Dodaj firmu

Fractora Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Fractora je tretman lica koji moze doprineti podmladjivanju koze. Naše godine najpre odaje naše lice. Na njemu se nalaze raznorazne sitne i dublje bore, oko usana, oko očiju, a poznata je i bora „tridesetica“, koja se urezuje na licu oko tridesete godine i polazi od korena nosa do uglova usana.

Naravno da bore nisu poželjne, kao ni opuštena koža lica i da svi želimo da što duže ostanemo mladi i lepi. Možda ste se umorili od procedura koje imaju kratkotrajne efekte i koje morate često da ponavljate? Ako je to slučaj sa vama, onda ste idealni kandidat za metodu podmlađivanja lica koja se naziva Fractora.

Fractora tretman

Borba protiv starenja je večita ljudska bitka, i san svakog od nas je mladalački izgled. Pri tome, niko ne bi hteo da bude očigledno da je rađena neka metoda, već da sve deluje što prirodnije. U daljem tekstu ćemo objasniti kako izgleda Fractora tretman i šta se njime postiže.

Naime, Fractora koristi radiofrekventnu energiju, koja uz pomoć mikroiglica prodire u dublje slojeve kože. Kada odradite jedan tretman, rezultati su dvojaki. Svi znamo da je kolagen odgovoran da naša koža lica izgleda mlado i jedro, tako da se uz pomoć ove metode pospešuje produkcija novog kolagena, zahvaljujući čemu se dobija volumen iznutra, a isto tako novi elastin koji se stvorio koži omogućava čvrstoću.

Ipak, primarni efekat Fractora metode je obnavljanje površine kože. Ukoliko ste do sada koristili CO2 lasere ili raznorazne hemijske pilinge, nakon ovog tretmana imaćete bolje rezultate u smislu što će oporavak trajati znatno kraće.

Vaša koža lica će biti osvežena, pliće bore će nestati, a one dublje će biti mnogo manje uočljive.

Fractora iskustva


Postoji mnogo razloga da iskoristite prednosi ove metode, pa ukoliko imate ožiljke koji su nastali od akni i strija, Fractora može da pokaže odlične rezultate u njihovom saniranju. Dosta ljudi ima crvenilo na koži lica, razne fleke, ili stručno rečeno, prisutna je diskoloracija. U svim ovim slučajevima uz pomoć Fractora metode dobićete ujednačen ten koji će pri tome biti i blistav.

Kada zađemo u godine nakon četrdesete, često se žalimo na opuštenost kože, koja svakako ne izgleda kao kada smo imali trideset ili dvadeset pet godina. To su veoma vidljivi znaci starenja, koje nikako ne želimo. Fractora deluje tako što se stvara novi kolagen i elastin, koji su najodgovorniji da koža lica deluje zategnuto i jedro.

I na kraju, te toliko omražene bore, verovatno su prvi razlog zbog kojeg želimo da se podrvgnemo ovom tretmanu. Kao što smo opisali u tekstu iznad, čak i dublje bore se na ovaj način mogu značajno ublažiti.

Lice nije jedina regija koja se tretira, pa se može uspešno srediti i vaš vrat, dekolte, predeo oko donje vilice, čelo, obrazi, gornji i donji kapci, zona oko usana.

Više regija se može tretirati u isto vreme, kao i one koje su veoma osetljive poput očnih kapaka. Nemojte se iznanaditi ako posle završenog tretmana imate blago otečenu i crvenu kožu, međutim, to traje veoma kratko, i već narednog dana možete uobičajeno negovati svoju kožu i staviti šminku.

Mnoge dame se pitaju da li je Fractora tretman bolan, ali je odgovor da nemate razloga za brigu, pošto će vam biti aplikovan lokalni anestetik, nakon čega ćete osećati samo blagu nelagodnost.

Najčešće je dovoljno uraditi četiri tretmana, koji se ponavljaju u dogovoru sa dermatologom – kozmetičarem.

Fractora – cena:

Cena tretmana Fractora zavisi od regije koja se radi, na primer:

- Samo vrat je od 250 do 350 evra, dok su lice i vrat oko 500 evra po jednom tretmanu. Koliko će tretmana biti potrebno zavisi od procene dermatologa.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dermatološke ordinacije ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane