Dodaj firmu

Land rover A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Land rover rent a car VIP Only rent a car

VIP Only Rent a car bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila na kraći ili duži period. Nalazimo se u Beogradu, a uz vozilo dobijate profesionalnu uslugu, bezbedno i sigurno vozilo najvišeg kvaliteta na vašoj adresi
Pročitaj više

Lole Ribara 57, Dobanovci
Surčin, Beograd

Land rover rent a car je prava odluka za vas, ako želite da imate fino vozilo koje će vam služiti dok se nalazite u nekom drugom gradu. U ovom tekstu saznajte razne korisne i zanimljive informacije vezane za iznajmljivanje land rover vozila.

Defender rent a car

Često nam se dešava da dođemo u neki drugi grad zbog posla, i tada imamo varijantu da se vozimo taksijem ili javnim gradskim prevozom. Obe ove mogućnosti imaju svoje mane. Pre svega, javni gradski prevoz je uvek teško sačekati, naročito ako ste poslovni čovek koji žuri, a isto tako, niko ne želi da bude van komfora i da trpi gužvu i sve ostalo što donosi zajednička vožnja sa još oko sto putnika istovremeno.

Sa druge strane, vožnja taksijem je daleko bolje rešenje, ali će mnogi pronaći manu da je to skupo. I to je tačno, posebno ako imate određene poslovne sastanke pa vozač taksija mora da vas sačeka. Znamo da taksimetar prvo kuca start, a onda i svaki pređeni kilometar, kao i minutu čekanja.

Discovery rent a car

Iz svega ovoga što smo naveli u tekstu do sada, vidimo da možda i nije najbolje rešenje uzimati taksi i da je sjajno da sami sebe vozite, kao da ste u svom gradu, a to je da iznajmite rent a car. Vi ste sami vozač, a ako poznajete mesto u kome se nalazite, utoliko će vam biti lakše. Discovery rent a car je veoma tražena usluga kod rent a car agencija.

Freelander rent a car

Rent a car plaćate ili po pređenim kilometrima, ili se to obračunava prema danima za koje koristite vozilo. Možda vi ostajete duže u nekom gradu, pa vam je potrebno da uzimate vozilo na petnaest dana. U ovim i sličnim slučajevima, obračunava se svakako određeni popust.

Range rover rent a car

Negde je potrebno platiti određeno osiguranje i imati garancije da ste vozilo vratili u istom stanju u kome ste ga i preuzeli. Ponekad klijenti imaju posebne zahteve kao što je muzika u vozilu, tj. zvučnici i stereo sistem, kao i dečija sedišta, na primer, ako putuju sam malom decom.

Ovakve usluge se svakako dodatno naplaćuju, a koliko je to tačno, najbolje je da proverite sa rent a car agencijom koja vrši iznajmljivanje vozila.

Iz njihovog voznog parka ćete birati ono vozilo koje ste oduvek sanjali da vozite, a sada vam se za to pruža prilika. Sva vozila su prošla kroz sve moguće tehničke preglede koji su određeni po zakonu, tako da sa te strane, možete da budete sasvim mirni. Ne postoje nedostaci, vozila su nova, njima je uvek pažljivo rukovano.

Opustite se i uživajte u land roveru koga vozite nekoliko dana, i uverite se u snagu ove mašine. I ono što je najvažnije, rent a car usluga vam štedi dragoceno vreme, bez obzira da li ste samo turista u gradu ili završavate neki posao.

*Za sve dodatne i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane