Dodaj firmu

Nissan A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Rent a car ZIM

Agencija za iznajmljivanje vozila „ZIM rent a car“, na jednom mestu možemo da Vam ponudimo sveobuhvatan rent a car servis, po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Tadeuša Košćuška 28/ lok 3
Stari grad, Beograd

Nissan rent a car Bel rent a car

Ako ste izabrali nas - izabrali ste najsigurniji, najbolji i najbrži način da iznajmite kvalitetan automobil koji odgovara vašim potrebama - Bel rent a car Beograd
Pročitaj više

Antifašističke borbe 36
Zemun, Beograd

Koji je najbolji Nissan rent a car? Vozila marke Nissan prisutna su među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Nissan Note

Nissan note se ubraja u višu srednju klasu. Odličan je za gradsku vožnju ili za npr. putovanje četvoročlane porodice. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje. Cene za iznajmljivanje automobila Nissan Note je od 39 do 52 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Nissan Juke

Izuzetno atrakivan i siguran auto, koji će vam se dopasti ne samo na prvi pogled, već će vam ostati i u srcu. Uz ovaj automobil možete besplatno dobiti dodatnu opremu: sedište za dete, lance za sneg, GPS. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje. Cene za iznajmljivanje automobila Nissan Juke je oko 45 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane