Dodaj firmu

Friendly rent a car

Iznajmite vozilo po uvek prijateljskim cenama, izaberite Friendly rent a car. U našem voznom parku nalaze se pažljivo birani modeli automobila pogodni za svaku priliku. Isporuka vozila je moguća na celoj teritoriji Beograda, kao i na Aerod...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10g, VP 43, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Jana Di Company rent a car

Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili želite manji automobil za vožnju po gradu, rent a car Jana Di Obrenovac ima najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za Vas.
Pročitaj više

Stara Tamnava 17
Obrenovac, Beograd

Lehner rent a car

Bilo da želite da iznajmite putnički automobil ili kombi vozilo, Lehner rent a car ima pravo rešenje za Vas. U našem voznom parku nalaze se kvalitetna i pouzdana vozila do 5 godina starosti. Sva vozila su kasko osigurana i iznajmljuju se s...
Pročitaj više

Glavna 18, TC Zemunikum
Zemun, Beograd

Rent a car Free man

Free Man rent a car u Beogradu nudi pouzdana i ekonomična vozila, po najpovoljnijim cenama. Uz svaki iznajmljeni automobil, obezbeđen je GPS uređaj poslednje generacije potpuno besplatno.
Pročitaj više

Jovana Raskovica 15
Zemun, Beograd

Alonso rent a car

Alonso rent a car nudi Vam mogućnost iznajmljivanja automobila za sve Vaše poslovne ili porodične potrebe. Pored automobila vršimo i najam kombi vozila, kao i usluge prevoza putnika, po cenama bez dodatnih i skrivenih troškova. Mi uvek ima...
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 12
Zemun, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Opel rent a car Cicimici

Cicimici rent-a-car već 20 godina Vam pouzdano i profesionalno pruža lični servis u oblasti rentiranja ekonomičnih, porodicnih ili luksuznih automobilaPoštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila. Vozilo koj...
Pročitaj više

Antifašističke borbe 17, lokal 12
Novi Beograd, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Opel rent a car Bel rent a car

Ako ste izabrali nas - izabrali ste najsigurniji, najbolji i najbrži način da iznajmite kvalitetan automobil koji odgovara vašim potrebama - Bel rent a car Beograd
Pročitaj više

Antifašističke borbe 36
Zemun, Beograd

Opel A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Luxon Rent

Luxon Rent a car agencija nalazi se u Beogradu. Bavi se rentiranjem vozila na dnevnom i mesečnom nivou.
Pročitaj više

Aleksinačkih Rudara 69
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Rent a car IMPERIAL

Rent a car IMPERIJAL je novootvorena agencija za iznajmljivanje sigurnih i pouzdanih automobila. U ponudi su Škoda Octavia, Škoda Citygo, Citroen Elisse, Renault Megane, Peugeot 308, Opel VivaroCene iznajmljivanja se kreću od 25 do 80 evra, ...
Pročitaj više

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Opel rent a car? Nemačka marka Opel proizvodi motorna vozila za različite potrebe i želje svojih korisnika. Rent a car agencije na našem tržištu nude raznolik izbor Opel automobila po veoma pristupačnim cenama. U iznajmljivanje svakog vozila uključeno je Kasko osiguranje, a za sve ostale uslove i pogodnosti kao što je dodatni vozač ili dostava vozila najbolje je raspitati se kod agencije.

Opel Insignia rent a car 

Opel Insignia predstavlja model automobila više srednje klase. Vozilo je komforno i može da primi do 5 osoba. Ima klimu i manuelni menjač. Cena iznajmljivanja kod rent a car agencija kreće se od 50 do 80 evra po danu.

Opel Astra rent a car

Opel Astra je model srednje klase. Automobil je skladan i kompaktan i može da primi do 5 osoba. Svako vozilo ima klimu i manuelni petobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja kreće se u opsegu od 30 do 40 evra po danu.

Opel Mokka rent a car

Opel Mokka je terenac što znači da pripada kategoriji SUV/minivan motornih vozila. Idealan je za vožnju van grada po putevima različitog kvaliteta. Automobil je prostran i udoban. Prima najmanje 5 putnika. Poseduje petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Dnevni iznos koji treba izdvojiti za iznajmljivanje Opel Mokke je od 55 do 85 evra.

Opel Zafira rent a car

Opel Zafira je predstvanik visoke klase automobila. Pogodan je za porodična putovanja, budući udoban i bezbedan. Može da primi do 7 putnika. Poseduje klimu i automatski ili manuelni menjač. Cena iznajmljivanja Opel Zafire iznosi od 60 do 90 evra na dan.

Opel Corsa rent a car

Opel Corsa je mali gradski automobil koji pripada niskoj klasi. Svaki model ima klimu i može da primi petoro putnika. Možete se odlučiti za model sa automatskim ili manuelnim menjačem. Cena iznajmljivanja počinje od 30 ne prelazi 35 evra po danu.

Opel Vivaro rent a car

Opel Vivaro je pripadnik kategorije minivan vozila. Svaki Vivaro ima 8 ili 9 sedišta, te može da primi srazmeran broj putnika. Vozilo ima klimu i manuelni volan sa 5 ili 6 brzina. Ako se odlučite da iznajmite ovo vozilo, biće potrebno da izdvojite od 75 do 85 evra za dan.

Opel Vectra rent a car

Opel Vectra pripada višoj srednjoj klasi automobila. Ovaj prostrani automobil ima petora vrata i prima 5 putnika. Svaki model ima klimu i manuelni menjač. Cena iznajmljivanja za jedan dan iznosi 40 evra.

Opel Meriva rent a car

Opel Meriva je iz kategorije minivan vozila. Automobil je udoban, klimatizovan i pogodan za putovanje cele porodice. Njime se može voziti petoro putnika i poseduje petora vrata. Iznajmljivanje će Vas stajati oko 35 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane