Dodaj firmu

BB Citroen rent a car

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Citroen A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Jana Di Company rent a car

Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili želite manji automobil za vožnju po gradu, rent a car Jana Di Obrenovac ima najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za Vas.
Pročitaj više

Stara Tamnava 17
Obrenovac, Beograd

Rent a car IMPERIAL

Rent a car IMPERIJAL je novootvorena agencija za iznajmljivanje sigurnih i pouzdanih automobila. U ponudi su Škoda Octavia, Škoda Citygo, Citroen Elisse, Renault Megane, Peugeot 308, Opel VivaroCene iznajmljivanja se kreću od 25 do 80 evra, a moguć je najam i na duži period uz korekciju cene.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu je niža. Izaberite vozilo shodno Vašim potrebama - Kruna S rent a car.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Trazite dobar Citroen rent a car? Iznajmljivanje automobila je praktičan i neretko najjeftiniji vid transporta. Rent a car agencije na našem tržištu u svojoj ponudi imaju različita vozila marke Citroen koja mogu iznajmiti svi ljubitelji francuskih automobila. Kasko osiguranje je podrazumevano pri iznajmljivanju svakog vozila, a o ostalim pogodnostima i uslovima, kao što je ograničenost dnevne ili ukupne kilometraže koju korisnik može preći iznajmljenim vozilom, potrebno je dogovoriti se neposredno sa rent a car agencijom.

Citroen C1 rent a car 

Citroen C1 pripada klasi gradskih automobila. Malih je dimenzija i pogodan za vožnju po gradu i na kraćim relacijama. Poseduje klimu i petobrzinski manuelni menjač. Ima petora vrata i prima do 5 putnika. Cena iznajmljivanja ovog kompaktnog i praktičnog vozila iznosi  30 evra po danu.

Citroen C3 rent a car

Citroen C3 je model koji pripada niskoj klasi automobila (B segment). Vozilo je neveliko, ali praktično i pouzdano. Odlikuju ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. Bez problema prima do petroro putnika. Iznajmljivanje vozila Citroen C3 je pristupačno i staje od 23 do 40 evra za jedan dan.

Citroen C4 rent a car

Citroen C4 predstavnik je srednje klase automobila. Njegove karakteristike su manuelni petobrzinski menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima. C4 je kvalitetno vozilo pogodno kako za vožnju po gradu, tako i za međugradske relacije. Cena iznajmljivanja ovog modela kreće se od 35 do 40 evra po danu.

Citroen Jumpy rent a car

Citroen Jumpy je pridadnik klase minivan. Namenjen je za prevoz manjih grupa i može da primi osmoro putnika. Poseduje petora vrata, klimu i manuelni menjač sa pet brzina. Vozilo je stabilno i sigurno, a cena njegovog iznajmljivanja iznosi 77 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane