Poliklinika Diva

  • 8
5.00 | 3 ocena

O nama - POLIKLINIKA DIVA

Diva je osnovana pre skoro dve decenije i prva je na našim prostorima, još u vreme stare Jugoslavije, daleke 1990. godine počela sa uvodjenjem metoda antiageing medicine, dermatoloških i hirurških lasera (deset do petnaest godina pre svih ostalih koji pretenduju da rade sa dermatološkim ili hirurškim laserima i radiotalasima).

Prvi smo postavili standarde laserske dermatologije još 1990. godine počevši rad sa soft poluprovodničkim laserom i Helijum–Neon laserom 1992., a odmah zatim smo proširili rad i na hirurške lasere - CO2 hirurški laser 1993-1994.

1995. uvodimo novu, potpuno avangardnu tehiku u hirugiji benignih promena na koži - radiotalasnu hirurgiju.

Radiotalasna hirurgija je operativna tehnika za bezbolno i beskrvno skidanje benignih promena sa kože uz minimalan, skoro nevidljiv ožiljak.

Iskustvo od 13 godina rada sa radiotalasima obezbedilo nam je rejting ustanove od poverenja i autoriteta za skidanje svih promena sa kože.

U godini 2002. uvodimo najsavremenije dermatološke neablativne lasere D light SR, Light sheer, Nd Yag laser i Clear light koji su se vrlo brzo našli na mnogim svetskim klinikama estetske hirurgije i dermatolgije kao optimalno sredstvo lečenja mnogih estetskih problema - bora, fleka, kapilara, akni, ožiljaka, rosacee, seboroičnog dermatita, neželjenih dlačica i venulica i kapilara na nogama.

2005. počinjemo rad sa najkompleksnijim aparatom za dijagnostiku mladeža i ostalih promena na koži - Mole Max - aparat za kompjuterizovanu dermoskopiju koji kompjuterski kontroliše postavljenu dijagnozu.

2008. Diva ponovo proširuje svoje laserske terapijske metode sa još dva najsavremenija dermatološka lasera Lumenis one a do kraja godine u planu je i novi laser za lifting lica.

Rad sa mnoštvom najsavremenijih dermatoloških lasera i dva aparata za radiotalasnu hirurgiju daje nam širok spektar terapijskih mogućnosti jer za uspešnu terapiju je najčešće potrebno kombinovati više lasera i radiotalase da bi se dobio optimalan terapijski rezultat.

Ogromno iskustvo i stalna stručna usavršavanja u zemlji i inostranstvu uz upotrebu najsavremenijih dermatoloških lasera, dermatohirurških i hirurških tehnika svrstava kliniku Diva medju vodeće Evropske centre.

Posle skoro dve decenije rada i više desetina hiljada dermatohirurških intervencija radiotalasima i trostruko više laserskih tretmana naše najveće zadovoljstvo, najveći podsticaj i najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti.

Iskustva i preporuke posetilaca

25.07.2018 12:28
Jelena Jovanovic

Odlicni ste ,samo tako nastavite i pridobicete sigurno mnogo novih korisnika!

23.05.2016 10:39
Kosta Savic

Klinika Diva se bavi uklanjanjem i terapijom nakon intervencije mladeza,keloida i ostalih promena na kozi.Radiotalasna hirurgija je operativna tehnika za bezbolno i beskrvno skidanje benignih promena sa koze uz minimalan,skoro nevidljiv oziljak.

07.08.2015 01:25
Ana Maric

Diva poliklinika je najpouzdanija kada je u pitanju anti age medicina, hirurski laseri i radiotalasna hirurgija! Topla preporuka

18.08.2014 08:25
jonas jan

Navraticu kod vas u sredu potrebno mi je uklanjanje mladeza sa potiljka dali se operacja moze obaviti posle 16 sati i koliko se ceka

07.11.2013 01:51
Lela

Zdravo, Pre par godina sam radila epilaciju nausnica, ostao mi je oziljak pa me interesuje da li postoji mogucnost da se taj oziljak otkloni uspesno laserom. Nadam se iskrenom, i brzom odgovoru. Veliki pozdrav Lela

13.11.2009 01:52
sanja

samo tako nastavite :()

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Laser centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poliklinika Diva
  • diva poliklinika,
  • anti age medicina,
  • hirurski laseri,
  • radiotalasna hirurgija