Dodaj firmu

Tesla Rent a Car doo Mercedes rent a car

Iznajmljivanje vozila na dnevnom i mesečnom nivou. Nova i servisirana vozila, mogućnost dovoženja i preuzimanja vozila. Bez dodatnih troškova i sa posebnim pogodnostima.
Pročitaj više

Surcinska 102
Novi Beograd, Beograd

Mercedes A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Mercedes rent a car VIP Only rent a car

VIP Only Rent a car bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila na kraći ili duži period. Nalazimo se u Beogradu, a uz vozilo dobijate profesionalnu uslugu, bezbedno i sigurno vozilo najvišeg kvaliteta na vašoj adresi
Pročitaj više

Lole Ribara 57, Dobanovci
Surčin, Beograd

Mercedes rent a car BG Diplomat Rent

BG Diplomat Rent je firma iz Beograda za rentiranje vozila i automobila bez vozača za različite destinacije u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Antifašističke borbe 23, lok 10
Novi Beograd, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu je niža. Izaberite vozilo shodno Vašim potrebama - Kruna S rent a car.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovica 47 f
Voždovac, Beograd

KESIDIS Limo & Rent a Car

Priuštite sebi najbolji kvalitet vozila i usluge, po najpovoljnijim cenama, izaberite Kesidis Limo & Rent a car. U našoj ponudi nalazi se preko 80 vozila, od malih gradskih automobila, preko kombi vozila, do luksuznih Mercedes limuzina, koji zadovoljavaju najviše standarde.
Pročitaj više

Miska Jovanovica 24v
Voždovac, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Balkan rent a car Beograd

Balkan rent a car Beograd. Preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača, opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Iznajmljivanje vozila može biti kratkoročno ili dugoročno.
Pročitaj više

Staro sajmište 29
Novi Beograd, Beograd

Mercedes rent a car Bel rent a car

Ako ste izabrali nas - izabrali ste najsigurniji, najbolji i najbrži način da iznajmite kvalitetan automobil koji odgovara vašim potrebama - Bel rent a car Beograd
Pročitaj više

Antifašističke borbe 36
Zemun, Beograd

Trazite dobar Mercedes rent a car? Zahvaljujući rent a car agencijama, na našem tržištu se mogu iznajmiti vozila marke Mercedes koja odgovaraju različitim potrebama svih vozača. Od luksuznih limuzina do malih gradskih automobila, vozačima su na raspolaganju vozila svih kategorija i performansi. Kod iznajmljivanja većine vozila, kasko osiguranje je uključeno u konačnu cenu, dok je oko sve dodatne opreme, kao i u vezi sa uslovima i pogodnostima korišćenja automobila potrebno detaljnije se dogovoriti direktno sa agencijom.

Mercedes Smart rent a car 

Smart je jedno od najmanjih vozila koja pripadaju gradskoj klasi automobila. Poseduje klima uređaj i automatski ili poluautomatski menjač. Ima troja vrata i može da primi dvoje putnika. Cena iznajmljivanja Mercedes Smarta iznosi od 22 do 25 evra na dan i u nju je uključeno kasko osiguranje.

Mercedes GL rent a car

Mercedes GL je luksuzni automobil klase SUV. Ovo vozilo karakterišu petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Automobil je izuzetno prostran, snažan i pouzdan na svim tipovima podloga i puteva. Njime se može prevesti petoro putnika. Za iznajmljivanje terenca Mercedes GL na 4 do 6 dana potrebno je izdvojiti oko 230 evra uz obavezan depozit i ograničenu kilometražu.

Mercedes C klasa rent a car

Mercedes C klase najčešće se svrstava u luksuznu klasu automobila. Ovaj model automobila odlikuju klimatizovanost, manuelni šestobrzinski, petora vrata i pogodnost da primi petoro putnika. Mercedes C klase je udoban i elegantan automobil koji može dobro poslužiti kako u gradskoj, tako i u međugradskoj vožnji. Cena iznajmljivanja ovog vozila kreće se od 55 do 77 evra po danu.

Mercedes S klasa rent a car

Mercedes S klase je luksuzno vozilo elegantnog izgleda i visokih performansi. Poseduje petora  vrata i može da primi do petoro putnika. Automobil je opremljen klima uređajem i automatskim menjačem. Za iznajmljivanje automobila Mercedes S klase potrebno je izdvojiti od 220 do 600 evra na dan uz eventualnu ograničenu kilometražu.

Mercedes E klasa rent a car

Mercedes E klase je predstavnik luksuzne klase automobila. Automobil je elegantan i udoban. Ima petora vrata i kapacitet da primi do petoro putnika. Karakterišu ga klima uređaj i mauenlni šestobrzinski ili automatski menjač. Iznajmljivanje Mercedesa E klase iznosi od 60 do 160 evra na dan.

Mercedes A klasa rent a car

Mercedes A klase pripada srednjoj klasi automobila. Idealan je za gradsku vožnju i kraće relacije. Dovoljno je udoban i prostran da primi petoro putnika. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni menjač sa pet brzina. Iznajmljivanje Mercedesa A klase je pristupačno i staje od 40 do 45 evra na dan. 

Mercedes Vito rent a car

Mercedes Vito određuje se kao predstavnik klase minivan vozila. Idealan je velike  porodice ili male grupe budući da ima pogodnost primanja 8 ili 9 putnika. Odlikuju ga petora vrata, klimatizovanost i manuelni menjač sa pet brzina. Cena iznajmljivanja ovog vozila kreće se od 82 do 100 evra za jedan dan. 

Mercedes B 180 rent a car 

Mercedes B 180 pripada srednjoj klasi automobila. Ovo udobno i bezbedno vozilo neće vas izneveriti ni u vožnji po gradu ni na otvorenom putu. Mercedes B 180 opremljen je klima uređajem i najčešće manuelnim petobrzinskim menjačem. Karakterišu ga još i petora vrata i mogućnost prevoženja petoro putnika. Cena iznajmljivanja ovog automobila iznosi oko 55 evra po danu. 

Mercedes B 200 rent a car

Mercedes B 200 jeste vozilo srednje klase automobila. Automobil je siguran i prilagodljiv gradskoj ili međugradskoj vožnji. Poseduje petora vrata i može da primi petoro putnika. Menjač mu je najčešće automatski, a opremljen je i klima uređajem. Za iznajmljivanje modela B200 potrebno je izdvojiti oko 55 evra za dan.

Mercedes C 220 rent a car

Mercedes C 220 je vozilo visoke klase automobila. Elegantan je i udoban. Ima troja vrata, a prevozi do petoro putnika. Menjač mu je manuelni sa pet brzina, a poseduje i klima uređaj. Uz iznajmljivanje ovog automobila uključeno je kasko osiguranje, a cena za jedan dan iznosi oko 40 evra.

Mercedes E 220 rent a car

Mercedes E 220 predstavnik je visoke klase automobila. Zadovoljava vozače na gradskim ulicama i na otvorenim putevima. Poseduje petora vrata i prima petoro putnika. Ima klima uređaj i najčešće manuelni šestobrzinski menjač. Za inzajmljivanje ovog vozila potrebno je izdvojiti oko 50 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane