Tretmani lica Beograd

Adresa: Španskih boraca 12, Beograd
Beograd
Adresa: Steve Todorovica 32, Banovo brdo
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Marsala Birjuzova 9/1
Beograd
Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Svetogorska 38
Beograd
Adresa: Gramšijeva 2, Novi Beograd; Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo
Beograd
Adresa: Ljubise Miodragovica 9b, Mirijevo
Beograd
Adresa: Zdravka Jovanovica 31
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 10, ( prilaz 2 )
Beograd
Adresa: Grge Andrijanovića 29
Beograd
Adresa: Djordja Ognjanovica 12
Beograd
Adresa: Bulevar Despota Stefana 68
Beograd
Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Preradoviceva 9b
Beograd
Adresa: Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Beograd
Adresa: Marka Oreskovica 12, Beograd
Beograd
Adresa: Baba Višnjina 45
Beograd
Adresa: Elija Fincija 11a, Zemun polje
Beograd
Adresa: Nede Spasojević 13b
Beograd
Adresa: Losinjska II deo 24/1
Beograd
Adresa: Prvomajska 2j
Beograd
Adresa: Dečanska 5a
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovica 1, Beograd
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovića 43i
Beograd
Adresa: Bulevar dr Zorana Djindjica 117/3
Beograd
Adresa: Bul. Mihaila Pupina 195, (dvorišna strana)
Beograd
Adresa: Vitanovačka 1
Beograd
Adresa: Dobracina 5, Braće Ribnikara 8 (Novi Sad)
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 135, Beograd
Beograd
Adresa: Dr Ivana Ribara 59
Beograd
Adresa: Hadzi Milentijeva 32
Beograd
Adresa: Sime Igumanova 3, Kajmakcalanska 4
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 278
Beograd
Adresa: Pilotska 7, Batajnica
Beograd
Adresa: Prvomajska 15, Beograd
Beograd
Adresa: Kosovska 43
Beograd

Tretmani lica Novi Sad

Adresa: Bulevar Oslobodjenja 155
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Vojvode Bojovića 5a
Novi Sad
Adresa: Petra Drapšina 55
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Ilije Ognjanovića 8
Novi Sad
Adresa: Slovačka 17
Novi Sad
Adresa: Toplice Milana 8
Novi Sad
Adresa: Železnička 11/36
Novi Sad

Tretmani lica Kragujevac

Adresa: Moravska 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Kopaonička 1II/2, Kragujevac
Kragujevac
Adresa: Kralja Aleksandra I Karađorđevića 52, lokal 22
Kragujevac
Adresa: Bulevar Kraljice Marije 52
Kragujevac
Adresa: Zorana Đinđića 19/1
Kragujevac

Tretmani lica Pančevo

Adresa: Zmaj Jove Jovanovića 5b, Pančevo
Pančevo

Tretmani lica Šabac

Adresa: Kralja Aleksandra 33
Šabac
Adresa: Gospodar Jevremova 49
Šabac
Adresa: Vojvode Brane 1, lokal 5
Šabac
Adresa: Cara Dušana 44
Šabac
Adresa: Prote Smiljanića 51, Šabac
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tretmani lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Maderoterapija lica - 5 tretmana

Akcija -67% 1990 Din.
Maderoterapija lica - 5 tretmana - 1.990 din! Kozmetički studio La Prima!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijsko čišćenje lica

Akcija -36% 1800 Din.
Hemijsko čišćenje lica - 1.800 din! Kozmetički studio La Prima!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa 24k zlatom!

Akcija -44% 2500 Din.
Tretman lica sa 24k zlatom! - 2.500 din! Kozmetički studio La Prima!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretmani lica

Lepa i zdrava koža lica je od izuzetne važnosti, kako za fizički izgled tako i za opšte zdravlje jer je upravo ona prvi pokazatelj stanja našeg organizma.
Klasičan tretman lica predstavlja osnovni i neizostavni tretman za svaki tip i svako stanje kože. Ovaj tretman podrazumeva piling i savršeno relaksirajuču masažu lica, vrata i dekoltea. Nakon masaže se nanosi biljno  pakovanje i termo maska, što omogućava lako, ručno, čišćenje mitisera. Nakon toga sledi darsonvalizacija lica te maska, losion, antirid i odgovarajuća krema. Klasičan tretmana traje oko 2-2,5 sata, osim ako nije u pitanju hiperosetljiva ili problematična koža. Osoba može nakon tretmana da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima uz čistu i blistavu kožu.
 
 
 
Kompletan tretman lica podrazumeva tretiranje lica, vrata, dekoltea, kao i predeo oko očiju. Pored kompletnog tretmana, rade se i usmereni koji se fokusiraju na određeni problem, a neki od njih su:
 • Higijenski tretman lica
 • Ultrazvucno čišćenje lica
 • Dubinsko čišćenje lica
 • Čišćenje lica od mitisera
 • Čišćenje lica
 • Biološki tretman lica
 • Tretman lica voćnim kiselinama
 • Tretman čišćenja lica
Tretmani se rade prema tipu kože, starosnom dobu itd. Svaki od ovih tretmana veoma uspešno otklanja nedostatke i pomaže da se osećate bolje u svojoj koži. 
Higijenski tretman lica
Higijenski tretman je najbitniji tretman i ujedno priprema za svaku drugu intervenciju . On podrazumeva dubinsko čišćenje kože i odstranjivanje sebuma (loja) iz kanala lojnih žlezdi. Nakon ovog tretmana koža lica je veoma lepa i uredna.
Tokom higijenskog tretmana radi se obavezan mehanički piling, zatim masaža i limfna drenaža lica, vrata i dekoltea. Uspostavlja se balans PH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), nakon čega sledi dubinska ozonizacija i dezinfekcija, i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj koži pojedinačno.
Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno negovanje. Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čišćenje lica, već i hidriranje kože, pojačana mikrocirkulacija, što direktno utiče na stvaranje fibroblasta, odnosno pospešuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu koži.
Preporuka je da se ovaj tretman radi jednom mesečno. Ukoliko se pridržavate saveta koje ste dobili od kozmetičara, koža lica ce biti izuzetno  lepa i laka za održavanje. Ukoliko se ne radi redovno dolazi do proširenja pora i nastajanja akni.
Osim lepog i zdravog izgleda efekti redovnih tretmana su i rafinisan ten, čistoća i svežina kože, povećana je efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu. Higijenski tretman mogu raditi svi bez obzira na uzrast i tip kože.

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica podrazumeva osnovno čišćenje kože i pora, od raznih masnoća i nečistoća. Zahvaljujući toj metodi pospešuje se mikrocirkulacija kože, kao i njeno hidriranje, odnosno vlažnost.
 
Tretman spada u osnovnu ličnu higijenu lica, pri čemu se sa povšine naše kože odstranjuju sve mrtve ćelije i oslobađaju se pore. 
 
Potrebno je naglasiti da se za različite ljude primenjuju drugačiji tretmani higijenskog čišćenja lica, što bi praktično značilo da ćete nakon pregleda kozmetičara ili dermatologa znati koji tretman je za vas najbolji, kada se uzmu u obzir vaše godine, tip i stanje kože i slično.

Ultrazvucno čišćenje lica

Ukoliko ne želite klasičan način čišćenja lica već ste odlučili da isprobate nešto novo, ovaj tretman predstavlja idealno rešenje. Aparat za ultrazvučno čišćenje lica sadrži više programa:
 • eksfolacija
 • čišćenje mitisera
 • hidratacija
 • tonifikacija
 • mikrocirkulacija
Nakon tretmana se dobija prosvetljena, hidrirana, izuzetno glatka, nežna i čista koža, sa vidno umanjenijim borama i zategnutijim tonusom kože. Ovaj tretman je idealan kod neujednačenog reljefa kože i hiperpigmentacija. Svaki tretman je individualan i za svakog klijenta ponaosob se određuje snaga i vreme rada za svaki od navedenih programa.

Dubinsko čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica je proces koji se obavlja kozmetičar u kozmetičkim salonima. Prilikom ovog tretmana radi se piling (otklanjanje izumrlih ćelija), zatim parenje (grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile). Nakon toga se istiskuju mitiseri, ručno ili aparatom, a zatim kozmetičar stavlja maske za umirenje i zatvaranje pora.
U zavisnosti od tipa kože lice se dubinski čisti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma, tj. masna koža zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čišćenje se radi na dva meseca.Suviše često primenjivanje pilinga na kožu nije dobro jer je oštećuje, odnosno uništava pH vrednost  (kiseli omotač) koji štiti potkožni sloj od infekcija. 
Dubinsko čišćenje se može raditi klasičnom metodom (ručno) što je bolnije ili aparatom, koji je bezbolan i zahvata veću površinu lica i ne ostavlja crvenilo. Dubinskim čišćenjem obezbeđuje se normalna funkcija kože, postiže se određena svežina i sjaj kože, podiže se tonus i povećava se sposobnost upijanja nanešene kreme, maske i seruma. Koža lica, koja se redovno čisti i dodatno neguje, ostaje dugo sveža, mlada, sa manje bora i čvrćih mišića lica. Očišćeno i sveže lice mnogo bolje podnosi šminku i lakše se neguje kod kuće. 

Čišćenje lica od mitisera

Čišćenje lica od mitisera je proces koji se obavlja u kozmetičkim salonima. Ovaj postupak podrazumeva piling (otklanjanje izumrlih ćelija), parenje, odnosno grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile. Nakon toga kozmetičar istiskuje mitisere, ručno ili aparatom. 
Nakon ovog postupka stavlja se maske za umirenje i zatvaranje pora. U zavisnosti od tipa kože lice je poželjno čistiti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma (masna koža) zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čisti se na dva meseca.

Ultrazvučno čišćenje lica

Čišćenje lica spade u tretmane koje bi svaka žena ili muškarac trebali da rade bar 3 do 4 puta godišnje.  Usled promena godišnjeg doba, dolazi do određenih promena i  na našoj koži. Koža usled nepravilne nege može za rezultat da ima pojavu bora, fleka, perutanja, masnoće i preterane dehidratacije, te da izgleda umorno i sivo.  Čišćenje lica i tretmani za negu kože su odlična stvar ukoliko želite da zaustavite prve znakove starenja.
Čišćenje lica ultrazvukom predstavlja veoma ugodan tretman čišćenja lica I rehidratacije. Može se raditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu I svežu kožu. Tretman traje veoma kratko I ne ostavlja nikakve posledice te se može raditi u pauzi za ručak.

Biološki tretman lica

Biološki tretman je program za jačanje i reparaciju. Koža koja izgleda umorno, bez sjaja uz osećaj zatezanja obično ukazuje na nedostatak vlage. Tokom tretmana, preparatima za biohidrataciju popunjavaju se područja gde je koža ostala bez prirodne elastičnosti i rezervne vlage, prilikom čega se neguju i osetljive zone oko očiju i usana.
Tretman lica voćnim kiselinama
 
AHA tretman ili tretman vočnim kiselinama je izuzetno tražen tretman u kozmetičkim salonima. Pomoću glikolne ili voćne kiseline se poboljšava struktura kože, reguliše se lučenje sebuma, deluje na ublažavanje bora, skupljaju se pore, ubrzava se metabolizam ćelija. Ovim tretmanom se veoma uspešno otklanjaju fleke i pigmentne mrlje na koži, reguliše se Ph factor, a ima dosta dobar učinak i kada je u pitanju lečenje akni.
Tretman voćnim kiselinama traje oko sat vremena. Nakon tretmana nikako se ne preporučuje izlazak na sunce ili odlazak u solarijum jer je koža izuzetno foto senzibilna u narednih par dana.
Za rešavanje određenog problema na koži kao što su akne, fleke id r., preporučuje se serija od 6 tretmana. Tretmani se uglavnom rade jednom nedeljno, a najviše dva puta nedeljno. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.  
Tretman čišćenja lica
 
Uredna i čista koža podiže samopouzdanje.Tretman obuhvata čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Ovaj tretman u zavisnosti od tipa kože treba raditi jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca. Bez ovog tretmana ne mogu se raditi ostali tretmani kao što su tretman voćnim kiselinama ili dubinsko čišćenje lica. 
Tretman čišćenja lica podrazumeva skidanje šminke, piling, hidriranje i toniziranje kože in a kraju kozmetičar stavlja odgovarajuću masku. Najkraći tretman taje 20 min, ukoliko se radi dubinsko čišćenje tretman može da potreje i do 2 ili 2 i po sata.   

Tretmani lica cene

U zavisnosti od izabranog tretmana i cene se razlikuju. Za tretman voćnim kiselinama potrebno je izdvojiti od 1 500 do 2 500 dinara po tretmanu.
Za higijenski tretman lica potrebno je izdvojiti od 2 500 do 3 000 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za tretman lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 
 
8. Mart u salonu Lela Derm!
Nedostupno

8. Mart u salonu Lela Derm!

Cena na upit
Tretman lica - maska za lice
Nedostupno

Tretman lica - maska za lice

Cena na upit
Mikrodermoabrazija
Nedostupno

Mikrodermoabrazija

Cena na upit
Radiotalasni lifting lica
Nedostupno

Radiotalasni lifting lica

Cena na upit
Lečenje aknozne koze
Nedostupno

Lečenje aknozne koze

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

Akcija -59% 3500 Din.
MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30 min po ceni od 3.500 din samo u Endermološkom centru LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

HIDRALIFT tretman

Akcija -33% 4000 Din.
HIDRALIFT tretman po ceni od 4.000 din samo u Endermološkom centru LPG! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Medicinski tretman duboke hidratacije i revitalizacije lica

Akcija -50% 2999 Din.
Medicinski tretman duboke hidratacije i revitalizacije lica po ceni od 2.999 din samo u Endermološkom centru LPG! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Voćne kiseline PAKET 6 tretmana

Akcija -50% 5990 Din.
Voćne kiseline PAKET 6 tretmana po ceni od 5.990 din samo u Salonu lepote Gospođica! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana)

Akcija -33% 9990 Din.
Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana) - 9.990 din! Samo u Salonu lepote Gospođi...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijski piling lica

Akcija -72% 990 Din.
Hemijski piling lica - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica voćnim kiselinama

Akcija -60% 990 Din.
Tretman lica voćnim kiselinama - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BB Glow tretman! HIT!

Akcija -42% 5600 Din.
BB Glow tretman! HIT! - 5.600 din! Salon lepote Gospodjica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Polutretman lica - piling + masaža + maska

Akcija -64% 900 Din.
Polutretman lica - piling + masaža + maska - 900 din! Kozmetički salon Profitouch!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica bez igle

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija lica bez igle po ceni od 2.000 din samo u Kozmetika Harmonija salonu lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šminka (prirodnom kozmetikom PACOPACO iz Španije) + tretman lica

Akcija -33% 4000 Din.
Šminka (prirodnom kozmetikom PACOPACO iz Španije) + tretman lica - 4.000 din! Kozmetika Harmonija salon lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom

Akcija -40% 1500 Din.
Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom - 1.500 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora)

Akcija -44% 2500 Din.
Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora) - 2.500 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Biološki tretman lica sa gips maskom

Akcija -67% 490 Din.
Biološki tretman lica sa gips maskom po ceni od 490 din samo u Studiju lepote Lady 9!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica dermapenom

Akcija -46% 3500 Din.
Mezoterapija lica dermapenom po ceni od 3.500 din samo u Studiju lepote Lady 9! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika!

0 Din.
Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika! - BESPLATNO! Samo u Dve mace kozmetičkom salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bali tretman lica

Akcija -10% 2700 Din.
Bali tretman lica -  mikrodermoabrazija, regeneracija i hidratacija kože po ceni od 2.700 din samo u Bali Detox centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -10% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom

Akcija -60% 1199 Din.
Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom po akcijskoj ceni od 1.199 din samo u Salonu lepote Perla!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

VIP PAKET – 190 min

Akcija -20% 6500 Din.
VIP PAKET - 190 min po ceni od 6.500 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANTI-STRES PAKET – 120 min

Akcija -16% 3700 Din.
ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANTI-STRES PAKET – 120 min

Akcija -16% 3700 Din.
ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bal...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bal...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -10% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, rucni lifting, maska po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bali tretman lica

Akcija -10% 2700 Din.
Bali tretman lica  po ceni od 2.700 din samo u Bali Detox centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman čišćenja lica

Akcija -50% 1500 Din.
Higijenski tretman čišćenja lica po ceni od 1.500 din samo u Kozmetičkom salonu Profitouch!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bali tretman lica

Akcija -10% 2700 Din.
Bali tretman lica po ceni od 2.700 din samo u Bali Detox centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -10% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

VIP PAKET – 190 min

Akcija -20% 6500 Din.
VIP PAKET - 190 min po ceni od 6.500 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANTI-STRES PAKET – 120 min

Akcija -16% 3700 Din.
ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Akcija -20% 2400 Din.
Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bal...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Akcija -46% 1899 Din.
Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom - 1.899 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman lica + dermoabrazija

Akcija -42% 3500 Din.
Higijenski tretman lica + dermoabrazija - 3.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Akcija -36% 4500 Din.
Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Ivana Petrovic
Ukoliko se odlucite za neki kvalitetan tretman lica, bolje vam je da se na vreme odlucite za kvalitet. U tom slucaju druge stvari onda i ne bi trebale da budu bas toliko vazne. Salona lepotge bar u Beogradu ima zaista dovoljno veliki broj.
Petar Jankulovski
Po meni, svako treba da vreme da zna sta je to tacno kvalitet i koliko zapravo on mora da kosta.
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, mogu oni bez nekih vecih problema da se plate kako god da okrenete.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome da svi tretamni lica moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Milen Jovanovic
Po pravilu, kod tretmana lica je presudan samo vremenski period do kada ona traje.
Lea Stankovic
Pre svega su ovo tratmani koji nisu bas toliko jeftini kao sot se mozda na prvi pogled čini.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih tretmana tice, kvalitet je u svakom slucaju i vise nego vazan. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena i u svakom slucaju nije cisto bacanje novca.
Simona Vucinic
Samo je veoma bitno da svi ti tretmani zaista imaju neki efekat.
Mihajlo Nastasovic
Samo treba da znate da svaki tretman lica mora bas onako dobro da se plati.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovu suuvek bili i vise nego poebni tretmani. Ako se za njih odlucite sigurno je samo da se necete pokajati.
Todor Markovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih tremana samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ja sam osoba koja sama cesto koristi razlicite tretmane za lice. Mada, licno nikada nisam nesot posebno primetila da mi nesot posebno pomazu ili da mi koza lica izgleda nesto narocito bolje.
Janko Zivanovic
Ako mene pitate, svaka zena treba da vodi racuna o sebi i po meni tu zaista nema nista novo i neobicno. Sve naravno zavisi do toga sta vam je potrebno i sta tacno zelite.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnih tretmana lica, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka In i dalje vise nemate sta da brinete po pitanju kvaliteta.
Petar Jankovic
Zaista u danasnje vreme postoje razliciti tretmani lica ali ono sto je jos vise zanimljivo je to da svi ti tretmani u svakom slucaju u velikoj meri mogu da doprinesu lepoti.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan tretman lica, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da se odlucite za neki kvalitetan kozmeticki salon u koji mozete da imate puno poverenje. Primer takvog jendog kozmetickog salona je Mystic II.
Marko Petrovic
Ukoliko se odlucte za neki od popularnih tretmana lica, mozete slobodno biti spremni da u proseku izdvojite nekoliko stotina godina. Naravno, sve zavisi od tretmana lica i od kozmetickog salona.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite neke kvalitetne tretmane lica, onda je ubedljivo najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Mystic II. To je kozmeticki salon u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena
Jana Stankovic
Kada se rade tretmani lica, u svakom slucaju je potrebno da svaki od njih bude na prvom mestu veoma kvlaitetno uradjen. Ukoliko se odlucite da uradite neki kvalitetan tretman lica, onda u svakom slucaju ne treba da zalite vec treba poseteno da platite kak biste izlgedali sreci i zadovoljni.
Biljana Brankovic
Naravno, sve zavisi od toga o kom tretmanu konkretno govorimo. Ukoliko govorimo o nekom strogo profesionalnom tretmanu, potrebno je da svakako odredjeno vreme govorimo o tome sta je potrebno i sta je najbolje za vas.
Marina Zivkovic
Obicno sam do sada za tretmane lica koristila razlicite vocne kiseline. Obicno je cena tih tretmana oko 3000 dinara i do sada sam bila veoma zaovoljna. Ukoliko se ste se vec odlucili za ovaj tretman lica onda je najbolje da posetite neke od proverenih kozmetickih salona.