Dodaj firmu

Volvo A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Trazite dobar Volvo rent a car? Beogradske i novosadske rent a car agencije nude široku ponudu automobila različitih klasa i performansi kako bi zadovoljile sve potrebe privatnih ili poslovnih putovanja svojih korisnika. Vozači mogu povoljno iznajmiti visokokvalitetna vozila marke Volvo. Bilo da se odlučite da automobil preuzmete na aerodromu, ili vam je potrebno nešto od dodatne opreme kao što su dečje sedište ili navigacija, o tim, kao i o svim ostalim uslovima i pogodnostima, dogovorite se direktno sa agencijom i uživajte u vožnji.

Volvo S40 rent a car 

Volvo S40 je model automobila koji pripada srednjoj klasi. Opremljen je klima uređajem i petobrzinskim manuelnim menjač. Ima petora vrata i prevozi petoro putnika. Podogan je za gradsku i izvangradsku vožnju. Iznajmljivanja automobila Volvo S40 Seat Ibiza iznosi oko 25 evra po danu, uz uključeno kasko osiguranje.

Volvo S80 rent a car

Volvo S80 je model luksuzne klase automobila. Važi za izuzetno udobno i pouzdano vozilo. Poseduje petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Sasvim je komforan i prostran za prevoz petoro putnika. Uz uključeno kasko osiguranje, iznajmljivanje modela Volvo S80 staje oko 120 evra za jedan dan.

Volvo V60 rent a car

Volvo V60 je vozilo srednje klase. Opremljen je petorim vratima, klima uređajem i automatskim menjačem. Pogodan je za prevoz petoro putnika. Jednako dobro reaguje u vožnji po gradu i na putu van grada. Cena iznajmljivanja za Volvo V60 iznosi oko 50 evra po danu.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane