Dodaj firmu

Honda A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Trazite dobar Honda rent a car? Rent a car agencije iz Beograda, Novog Sada i drugih gradova u Srbiji imaju široku ponudu automobila za iznajmljivanje među kojima su i vozila marke Honda. Korisnicima su predložene povoljne cene i kvalitetni automobili. Kada se odlučujete da iznajmite određeno motorno vozilo, dobro se informišite kod rent a car agencije o svim uslovima, pogodnostima i ograničenjima na koja pristajete. Među pogodnostima obično se nalaze Kasko osiguranje i mogućnost dostave vozila, dok se ograničenja mogu ogledati u pređenoj kilometraži iznajmljenim vozilom.

Honda Accord rent a car 

Honda Accord je model automobila koji najčešće pripada srednjoj klasi. Poseduje klimu i automatski ili manuelni menjač. Ima petora vrata i predviđen je da preveze petoro putnika. Odlčan je u gradskoj vožnji a dobro funkcioniše i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja Honde Accord iznosi od 50 do 65 evra po danu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane