Dodaj firmu

Chevrolet A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Chevrolet rent a car Bel rent a car

Ako ste izabrali nas - izabrali ste najsigurniji, najbolji i najbrži način da iznajmite kvalitetan automobil koji odgovara vašim potrebama - Bel rent a car Beograd
Pročitaj više

Antifašističke borbe 36
Beograd

Trazite dobar Chevrolet rent a car? Brojni automobili marke Chevrolet izuzetno su popularni kao vozila za iznajmljivanje na našem tržištu. Rent a car agencije u svojim ponudama ističu modele različitih klasa i performansi kako bi udovoljili potrebama različitih korisnika. Kasko osiguranje je uključeno u iznajmljivanje svakog vozila kod većine rent a car agencija. Dogovaranje oko ostavljanja depozita i ograničenje o uzrastu ili pragu iskustva vozača koji želi da iznajmi vozilo, predstavljaju neke od detalja koje treba utanačiti neposredno sa agencijom.

Chevrolet Aveo rent a car 

Chevrolet Aveo je udoban putnički automobil koji pripada niskoj ili srednjoj klasi. Opremljen je klimom i petorima vratima. Poseduje automatski ili manuelni petobrzinski menjač. Prostran je za petoro putnika. Cena iznajmljivanja za Chevrolet Aveo iznosi od 26 do 33 evra po danu.

Chevrolet Orlando rent a car

Chevrolet Orlando je terenac, stoga pripada klasi SUV vozila. Odlično se snalazi na svim vrstama podloga te je idealan za idealnu vožnju po manje idealnim putevima. Izuzetno je prostran i udoban. Karakterišu ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. U ovo vozilo može stati do sedmoro putnika. Cena iznajmljivanja za Chevrolet Orlando kreće se od 58 do 80 evra za jedan dan.

Chevrolet Cruze rent a car

Chevrolet Cruze je model koji pripada srednjoj ili višoj srednjoj klasi, u zavisnosti od datog vozila. Ovaj model automobila odlikuju manuelni šestobrzinski ili automatski menjač, petora vrata i klimatizovanost. Chevrolet Cruze napravljen je za prevoz petoro putnika. Cena iznajmljivanja ovog vozila kreće se od 39 do 80 evra po danu.

Chevrolet Cruze karavan rent a car

Chevrolet Cruze karavan je automobil više srednje klase. Posebno je pogodan zaporodična putovanja koja podrazumevaju prevoz velike količine prtljaga. Ima petora vrata, klimu i manuelni menjač sa šest brzina. Predviđen je za vožnju petoro putnika. Cena iznajmljivanja Chevrolet Cruze karavana iznosi od 40 do 50 evra na dan.

Chevrolet Spark rent a car

Chevrolet Spark je jedan od najtraženijih automobila za iznajmljivanje. Predstavlja klasu gradskih automobila, lako se parkira i idealno je rešenje za kratke relacije. Automobil je malih dimenzija, kompaktan i udoban. Odlikuju ga klima i najčešće manuelni petobrzinski menjač. Poseduje petora vrata i predviđen je za petoro putnika. Chevrolet Spark je izuzetno pristupačan. Cena iznajmljivanja ovog vozila iznosi od 22 do 33 evra na dan.

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax je pripadnik kategorije SUV. Ovaj automobil je terenac što znači da je predviđen za vožnju po različitim vrstama podloga i putevima svih kategorija. Veoma je prostran i udoban. Odlikuju ga manuelni menjač od 5 ili 6 brzina, petora vrata i mogućnost prevoza petoro putnika. Ako se odlučite da iznajmite Chevrolet Trax, cena može iznositi od 45 do 85 evra za jedan dan. 

Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti je nešto stariji model koji pripada automobilima srednje klase. Udoban je i pouzdan u gradskoj i međugradskoj vožnji. Određuju ga najčešće petobrzinski menjač, petora vrata i mogućnost da ugosti petoro putnika. Za iznajmljivanje ovog automobila treba izdvojiti 35 evra za dan uz pogodnost neograničene kilometraže.

Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva  pripada klasi SUV vozila. Ovaj terenac je odličan u snalaženju na otvorenom putu, kao i na slabije prohodnim podlogama. Ima automatski menjač, petora vrata i mogućnost prevoženja do sedmoro putnika. Iznajmljivanje modela Chevrolet Captiva iznosi od 88 do 102 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane