Dodaj firmu

Toyota A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Trazite dobar Toyota rent a car? Brojne rent a car agencije trude se izađu u susret vozačima i njihovim potrebama nudeći izbor  sačinjen od probranih automobila različitih klasa, namena i performansi. Agencije iz Beograda i Novog Sada u svojoj ponudi imaju i vozila za ljubitelje japanske marke Toyota. Kasko osiguranje ulazi u cenu iznajmljivanja svakog vozila, a oko uslova iznajmljivanja i svih ostalih pogodnosti i detalja potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom. Ukoliko želite da iznajmljenim vozilom putujete u inostranstvo, o toj mogućnosti se takođe morate neposredno dogovoriti sa izabranom agencijom.

Toyota Land Cruiser rent a car 

Toyota Land Cruiser je terenski automobil koji se kategoriše kao predstavnik SUV klase. Poseduje petora vrata i pet sedišta. Idealan je za vožnju van grada i po terenima koji su nesavladivi za gradske automobile. Odlikuju ga izuzetna stabilnost i udobnost. Cena iznajmljivanja Toyota Land Cruiser automobila iznosi oko 140 evra za jedan dan.

Toyota Yaris rent a car

Toyota Yaris je mali i skladan automobil, savršen za gradsku vožnju. Pripada niskoj klasi automobila. Karakterišu ga petora vrata, pet sedišta i klima uređaj. Dovoljno je prostran da u njega stane petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje Toyote Yaris  potrebno je izdvojiti 39 evra za dan.

Toyota Auris rent a car

Toyota Auris je pripadnik srednje klase automobila. Ovaj model je pogodan za porodičnu gradsku ili međugradsku vožnju. Odlikuju ga šestobrzinski manuelni menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima uređaj. Cena iznajmljivanja Toyote Auris staje 60 evra na dan, za period od 4 do 7 dana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane