Dodaj firmu

Dacia A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Trazite dobar Dacia rent a car? Rent a car agencije u Srbiji nude svojim korisnicima pristupačne i sigurne ponude za različite modele automobila marke Dacia. Pojedine agencije predlažu pogodost dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu, dok je Kasko osiguranje podrazumevano pri iznajmljivanju bilo kog vozila. Za sve ostale uslove, pogodnosti i ograničenja potrebno je obratiti se direktno odabranoj rent a car agenciji. 

Dacia Sandero rent a car 

Dacia Sandero je model automobila koji najčešće pripada srednjoj ili niskoj klasi. Poseduje klimu i petobrzinski ili šestobrzinski manuelni menjač. Ima petora vrata i bez problema može da primi petoro putnika. Dobro funkcioniše i u gradskoj vožnji i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja ovog vozila iznosi od 22 do 48 evra po danu.

Dacia Logan rent a car

Dacia Logan je predstavnik srednje ili niske klase automobila. Važi za siguran i praktičan porodični automobil koji se može dobro snaći na ulicama u gradu i na putevima van grada. Odlikuju ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. Vozilo je dovoljno komforno da u njega stane petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Dacia Logan je veoma pristupačno i staje od 25 do 30 evra za jedan dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane