Dodaj firmu

BMW A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

BMW rent a car VIP Only rent a car

VIP Only Rent a car bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila na kraći ili duži period. Nalazimo se u Beogradu, a uz vozilo dobijate profesionalnu uslugu, bezbedno i sigurno vozilo najvišeg kvaliteta na vašoj adresi
Pročitaj više

Lole Ribara 57, Dobanovci
Surčin, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Balkan rent a car Beograd

Balkan rent a car Beograd. Preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača, opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Iznajmljivanje vozila može biti kratkoročno ili dugoročno.
Pročitaj više

Staro sajmište 29
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar BMW rent a car? Kvalitetna vozila i pristupačne cene u rent a car agencijama ohrabruju vozače da iznajme vozila nemače marke BMW. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano u okviru cene kod svih agencija, neka vozila se mogu preuzeti na aerodromu ili na drugoj željenoj adresi, dok ograničenja pređene ukupne ili dnevne kilometraže mogu varirati u skladu sa pravilima poslovanja agencije i s obzirom na određeni model automobila. Sve neodoumice je najbolje razjasniti direktno sa rent a car agencijom.

BMW 530xd rent a car 

BMW 530xd je predstavnik luksuzne klase automobila. Odlikuju ga klima uređaj i manuelni šestobrzinski ili automatski menjač. Ima petora vrata i može udobno da preveze petoro putnika. Odgovara na potrebe gradske i međugradske vožnje. Cena iznajmljivanja automobila BMW 530xd uz uključeno kasko osiguranje iznosi od 100 do 120 evra po danu.

BMW 320 rent a car

BMW 320 svrstava se u višu srednju klasu automobila. Ovaj kvalitetan i pozdan automobil dobro se snalazi u gradu i na otvorenom putu. Poseduje petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Može da ugosti petoro putnika. Iznajmljivanje automobila BMW 320 iznosi oko 50 evra za jedan dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane