Dodaj firmu

BB Skoda rent a car

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Škoda A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu je niža. Izaberite vozilo shodno Vašim potrebama - Kruna S rent a car.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovica 47 f
Voždovac, Beograd

Friendly rent a car

Iznajmite vozilo po uvek prijateljskim cenama, izaberite Friendly rent a car. U našem voznom parku nalaze se pažljivo birani modeli automobila pogodni za svaku priliku. Isporuka vozila je moguća na celoj teritoriji Beograda, kao i na Aerodromu Nikola Tesla
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10g, VP 43, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Rent a car IMPERIAL

Rent a car IMPERIJAL je novootvorena agencija za iznajmljivanje sigurnih i pouzdanih automobila. U ponudi su Škoda Octavia, Škoda Citygo, Citroen Elisse, Renault Megane, Peugeot 308, Opel VivaroCene iznajmljivanja se kreću od 25 do 80 evra, a moguć je najam i na duži period uz korekciju cene.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd, Beograd

Alonso rent a car

Alonso rent a car nudi Vam mogućnost iznajmljivanja automobila za sve Vaše poslovne ili porodične potrebe. Pored automobila vršimo i najam kombi vozila, kao i usluge prevoza putnika, po cenama bez dodatnih i skrivenih troškova. Mi uvek imamo slobodnih vozila!
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 12
Zemun, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Alpha rent a car

Dugogodišnje iskustvo u rent a car poslu rezultiralo je otvaranjem ALPHA(ALFA)rent a car. Pristojne cene i dobri automobili su sami po sebi dovoljna preporuka
Pročitaj više

YBC Bul. Mihajla Pupina 10a, lok. 21, Novi Beograd ; Sevastokratora Branka 25, Batajnica ;Aerodrom
Zemun, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Skoda rent a car Cicimici

Cicimici rent-a-car već 20 godina Vam pouzdano i profesionalno pruža lični servis u oblasti rentiranja ekonomičnih, porodicnih ili luksuznih automobilaPoštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila. Vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi ili na adresi hotela u kome ste odseli, kao i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, autobuskoj ili železničkoj stanici, u vreme koje Vama najviše odgovara bez ekstra naplate.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 17, lokal 12
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Skoda rent a car? Zahvaljujući rent a car agencijama, na našem tržištu se mogu iznajmiti brojni automobili marke Škoda različitih klasa i performansi, za specifične potrebe svih korisnika. Kod nekih rent a car agencija moguće je angažovati i vozača. Kasko osiguranje je uključeno u iznajmljivanje svakog vozila, a o dopunskim pogodnostima i uslovima iznajmljivanja potrebno je konsultovati se sa rent a car agencijom.

Škoda Fabia rent a car 

Škoda Fabia je praktičan putnički auto koji pripada niskoj klasi automobila. Opremljen je klimom, najčešće manuelnim menjačem i petorima vratima. Može da primi petoro putnika. Cena iznajmljivanja Škode Fabia izuzetno je pristupačna i iznosi od 28 do 30 evra po danu.

Škoda Octavia rent a car

Škoda Octavia je model koji se karakteriše kao pripadnik srednje klase. Automobil je prostran i pouzdan. Odlikuju ga petora vrata, klima i mogućnost primanja petoro putnika. Poseduje automatski ili manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Za iznajmljivanje ovog automobila potrebno je izdvojiti od 50 do 60 evra za jedan dan.

Škoda Superb rent a car

Škoda Superb može pripadati srednjoj, višoj srednjoj ili luksuznoj klasi automobila, u zavisnosti od kokretnog vozila. Ovaj model automobila karakterišu manuelni šestobrzinski ili automatski menjač, petora vrata, spremnost da primi petoro putnika i klimatizovanost. Cena iznajmljivanja vozila kreće se od 75 do 90 evra po danu.

Škoda Rapid rent a car

Škoda Rapid najčešće pripada srednjoj ili višoj srednjoj klasi, u zavisnosti od starosti i performansi vozila. Poseduje petora vrata, klimu i manuelni ili automatski menjač. U ovom modelu može se voziti do 5 putnika. Cena iznajmljivanja Škode Rapid se kreće od 33 do 50 evra na dan.

Škoda Fabia karavan rent a car

Škoda Fabia karavan je predstvanik srednje klase automobila. Idelan je za porodična putovanja kada sa sobom nosite mnogo prtljaga. Automobil je komforan i bezbedan. Prima do 5 putnika. Odlikuju ga klima i manuelni petobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja ovog vozila iznosi 28 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane