Dodaj firmu

Kia A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Jana Di Company rent a car

Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili želite manji automobil za vožnju po gradu, rent a car Jana Di Obrenovac ima najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za Vas.
Pročitaj više

Stara Tamnava 17
Obrenovac, Beograd

Trazite dobar Kia rent a car? Sigurne ponude i pristupačne cene u rent a car agencijama privlače vozače ka iznajmljivanju automobila marke Kia. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano kod svih agencija, dok se uslovi i pogodnosti poput ograničenosti pređene ukupne ili dnevne kilometraže mogu razlikovati s obzirom na pravila poslovanja agencije i određeni model automobila. Kako ne biste bili u nedoumici šta dobijate ili ne dobijate za svoj novac, detaljno se raspitajte kod agencijskog operatera.

Kia Picanto rent a car 

Kia Picanto je model automobila koji pripada gradskoj klasi. Odlikuju ga klima uređaj i manuelni menjač sa pet brzina. Ima petora vrata i može da preveze petoro putnika. Pogodan je za kraće gradske relacije. Cena iznajmljivanja automobila Kia Picanto uz uključeno kasko osiguranje iznosi oko 20 evra po danu.

Kia Rio Sedan rent a car

Kia Rio Sedan svrstava se u srednju klasu automobila. Ovaj udoban i pouzdan automobil se dobro snalazi u gradu i na otvorenom putu. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni šestobrzinski menjač. Njime se može voziti petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Kia Rio Sedan iznosi oko 36 evra za jedan dan.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane