Tretmani lica Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tretmani lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Akcija -46% 1899 Din.
Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom - 1.899 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman lica + dermoabrazija

Akcija -42% 3500 Din.
Higijenski tretman lica + dermoabrazija - 3.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Akcija -36% 4500 Din.
Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretmani lica

Lepa i zdrava koža lica je od izuzetne važnosti, kako za fizički izgled tako i za opšte zdravlje jer je upravo ona prvi pokazatelj stanja našeg organizma.

Klasičan tretman lica predstavlja osnovni i neizostavni tretman za svaki tip i svako stanje kože. Ovaj tretman podrazumeva piling i savršeno relaksirajuču masažu lica, vrata i dekoltea. Nakon masaže se nanosi biljno  pakovanje i termo maska, što omogućava lako, ručno, čišćenje mitisera. Nakon toga sledi darsonvalizacija lica te maska, losion, antirid i odgovarajuća krema. Klasičan tretmana traje oko 2-2,5 sata, osim ako nije u pitanju hiperosetljiva ili problematična koža. Osoba može nakon tretmana da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima uz čistu i blistavu kožu.

 

 

 

Kompletan tretman lica podrazumeva tretiranje lica, vrata, dekoltea, kao i predeo oko očiju. Pored kompletnog tretmana, rade se i usmereni koji se fokusiraju na određeni problem, a neki od njih su:

 • Higijenski tretman lica
 • Ultrazvucno čišćenje lica
 • Dubinsko čišćenje lica
 • Čišćenje lica od mitisera
 • Čišćenje lica
 • Biološki tretman lica
 • Tretman lica voćnim kiselinama
 • Tretman čišćenja lica

Tretmani se rade prema tipu kože, starosnom dobu itd. Svaki od ovih tretmana veoma uspešno otklanja nedostatke i pomaže da se osećate bolje u svojoj koži. 

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman je najbitniji tretman i ujedno priprema za svaku drugu intervenciju . On podrazumeva dubinsko čišćenje kože i odstranjivanje sebuma (loja) iz kanala lojnih žlezdi. Nakon ovog tretmana koža lica je veoma lepa i uredna.

Tokom higijenskog tretmana radi se obavezan mehanički piling, zatim masaža i limfna drenaža lica, vrata i dekoltea. Uspostavlja se balans PH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), nakon čega sledi dubinska ozonizacija i dezinfekcija, i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj koži pojedinačno.

Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno negovanje. Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čišćenje lica, već i hidriranje kože, pojačana mikrocirkulacija, što direktno utiče na stvaranje fibroblasta, odnosno pospešuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu koži.

Preporuka je da se ovaj tretman radi jednom mesečno. Ukoliko se pridržavate saveta koje ste dobili od kozmetičara, koža lica ce biti izuzetno  lepa i laka za održavanje. Ukoliko se ne radi redovno dolazi do proširenja pora i nastajanja akni.

Osim lepog i zdravog izgleda efekti redovnih tretmana su i rafinisan ten, čistoća i svežina kože, povećana je efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu. Higijenski tretman mogu raditi svi bez obzira na uzrast i tip kože.

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica podrazumeva osnovno čišćenje kože i pora, od raznih masnoća i nečistoća. Zahvaljujući toj metodi pospešuje se mikrocirkulacija kože, kao i njeno hidriranje, odnosno vlažnost.

 

Tretman spada u osnovnu ličnu higijenu lica, pri čemu se sa povšine naše kože odstranjuju sve mrtve ćelije i oslobađaju se pore. 

 

Potrebno je naglasiti da se za različite ljude primenjuju drugačiji tretmani higijenskog čišćenja lica, što bi praktično značilo da ćete nakon pregleda kozmetičara ili dermatologa znati koji tretman je za vas najbolji, kada se uzmu u obzir vaše godine, tip i stanje kože i slično.

Ultrazvucno čišćenje lica

Ukoliko ne želite klasičan način čišćenja lica već ste odlučili da isprobate nešto novo, ovaj tretman predstavlja idealno rešenje. Aparat za ultrazvučno čišćenje lica sadrži više programa:

 • eksfolacija
 • čišćenje mitisera
 • hidratacija
 • tonifikacija
 • mikrocirkulacija

Nakon tretmana se dobija prosvetljena, hidrirana, izuzetno glatka, nežna i čista koža, sa vidno umanjenijim borama i zategnutijim tonusom kože. Ovaj tretman je idealan kod neujednačenog reljefa kože i hiperpigmentacija. Svaki tretman je individualan i za svakog klijenta ponaosob se određuje snaga i vreme rada za svaki od navedenih programa.

Dubinsko čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica je proces koji se obavlja kozmetičar u kozmetičkim salonima. Prilikom ovog tretmana radi se piling (otklanjanje izumrlih ćelija), zatim parenje (grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile). Nakon toga se istiskuju mitiseri, ručno ili aparatom, a zatim kozmetičar stavlja maske za umirenje i zatvaranje pora.

U zavisnosti od tipa kože lice se dubinski čisti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma, tj. masna koža zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čišćenje se radi na dva meseca.Suviše često primenjivanje pilinga na kožu nije dobro jer je oštećuje, odnosno uništava pH vrednost  (kiseli omotač) koji štiti potkožni sloj od infekcija. 

Dubinsko čišćenje se može raditi klasičnom metodom (ručno) što je bolnije ili aparatom, koji je bezbolan i zahvata veću površinu lica i ne ostavlja crvenilo. Dubinskim čišćenjem obezbeđuje se normalna funkcija kože, postiže se određena svežina i sjaj kože, podiže se tonus i povećava se sposobnost upijanja nanešene kreme, maske i seruma. Koža lica, koja se redovno čisti i dodatno neguje, ostaje dugo sveža, mlada, sa manje bora i čvrćih mišića lica. Očišćeno i sveže lice mnogo bolje podnosi šminku i lakše se neguje kod kuće. 

Čišćenje lica od mitisera

Čišćenje lica od mitisera je proces koji se obavlja u kozmetičkim salonima. Ovaj postupak podrazumeva piling (otklanjanje izumrlih ćelija), parenje, odnosno grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile. Nakon toga kozmetičar istiskuje mitisere, ručno ili aparatom. 

Nakon ovog postupka stavlja se maske za umirenje i zatvaranje pora. U zavisnosti od tipa kože lice je poželjno čistiti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma (masna koža) zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čisti se na dva meseca.

Ultrazvučno čišćenje lica

Čišćenje lica spade u tretmane koje bi svaka žena ili muškarac trebali da rade bar 3 do 4 puta godišnje.  Usled promena godišnjeg doba, dolazi do određenih promena i  na našoj koži. Koža usled nepravilne nege može za rezultat da ima pojavu bora, fleka, perutanja, masnoće i preterane dehidratacije, te da izgleda umorno i sivo.  Čišćenje lica i tretmani za negu kože su odlična stvar ukoliko želite da zaustavite prve znakove starenja.

Čišćenje lica ultrazvukom predstavlja veoma ugodan tretman čišćenja lica I rehidratacije. Može se raditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu I svežu kožu. Tretman traje veoma kratko I ne ostavlja nikakve posledice te se može raditi u pauzi za ručak.

Biološki tretman lica

Biološki tretman je program za jačanje i reparaciju. Koža koja izgleda umorno, bez sjaja uz osećaj zatezanja obično ukazuje na nedostatak vlage. Tokom tretmana, preparatima za biohidrataciju popunjavaju se područja gde je koža ostala bez prirodne elastičnosti i rezervne vlage, prilikom čega se neguju i osetljive zone oko očiju i usana.

