Dodaj firmu

Lancia A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Lancia rent a car? Vozila italijanske marke Lancia prisutna su među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Pri odabiru automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Lancia Delta rent a car 

Lancia Delta je model automobila koji pripada srednjoj ili višoj srednjoj klasi. Poseduje  petobrzinski ili šestobrzinski manuelni ili poluautomatski menjač. Ima petora vrata, dovoljno mesta za petoro putnika i klima uređaj. Dobro se snalazi u vožnji po gradu i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja automobila Lancia Delta iznosi od 26 do 55 evra po danu.

Lancia Lybra rent a car

Lancia Lybra je predstavnik srednje klase automobila. Odlikuju ga petora vrata, klima i manuelni  menjač sa pet brzina. Vozilo je sasvim komforno za prevoz petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Lancia Lybra je veoma pristupačno i staje oko 25 evra za jedan dan, uz ograničeni pređeni put do 200 km.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane