Dodaj firmu

La Montanja iznajmljivanje kvadova

Spoj morskog i planisnkog koncepta i mediteranske kuhinje na Kosmaju. Restoran sa baštom ali i različitim zabavnim sadržajima za izlet sa decom
Pročitaj više

Kosmajski venac 56, Rogača, Kosmaj
Sopot, Beograd

BB iznajmljivanje kvadova

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Quad avantura Beograd

Quad avantura Beograd organizuje se svaki dan i traje 5 sati, 3 sata vožnje i 2 sata odmora, ručak i uživanje. Avanturu predvodi instruktor a u jednoj turi može ići 8 kvadova. U svakom kvadu je po dvoje ljudi.
Pročitaj više

Dragoljuba Jovanovića Truje bb
Beograd

Iznajmljivanje kvadova je najbolja odluka ako želite da doživite nešto uzbudljivo i novo. Kvadovi su vozila koja imaju četiri točka i zapravo liče na motore, na određen način. Više o ovim zanimljivim vozilima saznajte u nastavku teksta.

Rentiranje kvadova Beograd

Ako odete u neko mesto, koje želite bolje da obiđete i upoznate, kvadovi će vam u tome pomoći. Sada je zaista pravi hit da vozite kvadove. Ipak, da biste pravilno upravljali ovim vozilom, biće vam potrebna kratka obuka, jer niko se nije naučen rodio.

Ono što je veoma zanimljivo kod kvadova, to je da ne morate da razmišljate o godišnjem dobu kada ćete ih voziti, jer je za njih uvek pravo vreme. Možete da se upustite u vožnju preko leta, ali isto tako i kada je sneg, po utabanim putevima ili da pravite neke svoje nove staze, što će biti posebna avantura.

Kvadovi iznajmljivanje

Kod kvadova, postoji vozač i suvozač. Interesantno je da je suvozač jednako važan kao i vozač, jer on može da pomogne da vožnja bude još bolja, ali i da uspori vozilo ako se plaši neravnog terena, prevelike brzine i slično.

Kada se penjete na velike vrhove, tada će biti teže savladati uspon, ali je pogled sa najvišeg vrha, uvek i najlepši. Kvadovi vam nude da savladate sve prepreke, i da doživite jedinstven adrenalinski užitak, kome ćete se uvek iznova vraćati.

Izdavanje kvadova Beograd

Kada se nađete u nekom novom okruženju, kao što je planina, ili banja, etno selo, ili bilo šta drugo, možete da pronađete firme koje se bave izdavanjem kvadova. Ne očekuje se da imate sami svoje kvadove, jer je mala verovatnoća da će vam biti potrebni stalno. Zbog toga je iznajmljivanje kvadova prava odluka i prilika da doživite nešto novo i nesvakidašnje.

Suvozač kvada će jednim delom diktirati tempo vožnje, a naša preporuka je da gledate ovo kao na priliku da upoznate bolje osobu sa kojom se družite u smislu – da li voli avanture, da li se plaši novih i nepredviđenih situacija, da li želi da ima kontrolu nad situacijom i slično.

Bitno je da i vozač i suvozač imaju odgovarajuću opremu, kao i garderobu. Garderobu jednostavno birate prema godišnjem dobu, a što se opreme tiče, kaciga je obavezna i oko toga ne bi trebalo da postoji nikakva dilema.

Dobro je da nosite i naočare, jer mogu da vam ulete pesak, zemlja i razne druge čestice u oči, a takođe i da odeća bude takva da ne propušta vetar, posebno u toku proleća i jeseni.

Iznajmljivanje kvadova cena

Cena iznajmljivanja kvada zavisi od vremena koliko nameravate da isti vozite i koristite. Primera radi, navešćemo neke orijentacione cene. Za trideset minuta, trebalo bi platiti oko trideset evra, dok za sat vremena uživanja u vožnji kvadom, treba izdvojiti oko pedeset evra. Kada jednom doživite ovako neponovljivo iskustvo, ove cene će vam se činiti sasvim prihvatljivim za ono što dobijate – avanturu i uzbuđenje, svež adrenalin!

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane