Dodaj firmu

Alfa Romeo A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Koji je najbolji Alfa Romeo rent a car? Vozila italijanske marke Alfa Romeo prisutna su među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 147 pripada srednjoj klasi automobila (segment C). Model 147 predstavlja novo, izražajno lice u kompakt-klasi, kojim Alfa Romeo želi da se postavi na samo čelo u ovom segmentu vozila. Ukoliko ste istinski ljubitelj vozila marke Alfa Romeo ovo je pravi auto za vas. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje. Cene za iznajmljivanje automobila Alfa Romeo 147 je oko 25 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije. Za svaki dodatni pređeni kilometar predlažemo da se informišete o nadoknadi u samoj agenciji.

Alfa Romeo Giulieta

Ovo je jedan od najlepših automobila u svojoj klasi (segment C). Odličnih performansi i vrlo lepog i prijatnog unutrašnjeg dizajina, neće vas ostaviti ravnodušnim. Ukoliko volite italijanska vozila ovo je pravi izbor za vas. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje. Cene za iznajmljivanje automobila Alfa Romeo Giulieta je oko 40 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije. Za svaki dodatni pređeni kilometar predlažemo da se informišete o nadoknadi u samoj agenciji.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane