Dodaj firmu

Ford A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Jana Di Company rent a car

Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili želite manji automobil za vožnju po gradu, rent a car Jana Di Obrenovac ima najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za Vas.
Pročitaj više

Stara Tamnava 17
Obrenovac, Beograd

Alonso rent a car

Alonso rent a car nudi Vam mogućnost iznajmljivanja automobila za sve Vaše poslovne ili porodične potrebe. Pored automobila vršimo i najam kombi vozila, kao i usluge prevoza putnika, po cenama bez dodatnih i skrivenih troškova. Mi uvek imamo slobodnih vozila!
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 12
Zemun, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Koji je najboji Ford rent a car? Vozila marke Ford su prisutna i veoma tražena među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Ford Fiesta

Ford fiesta spada u male gradske automobile. Svaka funkcija u automobilu Ford Fiesta je osmišljena tako da vam olakša dan i vožnju. Cene za iznajmljivanje automobila Ford Fiesta je od 30 do 42 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Ford Fokus

Ford Fokus je veliki-mali gradski auto. Ukoliko Vam je putovanje jednako važno koliko i krajnje odredište, sviđaće Vam se Focus. Privlačne spoljašnjosti i svežih aerodinamičnih linija. Inovativna tehnologija čvrsto „drži“ ovaj automobil za podlogu, bez obzira koliko je ona zahtevna.

Udobna kabina sa svojim intuitivnim, ergonomski postavljenim komandama, učiniće svako putovanje jednostavnim. Vozač će, pak, uživati u izvanrednim performansama jednog od novih, najsavremenijih benzinskih ili unapređenih dizel motora. Snažni su, sa munjevitim odazivom na pritisak „gasa“, a uz to uzorno ekonomični i prijateljski „nastrojeni“ prema okolini.

Cene za iznajmljivanje automobila Ford Fokus je od 30 do 35 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane