Dodaj firmu

Audi A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Audi rent a car VIP Only rent a car

VIP Only Rent a car bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila na kraći ili duži period. Nalazimo se u Beogradu, a uz vozilo dobijate profesionalnu uslugu, bezbedno i sigurno vozilo najvišeg kvaliteta na vašoj adresi
Pročitaj više

Lole Ribara 57, Dobanovci
Surčin, Beograd

Audi rent a car BG Diplomat Rent

BG Diplomat Rent je firma iz Beograda za rentiranje vozila i automobila bez vozača za različite destinacije u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Antifašističke borbe 23, lok 10
Novi Beograd, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Audi rent a car Autokomerc

Autokomerc Rent a Car pruža mogućnost rentiranja svih kategorija vozila, bez skrivenih troškova i dodatne naplate. Većinu naše flote čine najnovija Volkswagen i Audi vozila koja možete iznajmiti brzo i jednostavno uz pomoć profesionalnog i stručnog kadra
Pročitaj više

Svetog Save 84 c
Surčin, Beograd

Trazite dobar Audi rent a car? Rent a car agencije iz Beograda, Novog Sada i ostalih gradova u Srbiji imaju u ponudi vozila marke Audi koja mogu s lakoćom da zadovolje potrebe različitih vozača i putnika. Ukoliko se opredelite za iznajmljivanje vozila kao privremeni vid transporta, detaljno se obavestite u agenciji o uključenom kasko osiguranju i svim ostalim mogućim ograničanjima i pogodnostima.

Audi A1 rent a car 

Audi A1 je model automobila koji pripada srednjoj klasi. Poseduje klima uređaj i petobrzinski ili šestobrzinski manuelni menjač. Ima petora ili troja vrata i sa lakoćom može da preveze petoro putnika. Dobro se pokazuje i u gradskoj vožnji i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja za Audi A1 iznosi od 48 do 62 evra po danu, uz neograničenu kilometražu.

Audi A4 rent a car

Audi A4 je model visoke klase automobila. Važi za elegantan i udoban automobil koji se može sasvim dobro snaći na gradskim ulicama i vangradskim putevima. Karakterišu ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. Dovoljno je udoban i prostran da primi petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Audi A4 staje oko 60 evra za jedan dan.

Audi A6 rent a car

Audi A6 je vozilo luksuzne klase automobila. Odlikuju ga petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač, kao i visoka elegancija i udobnost. Sasvim je komforan za petoro putnika. Kod nekih rent a car agencija moguće je opredeliti se za opciju uslužnog vozača. Cena iznajmljivanja za Audi A6 kreće se od 80 do 180 evra po danu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane