Dodaj firmu

Eki transport - Transport i prevoz robe

Transport šuta, peska i građevinskog materijala u Beogradu i Srbiji. Funkcionalni kamioni sa tovarnim prostorom koji se otvara na više strana
Pročitaj više


Borča, Beograd

Transport i prevoz robe - Autoprevoz Marković

Transport tehničke robe, selidbe, prevoz nameštaja sa ili bez radnika na teritoriji Beograda, Srbije i Evrope
Pročitaj više

Tomaševačka 32, Krnjača
Borča, Beograd

Transport i prevoz robe Kamionski i Kombi prevoz Marković

Kamionski i kombi prevoz robe u Srbiji. Prevoz tereta, nameštaja, selidbe u Beogradu i celoj zemlji
Pročitaj više

Tomaševačka 32, Krnjača
Borča, Beograd

Transport i prevoz robe Nikšped 011

Kamionski prevoz za firme u Beogradu, Srbiji i regionu. Prevoz paletne robe, sigurno i bezbedno
Pročitaj više

Popova Bara Nova 2 24e
Borča, Beograd

Vuk Vučko - Kombi prevoz i selidbe

Kombi prevoz robe za pravna i fizička lica na teritoriji Lazarevca. Nudimo siguran prevoz nameštaja, građevinskih mašina, paleta, rinfuzne robe.
Pročitaj više


Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Transport i prevoz robe NMB

Licencirani savetnici za bezbednost u transportu opasnih tereta (ADR, RID i ADN) pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko tehničkih propisa, dokumentacije, izbora vozila i ambalaže. Iza nas je zavidno iskustvo i stručnost, što nas svrstava među pionire ovog posla u Srbiji.
Pročitaj više


Beograd

Transport i prevoz robe Logistics design

Logistics Design je porodična kompanija sa sedištem u Beogradu, u ulici Višnjički Venac br. 109. - Međunarodni transport robe - Carinsko zastupanje - Skladištenje robe - Konsalting
Pročitaj više

Višnjicki venac 109
Palilula, Beograd

Transport i špedicija selidbe Stošić

Transport i špedicija Selidbe Stošić vam može ponuditi usluge transporta i špedicije, bez obzira o kojoj vrsti robe je reč, i bez obzira na to do kog odredišta želite da se vaša roba otpremi
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2, Beograd
Čukarica, Beograd

Akcija Selidbe i transport

Када вам је потребно сигурно и ефикасно селидба или транспорт робе, нема бољег избора од нас. Сале Транс селидбе и транспорт се већ дуги низ година поуздано и професионално бави транспортом робе широм Србије.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Transport i prevoz robe Filip

Transport i prevoz tehničke robe, prevoz nameštaja, rinfuzne robe u Beogradu, zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 575e
Voždovac, Beograd

ransport i prevoz robe Zlaja Kop Trans

Zlaja Kop Trans je firma koja se nalazi u naselju Leštane. Bavi se iskopom zemlje bagerom, odvozom šuta i odvozom i postavljanjem građevinskih kontejnera nakon skladištenja šuta
Pročitaj više

Dušana Petrovića Šaneta 42a, Leštane
Grocka, Beograd

Transport i prevoz robe AJKULA

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

U svakodnevnom poslovanju, često dolazimo u situaciju da nam je potreban transport i prevoz robe, od jedne adrese do druge. To ponekad mogu biti dve veoma udaljene tačke i tada govorimo o međunarodnom transportu robe.

Transport robe

Ova usluga može da bude namenjena i firmama ali i fizičkim licima. Transport robe se vrši teretnim vozilima, odnosno kombijima i kamionima, kojima upravljaju stručna lica, to jest, profesionalni vozači. Vozni parkovi preduzeća koja se bave pružanjem ovakve vrste usluge su redovno održavani, što znači da su vozila u besprekornom tehničkom stanju.

Prevoz robe

Sve što smo do sada naveli, osigurava naručiocima posla da će ceo postupak biti završen po unapred postigunutim dogovorima, što znači da će se poštovati rokovi i da će roba stići neoštećena na odredište.

Prevoz robe je pouzdan i brz, a ova usluga može da zatreba samo jednom, povremeno ili kontinuirano, za šta se definišu drugačiji uslovi.

Transport robe kombijem

Ukoliko je količina robe koju je potrebno transportovati nešto manja, tada je dobar izbor uzeti kombi vozilo. Kombi je posebno praktičan za utovar ili istovar robe na mestima koja nisu baš idealno pristupačna.

Korisno je imati informaciju da kombi nosivosti do tri i po tone nema ograničenja za kretanje kroz grad, što znači da se lakše prolazi kroz moguće gužve u saobraćaju.

Kombi vozilo se preporučuje za objekte koji imaju loš prilaz, a neophodno je dostaviti ili preuzeti robu.

Prevoz robe kamionom

Ukoliko postoji veća količina robe koju je potrebno prevesti, tada se obično odlučujemo za kamonski prevoz. Naravno, radi se o vozilima koja su savremena, poseduju dobre vozne karakteristike i što je najvažnije, tovarni prostor je dovoljne veličine.

Primera radi, ako se iskombinuju dva kamiona, može se dobiti prostor od oko sto metara kubnih.

Kamionski transport

Važno je znati da kamionima upravljaju vozači koji imaju dugogodišnji staž u poslu, i ukoliko se transport obavlja van granica naše zemlje, možete se osloniti na njihovo iskustvo kada je reč o upoznatosti sa lokacijama, carinskoj proceduri kao i poznavanju carinskih magacina.

Sve to znači da će roba na najbolji i najlakši način biti transportovana i dostavljena na željeno odredište.

Međunarodni transport robe

Vaša roba iz Srbije može otići u bilo koji deo sveta, zahvaljujući međunarodnom transportu robe. To se odnosi na sve vrste robe, a ova usluga se obavlja u najkraćem izvodljivom roku.

Preuzimanje robe se vrši veoma brzo, tako da često skladištenje nije potrebno. Transport robe se obavlja železničkim, drumskim, avio i vodnim putem.

Ovu vrstu tranporta možemo da podelimo na nekoliko kategorija i to su: direktni transport robe, kombinovani transport robe, kao i kontejnerski transport.

Transport robe cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za transport robe, zavisi od toga koja roba je u pitanju, koja je njena težina, zatim kojim prevoznim sredstvom će ova usluga biti obavljena, koja je udaljenost od mesta preuzimanja do mesta isporuke, odnosno da li je u pitanju domaći ili međunarodni transport robe i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane