Dodaj firmu

Hyundai A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Hyundai rent a car? U nekoliko beogradskih rent a car agencija mogu se na određen vremenski period iznajmiti automobili marke Hyundai. Oko svih uslova iznajmljivanja i ostalih pogodnosti i ograničenja potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom, budući da se politike poslovanja razlikuju od agencije do agencije. Za određena vozila potrebno je ostaviti obavezni depozit, kod nekih je u iznajmljivanje uključen GPS, dok većina vozila ima kasko osiguranje.

Hyundai I10 rent a car 

Hyundai I10 je mali i praktičan automobil koji se kategoriše kao predstavnik gradske klase. Poseduje petora vrata i može da primi petoro putnika. Odlikuju ga klima uređaj  petobrzinski manuelni menjač. Cena iznajmljivanja za Hyundai I10 iznosi oko 30 evra dnevno.

Hyundai I20 rent a car

Hyundai I20 pripada niskoj klasi automobila i savršen je za gradsku vožnju. Odlikuju ga petora vrata, pet sedišta i klima uređaj. Sa lakoćom u njega staje petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje vozila Hyndai I20 potrebno je izdvojiti 37 evra za dan.

Hyundai I30 rent a car

Hyundai I30 je pripadnik srednje klase automobila. Ovo vozilo je idealno za porodičnu gradsku ili međugradsku vožnju. Poseduje automatski ili manuelni menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima uređaj. Cena iznajmljivanja Hyundai I30 vozila kreće se od 37 evra u najjeftinijoj opciji, pa do 48 evra, uz uključeno kasko osiguranje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane