktivne supstance dovode do pucanja membrane masnih ćelija u zoni podbratka, i taj sadržaj se izliva u okolno tkivo. Posle toga, na potpuno prirodan način, ove masnoće se transportuju do jetre i potom sasvim izbacuju iz našeg organizma.

Lipoliza butina

Butine su još jedna veoma kritična tačka, a svaka žena želi da obuče uske farmerke koje jos super pristaju. Lipoliza se izvodi na taj način što se mikroinjekcijama aplikuju lipolitici direktno u masno tkivo. Ne morate da brinete da li ćete osećati nekakav bol, jer se prilikom ubrizgavanja ne oseća ništa, ali se zato nakon petnaestak minuta oseti peckanje, crvenilo i blagi otok.

Ipak, za dva sata crvenilo će nestati kao i bol, dok otok može postojati i dve nedelje nakon tretmana.

Lipoliza ruku

Niko ne želi da ima punačke ruke, ali masne naslage „vole“ i ovaj deo vašeg tela. Kada se podvrgnete postupku lipolize, bićete na tretmanu svega dvadeset do trideset minuta, a nakon toga se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Lipoliza lica

Trebalo bi znati da je proces razgradnje masnih naslaga relativno spor, ali imajte na umu da se one nisu stvorile na vašem telu ili licu za samo jedan dan. Bitno je znati podatak da lipolitik deluje na kožu i na taj način što je dodatno učvršćuje, ali i ne dozvoljava nastanak viška kože nakon što se masne naslage istope.

Lipoliza vrata

Ako ste odlučili da se podvrgnete tretmanima lipolize, želite svakako da znate i koliko puta je potrebno da dolazite u ordinaciju. Najčešće se jedna regija tretira od tri do pet puta, sve dok se ne postigne željeni efekat.

Lipoliza cena:

Cena jednog tretmana u proseku je 150 evra, a najčešće je potrebno od tri do pet dolazaka u ordinaciju.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane