Dodaj firmu

Seat A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Balkan rent a car Beograd

Balkan rent a car Beograd. Preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača, opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Iznajmljivanje vozila može biti kratkoročno ili dugoročno.
Pročitaj više

Staro sajmište 29
Novi Beograd, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu je niža. Izaberite vozilo shodno Vašim potrebama - Kruna S rent a car.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Trazite dobar Seat rent a car? Iznajmljivanje vozila postaje sve jednostavniji i rasprostranjeniji vid transporta. Zahvaljujući brojnim rent a car agencijama, vozači mogu povoljno iznajmiti kvalitetna vozila španke marke Seat. Važno je napomenuti da se uslovi, pogodnosti i ograničenja iznajmljivanja razlikuju s obzirom na agenciju i svako pojedinačno vozilo, stoga je bitno detaljno se obavestiti o kasku, depozitu i ograničenju kilometraže kod agencijskog operatera.

Seat Ibiza rent a car 

Seat Ibiza je model automobila koji pripada niskoj klasi. Određuju ga klima uređaj i petobrzinski manuelni menjač. Ima petora i lako može da preveze petoro putnika. Dobro se pokazuje i u gradskoj vožnji i na kraćim relacijama van grada. Cena iznajmljivanja modela Seat Ibiza iznosi od 26 do 35 evra po danu, najčešće uz neograničenu kilometražu.

Seat Cordoba rent a car

Seat Cordoba je model srednje klase automobila. Važi za udoban automobil koji se dobro snalazi na gradskim ulicama i pri vožnji po vangradskim putevima. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski menjač. Dovoljno je udoban i prostran za prevoz petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Seat Cordoba staje oko 35 evra za jedan dan.

Seat Toledo rent a car

Seat Toledo je vozilo srednje klase. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski menjač. Sasvim je komforan za petoro putnika. Pogodan je za vožnju po gradu i za odlazak na put van grada. Cena iznajmljivanja za Seat Toledo iznosi oko 45 evra po danu.

Seat Leon rent a car

Seat Leon je pripadnik srednje klase automobila. Odlikuju ga petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Nivo prostranosti i komfora u vozilu dovoljan je za petoro putnika. Kasko osiguranje je je podrazumevano uz iznajmljivanje, a nudi se i mogućnost dostave.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane