Dodaj firmu

Iznajmljivanje automobila ALDI

Rent a car novih automatskih vozila, i drugih modela automobila za sve potrebe. Cena bez skrivenih troškova, kompletno osiguranje, rentiranje na teritoriji Beograda i drugih gradova.
Pročitaj više

Surčinska 102b
Novi Beograd, Beograd

Tesla Rent a Car doo Iznajmljivanje automobila

Iznajmljivanje vozila na dnevnom i mesečnom nivou. Nova i servisirana vozila, mogućnost dovoženja i preuzimanja vozila. Bez dodatnih troškova i sa posebnim pogodnostima.
Pročitaj više

Surcinska 102
Novi Beograd, Beograd

BB iznajmljivanje automobila

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje automobila A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje automobila DOKI rent a car

Rent a car agencija u Beogradu nudi nova, moderna, redovno servisirana vozila za dnevni i višednevni najam. Najam lux vozila sa vozačem, posebne pogodnosti za period od 5 ili više dana.
Pročitaj više

Luja Adamiča 9
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje automobila VIP Only rent a car

VIP Only Rent a car bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila na kraći ili duži period. Nalazimo se u Beogradu, a uz vozilo dobijate profesionalnu uslugu, bezbedno i sigurno vozilo najvišeg kvaliteta na vašoj adresi
Pročitaj više

Lole Ribara 57, Dobanovci
Surčin, Beograd

Iznajmljivanje automobila BG Diplomat Rent

BG Diplomat Rent je firma iz Beograda za rentiranje vozila i automobila bez vozača za različite destinacije u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Antifašističke borbe 23, lok 10
Novi Beograd, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu...
Pročitaj više

Vojvode Vlahovica 47 f
Voždovac, Beograd

Alonso rent a car

Alonso rent a car nudi Vam mogućnost iznajmljivanja automobila za sve Vaše poslovne ili porodične potrebe. Pored automobila vršimo i najam kombi vozila, kao i usluge prevoza putnika, po cenama bez dodatnih i skrivenih troškova. Mi uvek ima...
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 12
Zemun, Beograd

Iznajmljivanje automobila Cicimici

Cicimici rent-a-car već 20 godina Vam pouzdano i profesionalno pruža lični servis u oblasti rentiranja ekonomičnih, porodicnih ili luksuznih automobilaPoštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila. Vozilo koj...
Pročitaj više

Antifašističke borbe 17, lokal 12
Novi Beograd, Beograd

Gong rent a car

Gong rent a car Beograd nudi Vam najpovoljnije iznajmljivanje vozila koje se kreće od 15 evra po danu. Sa željom da zadovoljimo raznovrsne zahteve klijenata, naš vozni park čine poznate marke automobila: Smart, Peugeot, Fiat, Chevrolet, Ford...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151 A, lokal 135 (TC Piramida)
Novi Beograd, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Iznajmljivanje automobila Agape rent a car

Rent a car Agape nudi Vam najpovoljniji rent a car u Beogradu, kao i nova, visokofunkcionalna vozila sa kojima se Vaša vožnja biti pravo uživanje. Sva naša vozila su Sava kasko osigurana i iznajmljuju se sa kompletnom opremom.
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 21, Karaburma
Palilula, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Alpha rent a car

Dugogodišnje iskustvo u rent a car poslu rezultiralo je otvaranjem ALPHA(ALFA)rent a car. Pristojne cene i dobri automobili su sami po sebi dovoljna preporuka
Pročitaj više

YBC Bul. Mihajla Pupina 10a, lok. 21, Novi Beograd ; Sevastokratora Branka 25, Batajnica ;Aerodrom
Zemun, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Iznajmljivanje automobila je jako korisno u odredjenim situacijama. Ukoliko želite da iznajmite vozilo preko rent a car agencije morate da znate neke od sledećih uslova koji su zajednički za sve agencije.

Minimalna starost vozača je 21 ili 25 godina u zavisnosti od kategorije vozila. Prilikom preuzimanja vozila obavezna je identifikacija, odnosno dati ličnu kartu ili pasoš na uvid. Vozačka dozvola treba da je u posedu najmanje 2 godine. Minimalno korišćenje usluga, odnosno najam vozila je 24 sata (1 dan).

Što se tiče plaćanja i depozita tu se cene razlikuju od agencije do agencije. U najvećem broju slučajeva cena najma zavisi od broja dana koliko će auto biti kod vas, kao i od pređene kilometraže. Najam vozila se plaća prilikom preuzimanja vozila. U nekim agencijama se plaća isključivo gotovinom (na dan iznajmljivanja vozila po prodajnom kusu), dok je kod nekih agencija plaćanje moguće izvršiti kreditnom karticom (VISA, DINERS, DINA, MASTER card) ili uplatom na račun  za pravna lica.

Depozit je u svim agencijama obavezan za vreme trajanja najma i polaže se unapred putem kreditne kartice ili gotovinski, a visina zavisi od dužine najma i kategorije vozila.

Kada je u pitanju preuzimanje i vraćanje vozila u svim agencijama važe ove stvari:

  • Vreme preuzimanja i vraćanja vozila mora biti isto
  • Obavezno je svojerucno potpisivanje ugovora o iznajmljivanju vozila.
  • Vozilom može upravljati i drugo lice, ukoliko je u ugovoru o najmu naznačeno kao dodatni vozač.
  • Vozilo se izdaje u ispravnom stanju sa svim pripadajucim priborom i dokumentima o vozilu.
  • U ugovoru su naznačena sva ostećenja ako ih vozilo poseduje.

U nekim agencijama tolerišu kašnjenje od najviše sat vremena. Ukoliko želite da preuzmete vozilo na specifičnim lokacijama kao što su aerodrom, hotel, kućna adresa, preduzeće itd., raspitajte se da li se ova usluga dodatno naplaćuje u odabranoj rent a car agenciji. Ukoliko želite da preuzmete auto na jednoj lokaciji, a da ga ostavite na nekoj drugoj ( u okviru grada), poželjno je da se informišete da li agencija obavlja tu vrstu usluge i da li je naplaćuje.

Ne tako prijatne stvari, ali važne za slučaj nezgode su za početak da je policijski zapisnik obavezan za sve vrste osiguranja. Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete/krađe vozila biće naplaćen od klijenta bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Zapisnik se popunjava i u slučaju kad klijent nije bio prisutan oštećenju vozila (npr. parking), poziva se policija i kontaktira Drive rent a car i obaveštava se o nezgodi, uzimaju se podaci o drugim učesnicima u saobraćaju. Obavezno se popunjava izveštaj o nezgodi prilikom vraćanja vozila, i kratak opis udesa ili štete kako se dogodilo. SCDW je osiguranje gde lice ne učestvuje u šteti bez obzira na uslove i oklonosti koje su dovele do nastanka stete. Ova usluga se dodatno naplaćuje. U slučaju krađe vozila najmoprimac (klijent) je dužan da dostavi ključeve i kompletnu dokumentaciju vozila.

Osnovno osiguranje (CDW) je uključeno u cenu najma vozila. Pokriva 80 % iznosa štete u slučaju krivice lica koje je u tom trenutku upravljalo vozilom i dovelo do nastanka štete. Ukoliko je krivo lice koje je u tom trenutku izazvalo štetu snosi 20 % učešća u naknadi štete.

Ni jedno osiguranje ne pokriva sledeća oštećenja:

  • Oštećenja guma i točkova, felni i donjeg postroja vozila van registrovanog udesa
  • Oštećenja u unutrašnjosti vozila,
  • Slomljeni ili izgubljen ključ,
  • Oštećenja motora usled nedostatka ulja, tankanjem pogrešne vrste goriva,
  • Oštećenja prouzrokovana usled vožnje pod dejstvom alkohola, opojnih droga i ukoliko je vozilo namerno minirano ili zapaljeno.

Ukoliko ste iznajmili vozilo izričito je zabranjeno upravljati vozilom pod uticajem alkohola, lekova i droga. Davati vozilo na korišćenje neovlašćenim licima tj. licima koja nisu upisana u ugovor o najmu.

Većina rent a car agencija iznajmljuje vozila kojim možete ići u inostranstvo.

Iznajmljivanje vozila

Kada želite da iznajmite auto, nije zgoreg da obratite pažnju na to da li postoje neka vozila koja su na akciji. Na teritoriji Srbije možete iznajmiti različie kategorije vozila u zavisnosti od vaših potreba. Bilo da tražite gradski auto, nižu klasu, srednja klasa, višu srednja klasa, visoku klasu, luksuznu klasu, minivan,  SUV (džip), oldtajmere, skuter ili imuzinu pozovite neku od agencija.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane