Dodaj firmu

Transport i prevoz robe Dukat Queen Trans

Transport robe Dukat Queen Trans po Beogradu, Srbiji i svim zemljama u region. Profesionalan usluga transporta, tehničke, prehrambene robe, ogreva, građevinskog materijala.
Pročitaj više

Mitra Trifunovića Uče 20g
Borča, Beograd

Transport i prevoz robe Nikšped 011

Kamionski prevoz za firme u Beogradu, Srbiji i regionu. Prevoz paletne robe, sigurno i bezbedno
Pročitaj više

Popova Bara Nova 2 24e
Borča, Beograd

Vuk Vučko - Kombi prevoz i selidbe

Kombi prevoz robe za pravna i fizička lica na teritoriji Lazarevca. Nudimo siguran prevoz nameštaja, građevinskih mašina, paleta, rinfuzne robe.
Pročitaj više


Beograd

Transporter 011

„Transporter 011” je firrma koja se bavi kompletnom uslugom selidbi, transportom robe, skladištenjem robe i uslugama logistike i špedicije.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zelen...
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Transport i prevoz robe NMB

Licencirani savetnici za bezbednost u transportu opasnih tereta (ADR, RID i ADN) pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko tehničkih propisa, dokumentacije, izbora vozila i ambalaže. Iza nas je zavidno iskustvo i stručnost, što nas svrstava među ...
Pročitaj više


Beograd

Logistics design transportne usluge

Logistics Design je porodična kompanija sa sedištem u Beogradu, u ulici Višnjički Venac br. 109. - Međunarodni transport robe - Carinsko zastupanje - Skladištenje robe - Konsalting
Pročitaj više

Višnjicki venac 109
Palilula, Beograd

Transport i špedicija selidbe Stošić

Transport i špedicija Selidbe Stošić vam može ponuditi usluge transporta i špedicije, bez obzira o kojoj vrsti robe je reč, i bez obzira na to do kog odredišta želite da se vaša roba otpremi
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2, Beograd
Čukarica, Beograd

Milan Rančić Selidbe

Kompletne selidbe svih poslovnih i stambenih prostora na teritoriji Srbije. Kompletne usluge, pakovanje, siguran transport, selidbe sa ili bez radnika.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

AJKULA Selidbe

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

U svakodnevnom poslovanju, često dolazimo u situaciju da nam je potreban transport i prevoz robe, od jedne adrese do druge. To ponekad mogu biti dve veoma udaljene tačke i tada govorimo o međunarodnom transportu robe.

Transport robe

Ova usluga može da bude namenjena i firmama ali i fizičkim licima. Transport robe se vrši teretnim vozilima, odnosno kombijima i kamionima, kojima upravljaju stručna lica, to jest, profesionalni vozači. Vozni parkovi preduzeća koja se bave pružanjem ovakve vrste usluge su redovno održavani, što znači da su vozila u besprekornom tehničkom stanju.

Prevoz robe

Sve što smo do sada naveli, osigurava naručiocima posla da će ceo postupak biti završen po unapred postigunutim dogovorima, što znači da će se poštovati rokovi i da će roba stići neoštećena na odredište.

Prevoz robe je pouzdan i brz, a ova usluga može da zatreba samo jednom, povremeno ili kontinuirano, za šta se definišu drugačiji uslovi.

Transport robe kombijem

Ukoliko je količina robe koju je potrebno transportovati nešto manja, tada je dobar izbor uzeti kombi vozilo. Kombi je posebno praktičan za utovar ili istovar robe na mestima koja nisu baš idealno pristupačna.

Korisno je imati informaciju da kombi nosivosti do tri i po tone nema ograničenja za kretanje kroz grad, što znači da se lakše prolazi kroz moguće gužve u saobraćaju.

Kombi vozilo se preporučuje za objekte koji imaju loš prilaz, a neophodno je dostaviti ili preuzeti robu.

Prevoz robe kamionom

Ukoliko postoji veća količina robe koju je potrebno prevesti, tada se obično odlučujemo za kamonski prevoz. Naravno, radi se o vozilima koja su savremena, poseduju dobre vozne karakteristike i što je najvažnije, tovarni prostor je dovoljne veličine.

Primera radi, ako se iskombinuju dva kamiona, može se dobiti prostor od oko sto metara kubnih.

Kamionski transport

Važno je znati da kamionima upravljaju vozači koji imaju dugogodišnji staž u poslu, i ukoliko se transport obavlja van granica naše zemlje, možete se osloniti na njihovo iskustvo kada je reč o upoznatosti sa lokacijama, carinskoj proceduri kao i poznavanju carinskih magacina.

Sve to znači da će roba na najbolji i najlakši način biti transportovana i dostavljena na željeno odredište.

Međunarodni transport robe

Vaša roba iz Srbije može otići u bilo koji deo sveta, zahvaljujući međunarodnom transportu robe. To se odnosi na sve vrste robe, a ova usluga se obavlja u najkraćem izvodljivom roku.

Preuzimanje robe se vrši veoma brzo, tako da često skladištenje nije potrebno. Transport robe se obavlja železničkim, drumskim, avio i vodnim putem.

Ovu vrstu tranporta možemo da podelimo na nekoliko kategorija i to su: direktni transport robe, kombinovani transport robe, kao i kontejnerski transport.

Transport robe cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za transport robe, zavisi od toga koja roba je u pitanju, koja je njena težina, zatim kojim prevoznim sredstvom će ova usluga biti obavljena, koja je udaljenost od mesta preuzimanja do mesta isporuke, odnosno da li je u pitanju domaći ili međunarodni transport robe i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane