Vratite se na mobilnu verziju sajta
Tretmani lica Tretmani lica - saznajte kakva su iskustva korisnika tretmana za negu lica, kao i cene i akcije za tretmane lica www.navidiku.rs Tretmani licaTRETMANI LICA Beograd, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Šabac, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Pančevo, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Novi Sad, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Novi Beograd, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Čukarica, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Palilula, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Rakovica, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Savski venac, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Stari grad, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Voždovac, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Vračar, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Zemun, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Zvezdara, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Surčin, higijenski tretmani lica cene i iskustva TRETMANI LICA Kragujevac, higijenski tretmani lica cene i iskustva

Tretmani lica

Lepa i zdrava koža lica je od izuzetne važnosti, kako za fizički izgled tako i za opšte zdravlje jer je upravo ona prvi pokazatelj stanja našeg organizma.
Klasičan tretman lica predstavlja osnovni i neizostavni tretman za svaki tip i svako stanje kože. Ovaj tretman podrazumeva piling i savršeno relaksirajuču masažu lica, vrata i dekoltea. Nakon masaže se nanosi biljno  pakovanje i termo maska, što omogućava lako, ručno, čišćenje mitisera. Nakon toga sledi darsonvalizacija lica te maska, losion, antirid i odgovarajuća krema. Klasičan tretmana traje oko 2-2,5 sata, osim ako nije u pitanju hiperosetljiva ili problematična koža. Osoba može nakon tretmana da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima uz čistu i blistavu kožu.
 
 
 
Kompletan tretman lica podrazumeva tretiranje lica, vrata, dekoltea, kao i predeo oko očiju. Pored kompletnog tretmana, rade se i usmereni koji se fokusiraju na određeni problem, a neki od njih su:
 • Higijenski tretman lica
 • Ultrazvucno čišćenje lica
 • Dubinsko čišćenje lica
 • Čišćenje lica od mitisera
 • Čišćenje lica
 • Biološki tretman lica
 • Tretman lica voćnim kiselinama
 • Tretman čišćenja lica
Tretmani se rade prema tipu kože, starosnom dobu itd. Svaki od ovih tretmana veoma uspešno otklanja nedostatke i pomaže da se osećate bolje u svojoj koži. 
Higijenski tretman lica
Higijenski tretman je najbitniji tretman i ujedno priprema za svaku drugu intervenciju . On podrazumeva dubinsko čišćenje kože i odstranjivanje sebuma (loja) iz kanala lojnih žlezdi. Nakon ovog tretmana koža lica je veoma lepa i uredna.
Tokom higijenskog tretmana radi se obavezan mehanički piling, zatim masaža i limfna drenaža lica, vrata i dekoltea. Uspostavlja se balans PH faktora (koji je izuzetno važan za normalno funkcionisanje kože), nakon čega sledi dubinska ozonizacija i dezinfekcija, i na kraju stavljanje maske koja odgovara svakoj koži pojedinačno.
Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno negovanje. Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čišćenje lica, već i hidriranje kože, pojačana mikrocirkulacija, što direktno utiče na stvaranje fibroblasta, odnosno pospešuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu koži.
Preporuka je da se ovaj tretman radi jednom mesečno. Ukoliko se pridržavate saveta koje ste dobili od kozmetičara, koža lica ce biti izuzetno  lepa i laka za održavanje. Ukoliko se ne radi redovno dolazi do proširenja pora i nastajanja akni.
Osim lepog i zdravog izgleda efekti redovnih tretmana su i rafinisan ten, čistoća i svežina kože, povećana je efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu. Higijenski tretman mogu raditi svi bez obzira na uzrast i tip kože.

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica podrazumeva osnovno čišćenje kože i pora, od raznih masnoća i nečistoća. Zahvaljujući toj metodi pospešuje se mikrocirkulacija kože, kao i njeno hidriranje, odnosno vlažnost.
 
Tretman spada u osnovnu ličnu higijenu lica, pri čemu se sa povšine naše kože odstranjuju sve mrtve ćelije i oslobađaju se pore. 
 
Potrebno je naglasiti da se za različite ljude primenjuju drugačiji tretmani higijenskog čišćenja lica, što bi praktično značilo da ćete nakon pregleda kozmetičara ili dermatologa znati koji tretman je za vas najbolji, kada se uzmu u obzir vaše godine, tip i stanje kože i slično.

Ultrazvucno čišćenje lica

Ukoliko ne želite klasičan način čišćenja lica već ste odlučili da isprobate nešto novo, ovaj tretman predstavlja idealno rešenje. Aparat za ultrazvučno čišćenje lica sadrži više programa:
 • eksfolacija
 • čišćenje mitisera
 • hidratacija
 • tonifikacija
 • mikrocirkulacija
Nakon tretmana se dobija prosvetljena, hidrirana, izuzetno glatka, nežna i čista koža, sa vidno umanjenijim borama i zategnutijim tonusom kože. Ovaj tretman je idealan kod neujednačenog reljefa kože i hiperpigmentacija. Svaki tretman je individualan i za svakog klijenta ponaosob se određuje snaga i vreme rada za svaki od navedenih programa.

Dubinsko čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica je proces koji se obavlja kozmetičar u kozmetičkim salonima. Prilikom ovog tretmana radi se piling (otklanjanje izumrlih ćelija), zatim parenje (grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile). Nakon toga se istiskuju mitiseri, ručno ili aparatom, a zatim kozmetičar stavlja maske za umirenje i zatvaranje pora.
U zavisnosti od tipa kože lice se dubinski čisti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma, tj. masna koža zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čišćenje se radi na dva meseca.Suviše često primenjivanje pilinga na kožu nije dobro jer je oštećuje, odnosno uništava pH vrednost  (kiseli omotač) koji štiti potkožni sloj od infekcija. 
Dubinsko čišćenje se može raditi klasičnom metodom (ručno) što je bolnije ili aparatom, koji je bezbolan i zahvata veću površinu lica i ne ostavlja crvenilo. Dubinskim čišćenjem obezbeđuje se normalna funkcija kože, postiže se određena svežina i sjaj kože, podiže se tonus i povećava se sposobnost upijanja nanešene kreme, maske i seruma. Koža lica, koja se redovno čisti i dodatno neguje, ostaje dugo sveža, mlada, sa manje bora i čvrćih mišića lica. Očišćeno i sveže lice mnogo bolje podnosi šminku i lakše se neguje kod kuće. 

Čišćenje lica od mitisera

Čišćenje lica od mitisera je proces koji se obavlja u kozmetičkim salonima. Ovaj postupak podrazumeva piling (otklanjanje izumrlih ćelija), parenje, odnosno grejanje kože kako bi se pore što bolje otvorile. Nakon toga kozmetičar istiskuje mitisere, ručno ili aparatom. 
Nakon ovog postupka stavlja se maske za umirenje i zatvaranje pora. U zavisnosti od tipa kože lice je poželjno čistiti u razmaku od jednog do dva meseca. Koža koja ima pojačano lučenje sebuma (masna koža) zahteva čišćenje jednom mesečno. Ukoliko je koža suva i zrelija čisti se na dva meseca.

Ultrazvučno čišćenje lica

Čišćenje lica spade u tretmane koje bi svaka žena ili muškarac trebali da rade bar 3 do 4 puta godišnje.  Usled promena godišnjeg doba, dolazi do određenih promena i  na našoj koži. Koža usled nepravilne nege može za rezultat da ima pojavu bora, fleka, perutanja, masnoće i preterane dehidratacije, te da izgleda umorno i sivo.  Čišćenje lica i tretmani za negu kože su odlična stvar ukoliko želite da zaustavite prve znakove starenja.
Čišćenje lica ultrazvukom predstavlja veoma ugodan tretman čišćenja lica I rehidratacije. Može se raditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu I svežu kožu. Tretman traje veoma kratko I ne ostavlja nikakve posledice te se može raditi u pauzi za ručak.

Biološki tretman lica

Biološki tretman je program za jačanje i reparaciju. Koža koja izgleda umorno, bez sjaja uz osećaj zatezanja obično ukazuje na nedostatak vlage. Tokom tretmana, preparatima za biohidrataciju popunjavaju se područja gde je koža ostala bez prirodne elastičnosti i rezervne vlage, prilikom čega se neguju i osetljive zone oko očiju i usana.
Tretman lica voćnim kiselinama
 
AHA tretman ili tretman vočnim kiselinama je izuzetno tražen tretman u kozmetičkim salonima. Pomoću glikolne ili voćne kiseline se poboljšava struktura kože, reguliše se lučenje sebuma, deluje na ublažavanje bora, skupljaju se pore, ubrzava se metabolizam ćelija. Ovim tretmanom se veoma uspešno otklanjaju fleke i pigmentne mrlje na koži, reguliše se Ph factor, a ima dosta dobar učinak i kada je u pitanju lečenje akni.
Tretman voćnim kiselinama traje oko sat vremena. Nakon tretmana nikako se ne preporučuje izlazak na sunce ili odlazak u solarijum jer je koža izuzetno foto senzibilna u narednih par dana.
Za rešavanje određenog problema na koži kao što su akne, fleke id r., preporučuje se serija od 6 tretmana. Tretmani se uglavnom rade jednom nedeljno, a najviše dva puta nedeljno. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.  
Tretman čišćenja lica
 
Uredna i čista koža podiže samopouzdanje.Tretman obuhvata čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Ovaj tretman u zavisnosti od tipa kože treba raditi jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca. Bez ovog tretmana ne mogu se raditi ostali tretmani kao što su tretman voćnim kiselinama ili dubinsko čišćenje lica. 
Tretman čišćenja lica podrazumeva skidanje šminke, piling, hidriranje i toniziranje kože in a kraju kozmetičar stavlja odgovarajuću masku. Najkraći tretman taje 20 min, ukoliko se radi dubinsko čišćenje tretman može da potreje i do 2 ili 2 i po sata.   

Tretmani lica cene

U zavisnosti od izabranog tretmana i cene se razlikuju. Za tretman voćnim kiselinama potrebno je izdvojiti od 1 500 do 2 500 dinara po tretmanu.
Za higijenski tretman lica potrebno je izdvojiti od 2 500 do 3 000 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za tretman lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od kozmetickih salona gde mozete raditi TRETMANE LICA

Tretmani lica :
Tretmani lica Beograd:
Tretmani lica Šabac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu TRETMANE LICA

Mezoterapija lica bez igle

popust 50%

Mezoterapija lica bez igle

Mezoterapija lica bez igle po ceni od 2.000 din samo u Kozmetika Harmonija salon...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./2.000din.

Firma: Kozmetika Harmonija salon lepote
Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke),

89d:14h:50m

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom

popust 60%

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom po akcijskoj ceni od 1...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./1.199din.

Firma: Salon lepote Perla
Mirijevski venac 12, Beograd,

86d:14h:50m

Radiotalasni lifting lica

popust 25%

Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica - 1.500 din! Drama Queen - Centar za lepotu i epilacij...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.500din.

Firma: Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju
Slovačka 17,

85d:14h:50m

Akcija za maturante! Šminka (prirodnom kozmetikom PACOPACO iz Španije) + tretman lica

popust 33%

Akcija za maturante! Šminka (prirodnom kozmetikom PACOPACO iz Španije) + tretman lica

Akcija za maturante! Šminka (prirodnom kozmetikom PACOPACO iz Špan...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Kozmetika Harmonija salon lepote
Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke),

17d:14h:50m

Bali tretman lica

popust 10%

Bali tretman lica

Bali tretman lica -mikrodermoabrazija, regeneracija i hidratacija kože po ceni o...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.700din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

VIP PAKET – 190 min

popust 20%

VIP PAKET – 190 min

VIP PAKET - 190 min po ceni od 6.500 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...Pročitajte više

Cena kupona: 8.100din./6.500din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

ANTI-STRES PAKET – 120 min

popust 16%

ANTI-STRES PAKET – 120 min

ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali D...Pročitajte više

Cena kupona: 4.400din./3.700din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

ANTI-STRES PAKET – 120 min

popust 16%

ANTI-STRES PAKET – 120 min

ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali D...Pročitajte više

Cena kupona: 4.400din./3.700din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Tretman lica sa hijaluronom

popust 20%

Tretman lica sa hijaluronom

Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali De...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Tretman lica sa hijaluronom

popust 20%

Tretman lica sa hijaluronom

Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali De...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

popust 20%

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni ...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

popust 20%

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni ...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, rucni lifting, maska po ceni od 1.800 din samo...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Bali tretman lica

popust 10%

Bali tretman lica

Bali tretman lica po ceni od 2.700 din samo u Bali Detox centru!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.700din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

73d:14h:50m

Bali tretman lica

popust 10%

Bali tretman lica

Bali tretman lica po ceni od 2.700 din samo u Bali Detox centru!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.700din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

VIP PAKET – 190 min

popust 20%

VIP PAKET – 190 min

VIP PAKET - 190 min po ceni od 6.500 din samo u Salonu za masažu Bali Detox!...Pročitajte više

Cena kupona: 8.100din./6.500din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

ANTI-STRES PAKET – 120 min

popust 16%

ANTI-STRES PAKET – 120 min

ANTI - STRES PAKET - 120 min po ceni od 3.700 din samo u Salonu za masažu Bali D...Pročitajte više

Cena kupona: 4.400din./3.700din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

Tretman lica sa hijaluronom

popust 20%

Tretman lica sa hijaluronom

Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali De...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

popust 20%

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože

Tretman lica - Vitaminski koktel za brzi efekat, blistavost i sjaj kože po ceni ...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

73d:14h:50m

Aparaturna mezoterapija + vitamin C

popust 20%

Aparaturna mezoterapija + vitamin C

Aparaturna mezoterapija + vitamin C - 2.800 din! EstetikPro kozmetološki ...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./2.800din.

Firma: EstetikPro kozmetološki centar
Miloša Pocerca 13,

70d:14h:50m

Aparaturna mezoterapija matičnim ćelijama

popust 20%

Aparaturna mezoterapija matičnim ćelijama

Aparaturna mezoterapija matičnim ćelijama - 2.800 din! EstetikPro kozmetolo&scar...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./2.800din.

Firma: EstetikPro kozmetološki centar
Miloša Pocerca 13,

70d:14h:50m

Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica

popust 55%

Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica

Klasičan tretman lica + korekcija obrva i depilacija nausnica po ceni od 900 din...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./900din.

Firma: Kozmetički salon Plava Princeza
Vilovskog 16,

69d:14h:50m

Tretman lica dermapenom

popust 25%

Tretman lica dermapenom

Tretman lica dermapenom - 2.990 din! Kozmetički salon Plava Princeza!...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./2.990din.

Firma: Kozmetički salon Plava Princeza
Vilovskog 16,

69d:14h:50m

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

popust 46%

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom po ceni od 1.899 din samo u Sa...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./1.899din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

68d:14h:50m

Higijenski tretman lica + dermoabrazija

popust 42%

Higijenski tretman lica + dermoabrazija

Higijenski tretman lica + dermoabrazija - 3.500 din! Deus Fizio nega lica i tela...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./3.500din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

68d:14h:50m

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

popust 36%

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din...Pročitajte više

Cena kupona: 7.000din./4.500din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

68d:14h:50m

Mezoterapija lica

popust 20%

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica - 80 evra! Beauty Zone Estetik Studio!...Pročitajte više

Cena kupona: 100€/80

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

68d:14h:50m

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana!

popust 33%

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana!

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana! - 2.000 din!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.000din.

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

68d:14h:50m

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom)

popust 39%

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom)

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom) ...Pročitajte više

Cena kupona: 180€/110

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

68d:14h:50m

Omega light svetlosna terapija + revitalizirajući tretman - BESPLATNO! Rezultati vidljivi već posle prvog tretmana!

popust 100%

Cena kupona: 3.000din./0din.

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

68d:14h:50m

Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika!

popust 100%

Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika!

Tretman lica OMEGA svetlošću za 5 najbržih korisnika! - BESPLATNO! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./0din.

Firma: Dve mace kozmetički salon i studio lepote
Gramšijeva 2, Novi Beograd; Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo,

04d:14h:50m

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

popust 29%

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozme...Pročitajte više

Cena kupona: 4.150din./2.950din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

popust 29%

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonus...Pročitajte više

Cena kupona: 5.750din./4.100din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

popust 30%

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 5.550din./3.900din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

popust 29%

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozme...Pročitajte više

Cena kupona: 4.150din./2.950din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

popust 29%

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonus...Pročitajte više

Cena kupona: 5.750din./4.100din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

popust 30%

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 5.550din./3.900din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

popust 29%

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože

Tretman za revitalizaciju, rehidrataciju i obnovu kože - 2.950 din! Samo u Kozme...Pročitajte više

Cena kupona: 4.150din./2.950din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

03d:14h:50m

Proverite gde se mogu uraditi najbolji TRETMANI LICA kao i koji saloni nude najpovoljnjije TRETMANE LICA

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Tretmani lica
Napišite komentar:
Ivana Petrovic

Utorak, 29.08.2017. 08:03

Ukoliko se odlucite za neki kvalitetan tretman lica, bolje vam je da se na vreme odlucite za kvalitet. U tom slucaju druge stvari onda i ne bi trebale da budu bas toliko vazne. Salona lepotge bar u Beogradu ima zaista dovoljno veliki broj.

Petar Jankulovski

Ponedeljak, 15.05.2017. 01:15

Po meni, svako treba da vreme da zna sta je to tacno kvalitet i koliko zapravo on mora da kosta.

Marina Zivkovic

Petak, 28.04.2017. 08:52

Sto se mene licno tice, mogu oni bez nekih vecih problema da se plate kako god da okrenete.

Stojance Ristovski

Sreda, 26.04.2017. 07:52

Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Jovana Milinkovic

Utorak, 18.04.2017. 09:01

Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome da svi tretamni lica moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Milen Jovanovic

Petak, 31.03.2017. 07:22

Po pravilu, kod tretmana lica je presudan samo vremenski period do kada ona traje.

Lea Stankovic

Četvrtak, 30.03.2017. 11:47

Pre svega su ovo tratmani koji nisu bas toliko jeftini kao sot se mozda na prvi pogled čini.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 16.03.2017. 06:54

Koliko mi se samo cini, sto se ovih tretmana tice, kvalitet je u svakom slucaju i vise nego vazan. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena i u svakom slucaju nije cisto bacanje novca.

Simona Vucinic

Petak, 24.02.2017. 08:57

Samo je veoma bitno da svi ti tretmani zaista imaju neki efekat.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 08.02.2017. 07:39

Samo treba da znate da svaki tretman lica mora bas onako dobro da se plati.

Marta Dencevic

Petak, 27.01.2017. 08:58

Koliko mi se samo cini, ovu suuvek bili i vise nego poebni tretmani. Ako se za njih odlucite sigurno je samo da se necete pokajati.

Todor Markovic

Sreda, 11.01.2017. 07:43

Moje licno misljenje je da sto se tice ovih tremana samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 21.12.2016. 08:35

Ja sam osoba koja sama cesto koristi razlicite tretmane za lice. Mada, licno nikada nisam nesot posebno primetila da mi nesot posebno pomazu ili da mi koza lica izgleda nesto narocito bolje.

Janko Zivanovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 09:16

Ako mene pitate, svaka zena treba da vodi racuna o sebi i po meni tu zaista nema nista novo i neobicno. Sve naravno zavisi do toga sta vam je potrebno i sta tacno zelite.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 17.11.2016. 11:55

Po pitanju kvalitetnih tretmana lica, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka In i dalje vise nemate sta da brinete po pitanju kvaliteta.

Petar Jankovic

Petak, 28.10.2016. 11:04

Zaista u danasnje vreme postoje razliciti tretmani lica ali ono sto je jos vise zanimljivo je to da svi ti tretmani u svakom slucaju u velikoj meri mogu da doprinesu lepoti.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.09.2016. 12:27

Ukoliko vam je potreban kvalitetan tretman lica, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da se odlucite za neki kvalitetan kozmeticki salon u koji mozete da imate puno poverenje. Primer takvog jendog kozmetickog salona je Mystic II.

Marko Petrovic

Utorak, 06.09.2016. 12:25

Ukoliko se odlucte za neki od popularnih tretmana lica, mozete slobodno biti spremni da u proseku izdvojite nekoliko stotina godina. Naravno, sve zavisi od tretmana lica i od kozmetickog salona.

Dusan Markovic

Petak, 02.09.2016. 09:04

Ukoliko trazite neke kvalitetne tretmane lica, onda je ubedljivo najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Mystic II. To je kozmeticki salon u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena

Jana Stankovic

Ponedeljak, 01.08.2016. 09:43

Kada se rade tretmani lica, u svakom slucaju je potrebno da svaki od njih bude na prvom mestu veoma kvlaitetno uradjen. Ukoliko se odlucite da uradite neki kvalitetan tretman lica, onda u svakom slucaju ne treba da zalite vec treba poseteno da platite kak biste izlgedali sreci i zadovoljni.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 11:23

Naravno, sve zavisi od toga o kom tretmanu konkretno govorimo. Ukoliko govorimo o nekom strogo profesionalnom tretmanu, potrebno je da svakako odredjeno vreme govorimo o tome sta je potrebno i sta je najbolje za vas.

Marina Zivkovic

Sreda, 29.06.2016. 12:38

Obicno sam do sada za tretmane lica koristila razlicite vocne kiseline. Obicno je cena tih tretmana oko 3000 dinara i do sada sam bila veoma zaovoljna. Ukoliko se ste se vec odlucili za ovaj tretman lica onda je najbolje da posetite neke od proverenih kozmetickih salona.