Kontakt podaci za vašu firmu

Rent a car Atos

  • 2
3.7 | 3 ocena
Vozite slobodno bez ograničenja kilometraže i depozita, izaberite rent a car Atos. Naš vozni park čine pouzdana vozila koja su Vam dostupna po pristupačnim cenama i bez skrivenih troškova. Besplatna dostava vozila na Aerodrom i podrška na ...
Pročitaj više
Bulevar Arsenija Čarnojevića 95
Beograd

Budget rent a car Beograd

  • 7
5.0 | 11 ocena
Zahvaljujući floti najmodernijih vozila, Budget rent a car Beograd nudi sveobuhvatnu uslugu na polju kratkoročnog i dugoročnog najma vozila...
Pročitaj više
Omladinskih Brigada 90a, Novi Beograd
Beograd

Balkan rent a car Beograd

  • 5
5.0 | 7 ocena
Balkan rent a car Beograd. Preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača, opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Iznajmljivanje vozila može biti kratkoročno ili dugoročno....
Pročitaj više
Staro sajmište 29
Beograd

2m2 Rent a car

  • 5
5.0 | 11 ocena
2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više
Gospodara Vučića 156
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Neka uobicajena cena za BMW rent a car se krece u proseku oko 50 eura za jedan dan. To je neka cena koju daju agencije. Opet postoje i brojna druga privatna lica koja svoj automobil stavljaju strancima na raspolaganje.
Milen Jovanovic
Samo treba da znate da su BMW vozila jedna od boljih vozila koja kod nas postoje. Bez obzira o kom BMW modelu se radi ali svako ko vas vidi da ga vozite ce smatratiti da imate para kao lisca na grani u prolece.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju, ne znam kako neko moze da oceju da po pitanju ovog rent a cara budu relativno povoljne cene.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, nista od ovoga ne postoji toliko losije.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo je odlican varijanta rent a cara.
Mihajlo Nastasovic
Po meni ovaj rent a car moze da se uradi bez nekih vecih problema oko cega nema nekih velikih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Cene za ovo vrstu vozila su uvek pre ili kasnije nesto na sta na kraju treba da se ponosite.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice daleko manje bitno i vazno.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta vozila. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsta servisa. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se pre ili kasnije necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Sto se BMW-a tice, ovo vozilo predstavlja visoku klasu. Samim tim nije za svaciji dzep da se iznajmi a pogotovo ne da se kupi.
Petar Jankovic
Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kaltiet. Na kraju je ipak to jedino nesto sto se racuna.
Nikolina Pantelic
Samo treba da zante da je BMW dosta atraktivan auto ali jednostavno nije za svaciji dzep.
Ivan Stojanovic
Mogu da razumem da planirate da iznajmite BMW ako idete na neku proslavu. U suprotom slucaju to svakako ne mogu da razumem.
Jana Stankovic
Po pitanju BMW rent a car, ubedljivo najpouzdnije resenje je da posetite agenciju Agape koje inace ima visegodisnje iskustvo u radu u ovoj oblasti.
Biljana Brankovic
Po pitanju rent a car BMW vozila, ubedljivo je najbolje resenje da posetite auto centar City. To je zapravo jedno od najboljih mesta po pitanju iznajmljivanja vozila u Beogradu.
Marko Petrovic
Ako vec imate novca i planirate da iznajmite BMW onda je u svakom slucaju potrebno da odete na neko provereno mesto kao sto je primera radi Alex S. To je jednostavno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
To je neka prosecna cena u Beogradu. Ona se u principu razlikuje od agencije do agencija ali se u principu uvek krece oko 50 eura. Po vas je u svakom slucaju najbolje da posetite Maxx rent a car i da se sami uverite u kvalitet.
Petar Jankulovski
Neka uobicajena cena za BMW rent a car se krece u proseku oko 50 eura za jedan dan. To je neka cena koju daju agencije. Opet postoje i brojna druga privatna lica koja svoj automobil stavljaju strancima na raspolaganje.