Tretman lica voćnim kiselinama

 

AHA tretman ili tretman vočnim kiselinama je izuzetno tražen tretman u kozmetičkim salonima. Pomoću glikolne ili voćne kiseline se poboljšava struktura kože, reguliše se lučenje sebuma, deluje na ublažavanje bora, skupljaju se pore, ubrzava se metabolizam ćelija. Ovim tretmanom se veoma uspešno otklanjaju fleke i pigmentne mrlje na koži, reguliše se Ph factor, a ima dosta dobar učinak i kada je u pitanju lečenje akni.

Tretman voćnim kiselinama traje oko sat vremena. Nakon tretmana nikako se ne preporučuje izlazak na sunce ili odlazak u solarijum jer je koža izuzetno foto senzibilna u narednih par dana.

Za rešavanje određenog problema na koži kao što su akne, fleke id r., preporučuje se serija od 6 tretmana. Tretmani se uglavnom rade jednom nedeljno, a najviše dva puta nedeljno. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.  

Tretman čišćenja lica

 

Uredna i čista koža podiže samopouzdanje.Tretman obuhvata čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Ovaj tretman u zavisnosti od tipa kože treba raditi jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca. Bez ovog tretmana ne mogu se raditi ostali tretmani kao što su tretman voćnim kiselinama ili dubinsko čišćenje lica. 

Tretman čišćenja lica podrazumeva skidanje šminke, piling, hidriranje i toniziranje kože in a kraju kozmetičar stavlja odgovarajuću masku. Najkraći tretman taje 20 min, ukoliko se radi dubinsko čišćenje tretman može da potreje i do 2 ili 2 i po sata.   

Tretmani lica cene

U zavisnosti od izabranog tretmana i cene se razlikuju. Za tretman voćnim kiselinama potrebno je izdvojiti od 1 500 do 2 500 dinara po tretmanu.

Za higijenski tretman lica potrebno je izdvojiti od 2 500 do 3 000 dinara.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za tretman lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Kiseonik / tretman lica

Kiseonik / tretman lica

Cena: 3500 din.
Papaja maska za lice

Papaja maska za lice

Cena: 2200 din.
Fitopiling lica

Fitopiling lica

Cena na upit
Hronobiologija

Hronobiologija

Cena na upit
Tretman lica

Tretman lica

Cena: 1300 din.
Anti age tretman lica

Anti age tretman lica

Cena na upit
Pigmentacije na licu

Pigmentacije na licu

Cena na upit
Tretman očne zone

Tretman očne zone

Cena na upit
Goja tretmani lica

Goja tretmani lica

Cena na upit
Dubinski tretman lica

Dubinski tretman lica

Cena: 3500 din.
Dubinsko čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica

Cena: 3500 din.
Holivudski tretman

Holivudski tretman

Cena: 3500 din.
Tretman lica kiseonikom

Tretman lica kiseonikom

Cena: 3500 din.
8. Mart u salonu Lela Derm!
Nedostupno

8. Mart u salonu Lela Derm!

Cena na upit
Tretman fraksalom
Nedostupno

Tretman fraksalom

Cena na upit
Tretman lica "Crna lutkica"
Nedostupno

Tretman lica "Crna lutkica"

Cena na upit
Tretman lica
Nedostupno

Tretman lica

Cena na upit
Tretman lica /Cvet Mladosti
Nedostupno

Tretman lica /Cvet Mladosti

Cena: 1500 din.
Bioloski tretman lica
Nedostupno

Bioloski tretman lica

Cena: 1800 din.
Tretman lica
Nedostupno

Tretman lica

Cena: 2000 din.
Nega lica
Nedostupno

Nega lica

Cena na upit
Tretman lica - maska za lice
Nedostupno

Tretman lica - maska za lice

Cena na upit
Mikrodermoabrazija
Nedostupno

Mikrodermoabrazija

Cena na upit
Radiotalasni lifting lica
Nedostupno

Radiotalasni lifting lica

Cena na upit
Lečenje aknozne koze
Nedostupno

Lečenje aknozne koze

Cena na upit
Tretman lica - My magic beauty studio
Nedostupno

Tretman lica - My magic beauty studio

Cena na upit
Tretmani lica - My magic beauty studio
Nedostupno

Tretmani lica - My magic beauty studio

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode

Plazma Pen (regija oko čiju sa kapcima)

Akcija -38% 8000 Din.
Plazma Pen (regija oko čiju sa kapcima) - 8.000 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica

Akcija -35% 1300 Din.
Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica po ceni od 1.300 din samo u Kozmetičkom salonu Plava Princ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica dermapenom

Akcija -25% 2990 Din.
Tretman lica dermapenom - 2.990 din! Kozmetički salon Plava Princeza!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijski piling za lečenje akni - paket od 3 tretmana

Akcija -44% 12200 Din.
Hemijski piling lica za lečenje akni - paket od 3 tretmana po ceni od 12.200 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Akcija -29% 2950 Din.
Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Akcija -29% 4100 Din.
Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom - 4.100 din! Samo u Kozmet...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Akcija -29% 2950 Din.
Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Akcija -29% 4100 Din.
Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom - 4.100 din! Samo u Kozmet...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Akcija -29% 2950 Din.
Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Akcija -29% 4100 Din.
Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom - 4.100 din! Samo u Kozmet...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Klasičan tretman lica + biološki tretman lica

Akcija -18% 3300 Din.
Klasičan tretman lica + biološki tretman lica - 3.300 din! Kozmetički salon Palermo!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen lica

Akcija -50% 2490 Din.
Dermapen lica - 2.490 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling)

Akcija -51% 2950 Din.
Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling) - 2.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Akcija -67% 1000 Din.
Mezoterapija bez igle - 1.000 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

Akcija -59% 3500 Din.
MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30 min po ceni od 3.500 din samo u Endermološkom centru LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Voćne kiseline PAKET 6 tretmana

Akcija -50% 5990 Din.
Voćne kiseline PAKET 6 tretmana po ceni od 5.990 din samo u Salonu lepote Gospođica! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana)

Akcija -33% 9990 Din.
Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana) - 9.990 din! Samo u Salonu lepote Gospođi...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijski piling lica

Akcija -72% 990 Din.
Hemijski piling lica - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica voćnim kiselinama

Akcija -60% 990 Din.
Tretman lica voćnim kiselinama - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BB Glow tretman! HIT!

Akcija -42% 5600 Din.
BB Glow tretman! HIT! - 5.600 din! Salon lepote Gospodjica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom

Akcija -40% 1500 Din.
Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom - 1.500 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora)

Akcija -44% 2500 Din.
Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora) - 2.500 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom

Akcija -40% 1500 Din.
Higijenski tretman lica Dr Temt kozmetikom - 1.500 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora)

Akcija -44% 2500 Din.
Tretman lica Gold (anti-age tretman protiv bora) - 2.500 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Biološki tretman lica sa gips maskom

Akcija -67% 490 Din.
Biološki tretman lica sa gips maskom po ceni od 490 din samo u Studiju lepote Lady 9!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica dermapenom

Akcija -46% 3500 Din.
Mezoterapija lica dermapenom po ceni od 3.500 din samo u Studiju lepote Lady 9! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom

Akcija -60% 1199 Din.
Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom po akcijskoj ceni od 1.199 din samo u Salonu lepote Perla!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika!

0 Din.
Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika! - BESPLATNO! Samo u Dve mace kozmetičkom salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bali tretman lica

Akcija -20% 2640 Din.
Bali tretman lica -  mikrodermoabrazija, regeneracija i hidratacija kože po ceni od 2.640 din samo u Bali Detox centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -18% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

VIP PAKET – 190 min

Akcija -20% 7700 Din.
VIP PAKET - 190 min po ceni od 7.700 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANTI-STRES PAKET – 120 min

Akcija -15% 4100 Din.
ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 4.100 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANTI-STRES PAKET – 120 min

Akcija -15% 4100 Din.
ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 4.100 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica sa hijaluronom

Akcija -20% 2640 Din.
Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.640 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

29.08.2017
Ivana Petrovic
Ukoliko se odlucite za neki kvalitetan tretman lica, bolje vam je da se na vreme odlucite za kvalitet. U tom slucaju druge stvari onda i ne bi trebale da budu bas toliko vazne. Salona lepotge bar u Beogradu ima zaista dovoljno veliki broj.
15.05.2017
Petar Jankulovski
Po meni, svako treba da vreme da zna sta je to tacno kvalitet i koliko zapravo on mora da kosta.
28.04.2017
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, mogu oni bez nekih vecih problema da se plate kako god da okrenete.
26.04.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
18.04.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome da svi tretamni lica moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
31.03.2017
Milen Jovanovic
Po pravilu, kod tretmana lica je presudan samo vremenski period do kada ona traje.
30.03.2017
Lea Stankovic
Pre svega su ovo tratmani koji nisu bas toliko jeftini kao sot se mozda na prvi pogled čini.
16.03.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih tretmana tice, kvalitet je u svakom slucaju i vise nego vazan. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena i u svakom slucaju nije cisto bacanje novca.
24.02.2017
Simona Vucinic
Samo je veoma bitno da svi ti tretmani zaista imaju neki efekat.
08.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Samo treba da znate da svaki tretman lica mora bas onako dobro da se plati.
27.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovu suuvek bili i vise nego poebni tretmani. Ako se za njih odlucite sigurno je samo da se necete pokajati.
11.01.2017
Todor Markovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih tremana samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Ja sam osoba koja sama cesto koristi razlicite tretmane za lice. Mada, licno nikada nisam nesot posebno primetila da mi nesot posebno pomazu ili da mi koza lica izgleda nesto narocito bolje.
05.12.2016
Janko Zivanovic
Ako mene pitate, svaka zena treba da vodi racuna o sebi i po meni tu zaista nema nista novo i neobicno. Sve naravno zavisi do toga sta vam je potrebno i sta tacno zelite.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnih tretmana lica, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka In i dalje vise nemate sta da brinete po pitanju kvaliteta.
28.10.2016
Petar Jankovic
Zaista u danasnje vreme postoje razliciti tretmani lica ali ono sto je jos vise zanimljivo je to da svi ti tretmani u svakom slucaju u velikoj meri mogu da doprinesu lepoti.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan tretman lica, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da se odlucite za neki kvalitetan kozmeticki salon u koji mozete da imate puno poverenje. Primer takvog jendog kozmetickog salona je Mystic II.
06.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko se odlucte za neki od popularnih tretmana lica, mozete slobodno biti spremni da u proseku izdvojite nekoliko stotina godina. Naravno, sve zavisi od tretmana lica i od kozmetickog salona.
02.09.2016
Dusan Markovic
Ukoliko trazite neke kvalitetne tretmane lica, onda je ubedljivo najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Mystic II. To je kozmeticki salon u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena
01.08.2016
Jana Stankovic
Kada se rade tretmani lica, u svakom slucaju je potrebno da svaki od njih bude na prvom mestu veoma kvlaitetno uradjen. Ukoliko se odlucite da uradite neki kvalitetan tretman lica, onda u svakom slucaju ne treba da zalite vec treba poseteno da platite kak biste izlgedali sreci i zadovoljni.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Naravno, sve zavisi od toga o kom tretmanu konkretno govorimo. Ukoliko govorimo o nekom strogo profesionalnom tretmanu, potrebno je da svakako odredjeno vreme govorimo o tome sta je potrebno i sta je najbolje za vas.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Obicno sam do sada za tretmane lica koristila razlicite vocne kiseline. Obicno je cena tih tretmana oko 3000 dinara i do sada sam bila veoma zaovoljna. Ukoliko se ste se vec odlucili za ovaj tretman lica onda je najbolje da posetite neke od proverenih kozmetickih salona.